Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydinlar
Bence poset karari eksik olmus
Tamamen kalkmaliydi
Parasini veren alir dogayi da kirletebilir diye birsey yok
Ben epeydir mumkun oldugunca az kullaniyordum
Bebek arabasina yada yanimdaki baska posete dolduruyordum
Geri donusumu ayri biriktiriyorum
Keske sifir atik olsa
Basarabilmeyi cok isterdim

Poşet tamamen kalkarsa o zaman markette çöp poşeti diye satılan ürünlerin de kalkması lazım . O zaman çöpler neyin içine girecek ki

Poşet tamamen kalkarsa o zaman markette çöp poşeti diye satılan ürünlerin de kalkması lazım . O zaman çöpler neyin içine girecek ki
Market poseti cop poseti degildirki
Cop deler onu ,akar, agzi tam kapanmaz
Bir sure daha cop poseti devam eder
Ilerde belki o da kalkar
Daha gelismis cop sistemleri gelir
Daha dogrusu gelmek zorunda

Market poseti cop poseti degildirki
Cop deler onu ,akar, agzi tam kapanmaz
Bir sure daha cop poseti devam eder
Ilerde belki o da kalkar
Daha gelismis cop sistemleri gelir
Daha dogrusu gelmek zorunda
Hayır market poşetlerinden söz etmiyorum. Markette satılan para verip aldığımız büyük poşetler varya onlar işte . O zaman onlarında kalkması lazım mesela . Onlar kalkmasa kasada olan poşetlerin tamamen kalkmasının mantığı yok . Ona da para veriyorsun diğer reyonda duran ürünü de kasadan geçiriyorsun

Aslında doğada çözülebilen çöp poşetlerine bütçe ayırabilmek ve dönüşüme göre atmak isterdim ama şu anda ayıramam
yaşadığım yerde dönüşüm yok. Ama çalıştığım yerde var, ilk kurulduğu zamanlarda çöp kovası çöp poşeti dağıtıyormuş şimdi bırakmış firmaya icra gelip duruyor. Ama en azından kağıt cam ayrılabiliyor

Gecen gun bir komsum ayni zamanda belediye baskan aday adayi kendisi o bile karara karsi cikiyor
Amaan hersey parayla olmus
Dunyanin gelecegi geri donusumde
Ozendigin avrupada ,bircok yerde bu boyle
Sen cevreye ne verebilirsinki bu kafayla diyesim geldi
Bizim insanimiz deli gibi poset kullaniyor
Birsey var saniyor o posette
Kasiyer fazla verince ihtiyaci kalmasa da alip posetine tikiyor temiz poseti

Millet kasiyerin verdiği poşetlerden fazla alıyor çünkü gidip reyondan çöp için ekstra poşet satın almıyor . Şahsen ben Market poşetlerini saklıyorum tezgahımın üzerindeki küçük çöpte kullanıyorum . Yoksa gidip ayrıca ona poşet satın almak zorunda kalacağım . Çöpü dışarı atarkende onu binanın aidat parasının içinde verdiğimiz para ile satın alınan büyüm çöp poşetlerine koyup kapıya bırakıyoruz görevli de gelip topluyor

Insanlar o kucuk kucuk posetleri bolca kullanmayacak iste ondan bahsediyorum
Vara yoğa poset kullaniliyor
En ufak birseyde at gitsin nasilsa markette bedava
Cop poseti niyetine kullaniliyor akiyor agzi aciliyor
Bu uygulamayla tuketimi azalir
Tabiki mantigi var

Tamam anlıyorum sizi ama mecbur yine ortada poşet olacak bitmeyecek . Ki bence bizim ülkemizde tüketimi azalacak ama asla bitmeyecek . Kurumsal bir firmada kasada müşteriye poşet satmış biri olarak söylüyorum ki millet bunun önemini anlamadığı için sadece kasada kavga çıkarttıp kasiyeri delirtmekten başka birşey yapmayacaklar halbuki bu çok önemli bunun geliştirilmesi çöplerin ayrıştırılması için ve bilinç elde edilmesi için bi 20 senemiz daha var

Günaydın hanımlar bugün oğlanı KBB a gotırecwgım güzel bır Prof buldum ücretle bakıyor 4ten sonra 2ay önce aldım randevu bakalım ne diyecek çocuk yıne grıp sınizüt oldu bır kez yanı başka bır KBB doktoru demişti iğne fln oldu geçen ay.Bugun harcamalı bır gün olur Allah sağlık versın gerisi boş artık çok takılmıyorum paraya

Dogada cozunen cop posetleri de var piyasada
Her boyu mevcut
Sancili olur ama olur bence
20 seneyi bulmaz
Mecbur birakilmadikca ve alternatif de sunulmadikca daha hizli olur
Insallah :)

Tezgahta meyve sebze dograyayim ac bi poset
Findik fistik kirayim ac bi poset
Komsuya bisey yollayayim ac bi poset
Aman elimde goturmeyeyim ac bi poset
Dur bu saglam degil bi tane daha vereyim
Bu olayin artik bitmesi lazim

Insanlar aa ben onu kullaniyorum atmiyorumki diyor ama kullanmak bu degil
O posetlerin cogu da dogada cozunmuyor malesef

Gecmis olsun. Kulak cok onemli. Banyo yaptirirken su kaçar diye aklim çikiyor.

gunaydın kızlar
dun arkadaslarla bulustk bi iki saat takıldık.
pasta cay gıbı. esım biraz alındı bana olay aslında basıt bi olay, sonra gonlunu aldm,
bn de arkadaslarıma hedıye almayı ısmarlamayı ck severım ozellikle davet ettıysem hıc odetmem. esım ne zaman bulussak onden kasaya kosup o oduyo. dedım son 2seferdirde biz odedık hep bi kısı olmaz dıye o da kızdı ıste ben kendı harclıgımdan verdim falan. sen ben var sanki sakın yanlıs anlamayın kızlar tabiki ısmarlanırda ust uste boyle olmasna ddım. 15gun evvel mesela arkadasımz bebek haberi için kahvaltıya gıdelm dedı hayırlı olsn gıbı biz odedık pesıne cayı onlar ısmarladı ama yani her seyde de devamlı en one atlamak dogru degıl bence.

Tabiki hesabi hic ödetmem diye birsey olmamali. Sirayla. Bence

Heryerde karsima farmasi hosgeldin paketi 50 lira diye cikiyor. 200luk paket 50 liraya geliyormus.almicam. her turlu kremim sampuan ruj makyaj malz var

katılıyorum
benim eşiminde eli çok açık
hep ısmarlar
bazı kişilerde pek rahat aman yapıyor diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…