- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.001
ben de ck severim ısmarlamayı ama devamlı olması komık oluyo bncekatılıyorum
benim eşiminde eli çok açık
hep ısmarlar
bazı kişilerde pek rahat aman yapıyor diye :)
Diş duşu araştırırken yazınızı buldum. Hangi marka memnun musunuz. Çok ses yapıyor mu? İçine ağız çalkalama suyu yada karbonatlı su sirkeli su falan koyulabilir mi?Bende indirimden çocuğa play doh fırın kendıme ağız dusu aldım dişçim tavsıye etmişti pahalıydı 230tl ye aldım 500-600arasıydı bir o eksıktı tamamlandım
Ben bu farmasi avon oriflame grubu kozmetiklere pek güvenemiyorum. Bazen böyle tanıdıklar sattıklarında da en az zararlısı el kremidir diyip el kremi alıyorum.Heryerde karsima farmasi hosgeldin paketi 50 lira diye cikiyor. 200luk paket 50 liraya geliyormus.almicam. her turlu kremim sampuan ruj makyaj malz var
Ben bu farmasi avon oriflame grubu kozmetiklere pek güvenemiyorum. Bazen böyle tanıdıklar sattıklarında da en az zararlısı el kremidir diyip el kremi alıyorum.
Kozmetik konusunda sanırım biraz muhafazakar düşünüyorum. Bir de normal markette bulamıyoruz hep böyle elden ele dolaşıyor ya ben pek haz etmiyorumFarmasi daha iyi, hatta hayvanlar üzerinde deney yapmadıklarını söylemişlerdi ama araştırmadım
Kozmetik konusunda sanırım biraz muhafazakar düşünüyorum. Bir de normal markette bulamıyoruz hep böyle elden ele dolaşıyor ya ben pek haz etmiyorum
gunaydın kızlar
dun arkadaslarla bulustk bi iki saat takıldık.
pasta cay gıbı. esım biraz alındı bana olay aslında basıt bi olay, sonra gonlunu aldm,
bn de arkadaslarıma hedıye almayı ısmarlamayı ck severım ozellikle davet ettıysem hıc odetmem. esım ne zaman bulussak onden kasaya kosup o oduyo. dedım son 2seferdirde biz odedık hep bi kısı olmaz dıye o da kızdı ıste ben kendı harclıgımdan verdim falan. sen ben var sanki sakın yanlıs anlamayın kızlar tabiki ısmarlanırda ust uste boyle olmasna ddım. 15gun evvel mesela arkadasımz bebek haberi için kahvaltıya gıdelm dedı hayırlı olsn gıbı biz odedıkpesıne cayı onlar ısmarladı ama yani her seyde de devamlı en one atlamak dogru degıl bence.
Ben sana ne diyorum sen ne yapıyorsun acaba ya geçen gece dolu şey yazdım sanaYine birsürü şey aldım ya off
İpek hanımdan eski kaşar, kuşburnu marmelatı, cin mısır
Madam10 dan vitamin ve diş macunu
Daha çay alıcam ama inşallah Çaykur a ayın 15 ine kadar başkan seçmezler
Çaykur başkanını bize belediye başkanı seçtiler
1,5 senedir doğru düzgün zam yoktu. Yeni gelen ilk iş zam yapar diye korkuyorum
Ben sana ne diyorum sen ne yapıyorsun acaba ya geçen gece dolu şey yazdım sana
Evet evet sona kalmayın siz..Bizde dışarda yemeklerde Alman usulü olur herkes kendi yediğini öder. Ama kaç kez hep kasaya ödemede biz en sona kalıyorduk. Millet içtiği suyu meşrubatı salatayı tam demediği için biz de ödemede son kişi olduğumuz için hep eksik o ödenmeyenleri biz ödedik. Grupta ödeyen mekandan çıktığı için de eksik ödemeler olmuş diyemedik hiç. Bir oldu iki oldu üç oldu derken artık ödemeye ilk biz koşuyoruz :))
biz ailece gıdınce zaten annem kv kardesım oluyo biz onlara odetmıyoruz emeklıleer ogrenci zaten bahsettklerim 2aıle olarak gıdıyoruz mesela onu kastettım canım ondanda devamlı olması yani yoksa yedirdikce bereketlenıyo cok sukurBiz ailede pek takılmayız, annemde öder, eşimde, eşim yoksa bende, pek hesap tutmadım. Arkadaş ortamında duruma göre değişir, eşime asla ödetmeyenler de var, eğer tek kişi varsa ben biz ödeyelim isterim. Ama dediğin durumda rahatsız da olurum, olsun sen gönül alırsın
biz ailece gıdınce zaten annem kv kardesım oluyo biz onlara odetmıyoruz emeklıleer ogrenci zaten bahsettklerim 2aıle olarak gıdıyoruz mesela onu kastettım canım ondanda devamlı olması yani yoksa yedirdikce bereketlenıyo cok sukur
Allahtannnn unuttun çayı ya
Valla yakaladı
E bende kullanıyorum ne yapayım
Sadece diş macunu ve eski kaşardan anneme götürücem
Kalanı bana
Birde çay vardı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?