- 11 Mart 2013
- 33.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.107
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.881
Çok sinirlendim İnan kiAy tuce oyle dediyse tabi canim de yine az safa yat. Erkekler gercekten Cok salak oluyorlar zorla davranislarimizla onlari bilincli hale getirmeyelim. Yanlis miyim??
Kulağımla direk ailemle ilgili konuşmayı duydumBizimkiler de bazan fis fis olurlar ben gelince susarlar falan hiiiicc takilmam banane...
Seni cok iyi Anliyorum ama boyle durumlarda tepki gostermek icin aceleci davranmamalisin zarar goren sen olursun. Keskin sirke hesabi. Derin bir nefes al az muhasebe yap oyle konus.Çok sinirlendim İnan ki
Çok sakince onun söylediği cümleyi tekrarladım o kadarSeni cok iyi Anliyorum ama boyle durumlarda tepki gostermek icin aceleci davranmamalisin zarar goren sen olursun. Keskin sirke hesabi. Derin bir nefes al az muhasebe yap oyle konus.
Selam canım iyi gecelerIyi geceler..
Nasilsiniz
Uyumaya çalışıyorum ama olmuyor bebişim ya bdv de takılıyorum bende sen nasılsınKuzuum nasilsin
Uyumaya çalışıyorum ama olmuyor bebişim ya bdv de takılıyorum bende sen nasılsın
Uyumaya çalışıyorum ama olmuyor bebişim ya bdv de takılıyorum bende sen nasılsın
Bilmiyorum ama bende kötüyüm valla ya daraldımEmme basma tulumba gibi..
2 ileri bir geri..
Benim hayatim neden hic sakin gitmiyor ya..
Tamam koştumUyucanmi gel whatsappa hadi :)
Cnm güzel kullanırsa uun ömürlü olabilir belki ana benim ki hemen bozulmultu. Aparatın motor kısmına takıldığı yer hemen eriyor bence.Günaydın kızlar mutlu bir pazar diliyorum
Bi sorum olacak fakirin blender setini kullanan var mi kayinvalidem yeni evine taşındı sömestir tatilinde gidicem ev hediyesi blender set almayı düşünüyorum bu hafta bime geliyor 115 tl piyasaya gore çok uygun fiyat kullanıp memnun kalan var mi
Günaydın küsüm ona pureGünaydin kizlar. Napiyosunuz bakalim.
Daha yataktayiz. Kahvaltidan sonra biber dolmasi yapacağim.
Listemi hazirladim. Maaşa kadar sadece pazar alisverisimi yapacagim. Markete gidip gereksiz harcama yok.
Zeynolin44 ben kullanmadim bilmiyorum canim.
E Esila09 yoktun birkac gündür
tuce_tuce nasil gidiyor eşinle
A Alya_sura88 ben sormustum kart aidatiniz yok demisti bankaci. 300 fazla yaaa
İcerigi tam olarak bilmedigim icin..Günaydın küsüm ona pure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?