Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün polis kantinimizden toplam 550 tl lik alışveriş yaptım. 24 selpak 23 tl- 3 paket finish quantum almışım 80 lı paketlerden 45 tl ye birkaç sene almam sanırım önceden de almıştım çünkü
O kadar zamla nasıl başa çıkacağız yoksa
Kupon hastalarindan bana bulaştı zannimca ama bunlar 80 lisi 70 tl en az iyi yaptım. Calgon 500 gr 6.70 di 2 paket daha aldım. Bunun gibi aldim da aldım.
120 tl de kitap aldık

Abartma 250 tl olsun olacak o kadar. Misafirdir bereketiyle gelir. Sevmesen de katlanicaksin oğullarini seviyosun
Yooo sevmiyor değilim bir problemimiz Yok tek sorun bu bebek bebek diye beni yemeleri ve birkaç şey daha ciddi birşey yok .

Bende buz dolabi poseti aldim
Cop konusunda fikir yurutuyorum
Tutmayi sevmiyoruz.
Evde yemek yaparken nasil bsye koysamda hemen oylece atsak
Poset kullanimi azalsa
Annemden sardunyalarimdan aldim 2 ser kok ektim saksi toprak aldim yine ekicem
Davlumbazin filtresini yikadim.

Kupon Türkiye de olsa bende kesin kesin biriktirirdim hahahha

Şimdi bu marketten aldığımız poşetleri mutfaktaki küçük çöpte kullanıyordum. Onları da kapının önüne görevlinin kapımıza astığı büyük çöp poşetlerine atıp kapıya bırakıyordum ona para veriyoruz zaten . Şimdi bu market poşetlerine de para vereceğiz ki büyük alışveriş çantamla markete giderim poşete öyle para vermem tamam ama bu büyük çöp kovama nereden poşet bulacağız her an kapıya çöp atıyordum

Abartma 250 tl olsun olacak o kadar. Misafirdir bereketiyle gelir. Sevmesen de katlanicaksin oğullarini seviyosun
Ayrıca bi düzeltme yapayım pure ben neden bilet parası veriyoruz vs demiyorum onlar misafir tabiki vereceğiz . Birikimim bu ay az olacak onu ifade etmeye çalıştım

Ben yemek sirasinda cop cok ciktigi icin hemen atiyorum esim birakmaz
Cop kutulari yer altinda
Kova ile direk atmayi dusunuyorm
Eskiden bu kdr poset tuketilmezdi
Yine cop icin kovada dursun gunluk atilan atilir
Ama sogan sebze kabugu limon copu fln hemen atilsin kap ile

Ya posetler de o kadar kalitesiz ki artik.
Marketten eve gelene kadar minik minik delikler olusuyor . Bu durumda cop koyamiyorum ben akiyor cunku. Birde cop poseti parasi veriyorum. Stogum sağlamdi ama son posetlerimi kullaniyorum. Kesin krizden poset fiyatlari da etkilenmistir

Bizim apartmana alınıyor büyük çok poşeti . Görevli her akşam çöpü alıyor temiz poşeti kapıma asıyor. Şimdi diyelim ki marketten manav kısmından soğan aldım o poşete de mi para vereceğim ya

Arabayla gitmedigimiz kücuk alisverisler icin pazar arabasi mi alsak.
Hakikaten napicaz. Büyük tek posetle gitsek yoruluruz tek elimizde

Evdeki bu karton çantaları mı kullansak onunla gidip geliriz

Soğan patates gibi şeyleri alırken de mi kullanılan poşete para vereceğiz anlamış değilim orasını

Arabayla gitmedigimiz kücuk alisverisler icin pazar arabasi mi alsak.
Hakikaten napicaz. Büyük tek posetle gitsek yoruluruz tek elimizde

Bende onu dusunuyorum
Gratisten almistim evdede 1 tane var. Bime gelicek uygun bir fiyati var bakar alirim siyah polyestermis

Bende onu dusunuyorum
Gratisten almistim evdede 1 tane var. Bime gelicek uygun bir fiyati var bakar alirim siyah polyestermis
Ben de var gratis çantası, başka bez çantalar da var,
Bunları kullanırım sanırım.
Markt poşetlerini ekmek poşetlerini çöp poşeti olarak kullanıyorum, sanırım çöp poşeti de almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…