- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.961
Ne zaman geliyor
Sevinirim canim. Bekliyorum uzun zamandir niyetliyim alicam bi taneBu ay icinde sanirim 25 i tekrar gorursem soylerim
Sevinirim canim. Bekliyorum uzun zamandir niyetliyim alicam bi tane
Bizim ülkede düşünce güzel de uygulama yanlış. Mesele orda bence. Normal şartlar altında tamam Avrupa da poşet ücretlidir ama ona göre de ürünlerin fiyatı poşetsizliğe yansır. Bir de her binanın çöp ayrım bölümleri vardır organik atıklar kağıt plastik cam hepsi baştan ayrılır. Bizim o aşamaya gelmemiz daha bir 20 yılı bulur sanırım.Ben yemek sirasinda cop cok ciktigi icin hemen atiyorum esim birakmaz
Cop kutulari yer altinda
Kova ile direk atmayi dusunuyorm
Eskiden bu kdr poset tuketilmezdi
Yine cop icin kovada dursun gunluk atilan atilir
Ama sogan sebze kabugu limon copu fln hemen atilsin kap ile
Dün tantitoniye girdim bir ürün aldım bez gibi bir poşet olayına geçmişlerdi. Muhtemelen meyve sebze reyonunda da kese kağıdı uygulaması başlar herhalde.Bizim apartmana alınıyor büyük çok poşeti . Görevli her akşam çöpü alıyor temiz poşeti kapıma asıyor. Şimdi diyelim ki marketten manav kısmından soğan aldım o poşete de mi para vereceğim ya
Simdi baktim guzel birseye benziyor.Simdi buldumm cok amacli polyester canta olarak geciyor 25 aralik sali fiyati 6.95 siyah olmasi bana mantikli geldi
Aaa öyle mi inşallah ya ben Fransa’ya gittiğim zaman marketten bi kabak almıştık poşete ihtiyaç yoktu çünkü kabak kocaman birşeydi 1 tane alınmıştı . Ama bizde öyle birşey olmadığı için mecbur poşet gerekecek. Eğer orada da poşet olup tek tek poşet hesabı yapılırsa A101 veya bimden büyük boy buzdolabı poşetleri alacağım daha uyguna gelir 100 tanesi 2.5 tl filandı en son .Dün tantitoniye girdim bir ürün aldım bez gibi bir poşet olayına geçmişlerdi. Muhtemelen meyve sebze reyonunda da kese kağıdı uygulaması başlar herhalde.
Oyyyyy evet hatirladimEki Görüntüle 2213829
Geçen sosyal medyada gördüm
E haklı sanki. Kendi çalışsa emek harcasa o paraları harcarken beş kere düşünürdü.Teyzemle konustuk biraz
Gelinini çekistirip durdu. Biraz da hakli.
Kadin çalismiyor 2 çocuk var.ev kira. Kuzen de carreforda çalisiyor.
Eve aldikca aliyormus. Bir eşya eskimeden digerini aliyormus. Birikim kesinlikle yok diyor. Dişarda cok takiliyorlar diye epey bir dert yandi
Hakli tabiki de laf anlamiyoruz ki bazen. Illa bi sey gelecek basimiza.E haklı sanki. Kendi çalışsa emek harcasa o paraları harcarken beş kere düşünürdü.
Eşyada da ne kadar “sunum önemli şekerim” kafasında olduk sosyal medyada hesapları görüyorum o Pembiş ciciş evleri gördükçe afakanlar basıyor. İnsanlar mı boş, zamanları mı çok cidden anlam veremiyorum.
oyy canım benim Allah razı olsungunaydın kızlar
10da kontrolüm vardı cok sukur bi sıkıntı yokmus her sey yolunda masAllah
sekerim00 @Alya_sura88 cuma saatı ısımlerinizle size ve tüm isteyenlere nasıp etsın dıye dua ettim Allahım hayırlısını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?