Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Seninkinde de iyi cesaret yanii... yurek mi yedirdin:)) ya da onlar dedikodu olarak dusunmedi. Ne bilim..
Sustuklarindan belliki benim hakkimda ya da bizim hakkimizda konusuyorlar ya da tamamen alakasiz bisey benim duymami istemiyorlar.. hicc umrum degil:) sende uzulme bos ver.

Seni cok iyi Anliyorum ama boyle durumlarda tepki gostermek icin aceleci davranmamalisin zarar goren sen olursun. Keskin sirke hesabi. Derin bir nefes al az muhasebe yap oyle konus.
Çok sakince onun söylediği cümleyi tekrarladım o kadar

Günaydın kızlar mutlu bir pazar diliyorum
Bi sorum olacak fakirin blender setini kullanan var mi kayinvalidem yeni evine taşındı sömestir tatilinde gidicem ev hediyesi blender set almayı düşünüyorum bu hafta bime geliyor 115 tl piyasaya gore çok uygun fiyat kullanıp memnun kalan var mi

Cnm güzel kullanırsa uun ömürlü olabilir belki ana benim ki hemen bozulmultu. Aparatın motor kısmına takıldığı yer hemen eriyor bence.

Herkese merhabalar
Eşimin Kredi kartı aidatı 300tl bu ay kredi kartına yansımış. Biz unuttuk tabi . Kredi kartı fazla gelince şaşırdım haliyle.
680tl market harcamamız oldu bu ay.
Sizlerin aylık market harcamanız nasıl?
Tatile gittik günü birlik 900tl benzin.
Benzin de 600tl nin altına asla düşmüyoruz

Günaydin kizlar. Napiyosunuz bakalim.
Daha yataktayiz. Kahvaltidan sonra biber dolmasi yapacağim.
Listemi hazirladim. Maaşa kadar sadece pazar alisverisimi yapacagim. Markete gidip gereksiz harcama yok.
Zeynolin44 ben kullanmadim bilmiyorum canim.
E Esila09 yoktun birkac gündür
tuce_tuce nasil gidiyor eşinle
A Alya_sura88 ben sormustum kart aidatiniz yok demisti bankaci. 300 fazla yaaa

Günaydın küsüm ona pure

Günaydın küsüm ona pure
İcerigi tam olarak bilmedigim icin..
Ama sen akillisin halledemeyecegin bir durum degildir . Cok yipratma kendini.
Küsmek yerine otur konuş.
Ben de önceden küserdim. Anladim ki hata yapiyorum. Tavşan dağa küsmus dağin haberi yok. Küsme. Sakin bir dille sor cevaplat. Kirginligini anlat söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…