Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ztn evde yokum 80 lira elektrik gelmis su an hayatimin ilk fatura sokunu yasiyorum
Tam 2 kati fark atmis
35 40 arasi gelirdi
Vay arkadas olduk aglayanimiz yok gercekten

Durumumuz ülkece tam olarak şu oluyor:
Biz son zamanlarda çok söylüyoruz ödeme dönemlerinde özellikle. Mesela bu ay MTV var araç kaskosu var. Geçen ay emlak vergisi vardı. Namımız yürüsün diyoruz. Resmen ağlanacak halimizle dalga geçiyoruz artık

Adamlarla gidip oynayasim geldi valla

Merhaba 6 aylıka gore anlattıklarınız normal sınırlarda bence. 6aylıkken donebilmesi oturabilmesi yeterli hatta destekli de oturabilir. Her bebek bir olmaz lütfen panik yapıp üzülmeyin bebiş sizi hisseder.

Esim araba almaya bir karar veriyor bir cayiyor hic vergi kasko sigorta odeyesim yok binelim ucaga taksiye diyor ay gercekten hakli galiba

Iyi yapmissin yardim etsin tabiki.
Benimki de eder sagolsun.

Benimki de garanti bir de maas musterisiyim. Gene kesiyorlar gene kesiyorlar. Dedigin gibi harcama sozune iade ederimdi sonra yarisini iade ederiz ondan sonra %25ini iade ederiz dendi gecen sene de hibe ediyorum dedim...
Kapattircam kapatmasina da iste guvencesi yetiyor bende baska banka karti da yok.. ki ben geri alanlardanim zamaninda 250 tl hakem heyetiyle geri almisligim var ona ragmen kesiyorlar... ama diycem kapattiriyorum diye bakalim ne diycekler.

Kapattıracam sözünü yemeyebilirler. Bonus un avantajı var mı ? Şimdi çoğu kk nın taksiti oluyor. Paraf ilk çıktığında hiç bir yerde anlaşması yoktu. Şimdi baya yaygınlaştı. Bence araştır kart aidatı olmayan bir karta geç. Bu karttaki taksitler varsa da sadece taksitlerini öder kullanmazsın zaten zamanla kapanır

Valla taksit oluyor diye tutuyorum iste baska avantajlari kullanmiyorum...valeymis milmis bilmemneymis sadece guvencesi icin iste elimizin altinda nakit para.. aylik 5 lira kesse goze batmayacak
300 kesenler varmis gene iyi 102
Bakalim flexi miydi neydi ondan az bisey aliyorlar galiba taksitlerim var elbette simdi trafik ve kasko gelecek bolmezse yanarim
Once bi onlari netlestiriyim bari de olmadi ona geceriz..

Kv ler hafta içi otobüsle geleceklermiş . Geri dönüş biletlerini biz alırız kafadan 250 tl gitti şimdiden yüzde 27 vergi dilimine girdik 300 tl filan da öyle gitti ohhh el elde baş başta bu ay ben hayatta birikim yapamaz oldum ne güzel oldu böyle ya

Harcamasız gün
Poğaça kurabiye yaptım, annemlere götürdüm çay yapmış annem yedik içtik sohbet ettik, sevindiler beni görünce.
Elma sirkesi ve kabak tatlısı yapmış annem ,ayırmış bana da aldım, yumurta da aldım. Iyi ki yakınız

Abartma 250 tl olsun olacak o kadar. Misafirdir bereketiyle gelir. Sevmesen de katlanicaksin oğullarini seviyosun

Ocaga kemiklibet koydum duduklu de. Yarin kuru fasulye yapacagim.
Birazda simdi şehriye corbasi yapayim suyu ile oglan kalkinca sıcak sicak icer. Dolmayi pek yemedi sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…