- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.941
Haftasonlari boyle oluyor. Birazdan 8 gibi uyandiririm. 11de geri yatariz sabah normale döner.Uyanir yarim kalirsa huysuz olurmu
Bende uyku uykunun mayasidir ama uyanip ayilirsam dalamam
Yooo sevmiyor değilim bir problemimiz Yok tek sorun bu bebek bebek diye beni yemeleri ve birkaç şey daha ciddi birşey yok .Abartma 250 tl olsun olacak o kadar. Misafirdir bereketiyle gelir. Sevmesen de katlanicaksin oğullarini seviyosun
Kupon Türkiye de olsa bende kesin kesin biriktirirdim hahahhaBugün polis kantinimizden toplam 550 tl lik alışveriş yaptım. 24 selpak 23 tl- 3 paket finish quantum almışım 80 lı paketlerden 45 tl ye birkaç sene almam sanırımönceden de almıştım çünkü
O kadar zamla nasıl başa çıkacağız yoksa
Kupon hastalarindan bana bulaştı zannimcaama bunlar 80 lisi 70 tl en az iyi yaptım. Calgon 500 gr 6.70 di 2 paket daha aldım. Bunun gibi aldim da aldım.
120 tl de kitap aldık
Şimdi bu marketten aldığımız poşetleri mutfaktaki küçük çöpte kullanıyordum. Onları da kapının önüne görevlinin kapımıza astığı büyük çöp poşetlerine atıp kapıya bırakıyordum ona para veriyoruz zaten . Şimdi bu market poşetlerine de para vereceğiz ki büyük alışveriş çantamla markete giderim poşete öyle para vermem tamam ama bu büyük çöp kovama nereden poşet bulacağız her an kapıya çöp atıyordumBende buz dolabi poseti aldim
Cop konusunda fikir yurutuyorum
Tutmayi sevmiyoruz.
Evde yemek yaparken nasil bsye koysamda hemen oylece atsak
Poset kullanimi azalsa
Annemden sardunyalarimdan aldim 2 ser kok ektim saksi toprak aldim yine ekicem
Davlumbazin filtresini yikadim.
Ayrıca bi düzeltme yapayım pure ben neden bilet parası veriyoruz vs demiyorum onlar misafir tabiki vereceğiz . Birikimim bu ay az olacak onu ifade etmeye çalıştımAbartma 250 tl olsun olacak o kadar. Misafirdir bereketiyle gelir. Sevmesen de katlanicaksin oğullarini seviyosun
Tamam canimAyrıca bi düzeltme yapayım pure ben neden bilet parası veriyoruz vs demiyorum onlar misafir tabiki vereceğiz . Birikimim bu ay az olacak onu ifade etmeye çalıştım
Şimdi bu marketten aldığımız poşetleri mutfaktaki küçük çöpte kullanıyordum. Onları da kapının önüne görevlinin kapımıza astığı büyük çöp poşetlerine atıp kapıya bırakıyordum ona para veriyoruz zaten . Şimdi bu market poşetlerine de para vereceğiz ki büyük alışveriş çantamla markete giderim poşete öyle para vermem tamam ama bu büyük çöp kovama nereden poşet bulacağız her an kapıya çöp atıyordum
Ya posetler de o kadar kalitesiz ki artik.Şimdi bu marketten aldığımız poşetleri mutfaktaki küçük çöpte kullanıyordum. Onları da kapının önüne görevlinin kapımıza astığı büyük çöp poşetlerine atıp kapıya bırakıyordum ona para veriyoruz zaten . Şimdi bu market poşetlerine de para vereceğiz ki büyük alışveriş çantamla markete giderim poşete öyle para vermem tamam ama bu büyük çöp kovama nereden poşet bulacağız her an kapıya çöp atıyordum
Bizim apartmana alınıyor büyük çok poşeti . Görevli her akşam çöpü alıyor temiz poşeti kapıma asıyor. Şimdi diyelim ki marketten manav kısmından soğan aldım o poşete de mi para vereceğim yaYa posetler de o kadar kalitesiz ki artik.
Marketten eve gelene kadar minik minik delikler olusuyor . Bu durumda cop koyamiyorum ben akiyor cunku. Birde cop poseti parasi veriyorum. Stogum sağlamdi ama son posetlerimi kullaniyorum. Kesin krizden poset fiyatlari da etkilenmistir
Simdiden caresine bakmaliyizEvdeki bu karton çantaları mı kullansak onunla gidip geliriz
Aynen ya bi fikir yürütelim . Bu Migros’un çevreye dost diye sattığı poşetlerden bir kere aksak sürekli alışverişe onlarla mı gitsek pureSimdiden caresine bakmaliyiz
Arabayla gitmedigimiz kücuk alisverisler icin pazar arabasi mi alsak.
Hakikaten napicaz. Büyük tek posetle gitsek yoruluruz tek elimizde
Ben de var gratis çantası, başka bez çantalar da var,Bende onu dusunuyorum
Gratisten almistim evdede 1 tane var. Bime gelicek uygun bir fiyati var bakar alirim siyah polyestermis
Ne zaman geliyorBende onu dusunuyorum
Gratisten almistim evdede 1 tane var. Bime gelicek uygun bir fiyati var bakar alirim siyah polyestermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?