Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende fakirin mikseri var tefal bozulunca onu aldım altı sene filan oldu baya sağlam bir şey çıktı. Blender seti nasıl bilemem. Sen kullanıcı yorumları oku.

Hangi banka 300. Çok yüksek değil mi? Biz kart aidatı ödemiyoruz. Hala alan bankalar var mı yaa çok şaşırdım

Kizlar bir iktisatcidan bir söz yazayim size. Siz de böyle sozler bulursaniz yazin. Ne kadar cok okuyup paylasirsak o kadar cok bilincleniriz

Yarın bugünden daha zengin olmak istiyorsaniz,parayi hemen tüketilen mal ve hizmetlere harcamak yerine,yatirim icin kullanabilirsiniz.
Tim Harford

Aslinda hep okuyorum
99 carsamba bir araya geldi benim hayatim hic sakin rutin olmayacakmi yahu

Neler oluyor seni bu kadar etkileyen

Cok yakinlarimdan biri hayatini degistirecek bir karar verdi. Fakat yanlis en basit soruda aciklama da deliriyor.
Maddi anlamda aylardir cok iyi kazaniyorum fakat ipin ucunu tutamiyorum annem kardesim arasinda en iyi benim bazi durumlarda kendimi cok zorluyorum esim karismaz ama bu ayriligi bosa ki cekiyoruz diyorum
Sacma sapan durumlar cikiyor
Cok gucume giden seyler oluyor.
Agla agla her gece icim cikti
Karakterim herseyim degisti ztn.
Bu ayrilik ne zmn biticek
Bu gunler gecicekmi..

Dolmayi yaptim ocaga koydum. Mutfak dagildi kaçtim mutfaktan birazdan toparlarim. Dünku camasirlarimi katlayacagim. Yenilerini atacagim.
Temizligi pazartesileri yapiyorum bos günum nasilsa.

Benden de 102 lira kesecekmis pisler..
Kapatın o kartı. Hayret bir şey hala bankalara kart ücreti kesiyorlar prim vermeyin lütfen. Bizim bir yapıkredi World kartımız vardı çok yüklü harcamalar da yapardık ancak ona rağmen bizden kart ücreti kestiler. Banka ile iletişime geçtiğimizde kesmemeleri için üç aylık şu kadar para harcayacaz diye taahhüt verecekmişiz ki biz zaten o meblağı harcıyorduk. Hemen kapattık ve paraf a geçtik. İçinde sadece taksitli harcamalarımız kalmıştı o da bitince bankadan borcumuz yoktur yazısı istedik. Banka onu da verdi. Aradan iki ay geçti bize 1 lira 67 kuruş gibi bir kart ücreti yollamışlar hani fleksi kart var ya onun ücreti. Elimizde 1 er kuruşlar vardı götürüp onlarla ödeme yaptık, alırken gişedeki görevli bile utandı yani. Bu bankalar çok ahlaksızlar...
Beni hala arıyorlar kart verelim diye bir daha asla yapıkredi ile Çalışmam. Arayanları trollüyorum ben karta karşıyım param varsa harcarım yoksa da harcamam diye.

Sabah kahvaltıdan sonra eşimle mutfak dolaplarını temizledik, baya söylene söylene yaptı ama mis gibi oldu:) şimdi sınav görevine geldim kızlar, bu hafta sonu da dinlenemedim yani. Olsun diyorum herşey junior için:) eve giderken kıyma alacağım yarım kilo, sabah ta iki ekmek almıştım. Manava uğramazsam başka harcamam olmaz sanki bugün.

Ztn evde yokum 80 lira elektrik gelmis su an hayatimin ilk fatura sokunu yasiyorum
Tam 2 kati fark atmis
35 40 arasi gelirdi
Vay arkadas olduk aglayanimiz yok gercekten

Herkesin sınavı farklı oluyor işte. Allah dayanamayacağın üstesinden gelemeyeceğin yükler vermesin. Yanlışı yapan yakının için de siz ne kadar kendinizi parçalasanız da somut makul şeylerle açıklasanız da kimi insanlar deneyerek hatalarının hata olduğunu görmek isterler. Sonuçlarını görmeden bilemezler. Umarım geri dönüşümü olmayan sonuçlar getirmez telafisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…