- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.981
Poşet tamamen kalkarsa o zaman markette çöp poşeti diye satılan ürünlerin de kalkması lazım . O zaman çöpler neyin içine girecek kiGunaydinlar
Bence poset karari eksik olmus
Tamamen kalkmaliydi
Parasini veren alir dogayi da kirletebilir diye birsey yok
Ben epeydir mumkun oldugunca az kullaniyordum
Bebek arabasina yada yanimdaki baska posete dolduruyordum
Geri donusumu ayri biriktiriyorum
Keske sifir atik olsa
Basarabilmeyi cok isterdim
Market poseti cop poseti degildirkiPoşet tamamen kalkarsa o zaman markette çöp poşeti diye satılan ürünlerin de kalkması lazım . O zaman çöpler neyin içine girecek ki
Hayır market poşetlerinden söz etmiyorum. Markette satılan para verip aldığımız büyük poşetler varya onlar işte . O zaman onlarında kalkması lazım mesela . Onlar kalkmasa kasada olan poşetlerin tamamen kalkmasının mantığı yok . Ona da para veriyorsun diğer reyonda duran ürünü de kasadan geçiriyorsunMarket poseti cop poseti degildirki
Cop deler onu ,akar, agzi tam kapanmaz
Bir sure daha cop poseti devam eder
Ilerde belki o da kalkar
Daha gelismis cop sistemleri gelir
Daha dogrusu gelmek zorunda
Hayır market poşetlerinden söz etmiyorum. Markette satılan para verip aldığımız büyük poşetler varya onlar işte . O zaman onlarında kalkması lazım mesela . Onlar kalkmasa kasada olan poşetlerin tamamen kalkmasının mantığı yok . Ona da para veriyorsun diğer reyonda duran ürünü de kasadan geçiriyorsun
Tamam anlıyorum sizi ama mecbur yine ortada poşet olacak bitmeyecek . Ki bence bizim ülkemizde tüketimi azalacak ama asla bitmeyecek . Kurumsal bir firmada kasada müşteriye poşet satmış biri olarak söylüyorum ki millet bunun önemini anlamadığı için sadece kasada kavga çıkarttıp kasiyeri delirtmekten başka birşey yapmayacaklarInsanlar o kucuk kucuk posetleri bolca kullanmayacak iste ondan bahsediyorum
Vara yoğa poset kullaniliyor
En ufak birseyde at gitsin nasilsa markette bedava
Cop poseti niyetine kullaniliyor akiyor agzi aciliyor
Bu uygulamayla tuketimi azalir
Tabiki mantigi var
Dogada cozunen cop posetleri de var piyasadaTamam anlıyorum sizi ama mecbur yine ortada poşet olacak bitmeyecek . Ki bence bizim ülkemizde tüketimi azalacak ama asla bitmeyecek . Kurumsal bir firmada kasada müşteriye poşet satmış biri olarak söylüyorum ki millet bunun önemini anlamadığı için sadece kasada kavga çıkarttıp kasiyeri delirtmekten başka birşey yapmayacaklarhalbuki bu çok önemli bunun geliştirilmesi çöplerin ayrıştırılması için ve bilinç elde edilmesi için bi 20 senemiz daha var
Gecmis olsun. Kulak cok onemli. Banyo yaptirirken su kaçar diye aklim çikiyor.Günaydın hanımlar bugün oğlanı KBB a gotırecwgım güzel bır Prof buldum ücretle bakıyor 4ten sonra 2ay önce aldım randevu bakalım ne diyecek çocuk yıne grıp sınizüt oldu bır kez yanı başka bır KBB doktoru demişti iğne fln oldu geçen ay.Bugun harcamalı bır gün olur Allah sağlık versın gerisi boş artık çok takılmıyorum paraya
Tabiki hesabi hic ödetmem diye birsey olmamali. Sirayla. Bencegunaydın kızlar
dun arkadaslarla bulustk bi iki saat takıldık.
pasta cay gıbı. esım biraz alındı bana olay aslında basıt bi olay, sonra gonlunu aldm,
bn de arkadaslarıma hedıye almayı ısmarlamayı ck severım ozellikle davet ettıysem hıc odetmem. esım ne zaman bulussak onden kasaya kosup o oduyo. dedım son 2seferdirde biz odedık hep bi kısı olmaz dıye o da kızdı ıste ben kendı harclıgımdan verdim falan. sen ben var sanki sakın yanlıs anlamayın kızlar tabiki ısmarlanırda ust uste boyle olmasna ddım. 15gun evvel mesela arkadasımz bebek haberi için kahvaltıya gıdelm dedı hayırlı olsn gıbı biz odedıkpesıne cayı onlar ısmarladı ama yani her seyde de devamlı en one atlamak dogru degıl bence.
ay bn de bıktım valla instada kımı takıp etsem farmasi farmasi midem bulandıHeryerde karsima farmasi hosgeldin paketi 50 lira diye cikiyor. 200luk paket 50 liraya geliyormus.almicam. her turlu kremim sampuan ruj makyaj malz var
gunaydın kızlar
dun arkadaslarla bulustk bi iki saat takıldık.
pasta cay gıbı. esım biraz alındı bana olay aslında basıt bi olay, sonra gonlunu aldm,
bn de arkadaslarıma hedıye almayı ısmarlamayı ck severım ozellikle davet ettıysem hıc odetmem. esım ne zaman bulussak onden kasaya kosup o oduyo. dedım son 2seferdirde biz odedık hep bi kısı olmaz dıye o da kızdı ıste ben kendı harclıgımdan verdim falan. sen ben var sanki sakın yanlıs anlamayın kızlar tabiki ısmarlanırda ust uste boyle olmasna ddım. 15gun evvel mesela arkadasımz bebek haberi için kahvaltıya gıdelm dedı hayırlı olsn gıbı biz odedıkpesıne cayı onlar ısmarladı ama yani her seyde de devamlı en one atlamak dogru degıl bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?