Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oğlan biraz burnunu çekiyor. Onu besliyorum. Ihlamur yapacagim simdi

Yatak nevresim yastik ortü vs degistirdim. Onlari makineye attim. Etrafi toparlicam süpurecegim. Banyo yapilacak

Bende indirimden çocuğa play doh fırın kendıme ağız dusu aldım dişçim tavsıye etmişti pahalıydı 230tl ye aldım 500-600arasıydı bir o eksıktı tamamlandım
Diş duşu araştırırken yazınızı buldum. Hangi marka memnun musunuz. Çok ses yapıyor mu? İçine ağız çalkalama suyu yada karbonatlı su sirkeli su falan koyulabilir mi?

Herkese merhabalar dün Evi süpürmeye üşendim sadece mutfağı süpürmüştüm.
Bugün de süpürme işine devam edip bitirdim şükür.
Banyo lavabolarını ve klozetleri çamaşır suyu etkili ıslak mendiller ile sildim. Mutfağı toparladım (dün poğaça yaptım Cuma günü günüm var kurabiye de yapmıştım buzluğa hazır ettim ikisini)
Dedem ve anneannem dün geldiler memleketten ve 10-15 gün kalırlar sanırım. Öğlen annemde yeyip akşam da ben de yemekteler.
Dedem soğan yemez çoğu yemeğin tadını hiç bilmediği için yemez. Ama bir keresinde mantı yapmıştım beğenip yemişti soğanlı olmasına rağmen. O yüzden buzluktan mantı yapıcam
Bugün: mantı ,pırasa ,enginar salata çorba va menü de. İnş sorunsuz atlatırım. Ütü yapmam lazım önce bir zeytin yağlı yapayım hemen ütüye geçeceğim .tatlı da sakızlı muhallebi yapacağım.
Güzel bir hafta olsun hepimiz için.

Heryerde karsima farmasi hosgeldin paketi 50 lira diye cikiyor. 200luk paket 50 liraya geliyormus.almicam. her turlu kremim sampuan ruj makyaj malz var
Ben bu farmasi avon oriflame grubu kozmetiklere pek güvenemiyorum. Bazen böyle tanıdıklar sattıklarında da en az zararlısı el kremidir diyip el kremi alıyorum.

Yine birsürü şey aldım ya off
İpek hanımdan eski kaşar, kuşburnu marmelatı, cin mısır
Madam10 dan vitamin ve diş macunu
Daha çay alıcam ama inşallah Çaykur a ayın 15 ine kadar başkan seçmezler
Çaykur başkanını bize belediye başkanı seçtiler
1,5 senedir doğru düzgün zam yoktu. Yeni gelen ilk iş zam yapar diye korkuyorum

Ben bu farmasi avon oriflame grubu kozmetiklere pek güvenemiyorum. Bazen böyle tanıdıklar sattıklarında da en az zararlısı el kremidir diyip el kremi alıyorum.

Farmasi daha iyi, hatta hayvanlar üzerinde deney yapmadıklarını söylemişlerdi ama araştırmadım

Bizde dışarda yemeklerde Alman usulü olur herkes kendi yediğini öder. Ama kaç kez hep kasaya ödemede biz en sona kalıyorduk. Millet içtiği suyu meşrubatı salatayı tam demediği için biz de ödemede son kişi olduğumuz için hep eksik o ödenmeyenleri biz ödedik. Grupta ödeyen mekandan çıktığı için de eksik ödemeler olmuş diyemedik hiç. Bir oldu iki oldu üç oldu derken artık ödemeye ilk biz koşuyoruz :))

Kozmetik konusunda sanırım biraz muhafazakar düşünüyorum. Bir de normal markette bulamıyoruz hep böyle elden ele dolaşıyor ya ben pek haz etmiyorum

Evet o ayrı konu, onu sevmiyorum. Bir kaç kez farmasi aldım, el kremi şampuan ve agrı kesici krem. En sevdiğim agrı kesici kremi oldu.

Biz ailede pek takılmayız, annemde öder, eşimde, eşim yoksa bende, pek hesap tutmadım. Arkadaş ortamında duruma göre değişir, eşime asla ödetmeyenler de var, eğer tek kişi varsa ben biz ödeyelim isterim. Ama dediğin durumda rahatsız da olurum, olsun sen gönül alırsın

Ben sana ne diyorum sen ne yapıyorsun acaba ya geçen gece dolu şey yazdım sana

Ben sana ne diyorum sen ne yapıyorsun acaba ya geçen gece dolu şey yazdım sana

Valla yakaladı
E bende kullanıyorum ne yapayım
Sadece diş macunu ve eski kaşardan anneme götürücem
Kalanı bana
Birde çay vardı unutmuşum

Evet evet sona kalmayın siz..

merhaba kızlar dişçiden geldim işyerine diş eti büyümesi var yine olmuş biraz kesti uyuşturup ağrı yapıyor şimdi bugün kızıma 2.5 liraya istediği bişey vardı onu aldım 3 lirada dolmuş parası verdim başka paramda kalmadı hesabımda 6.5 liram kalmış maaş alana kadar kk devam

biz ailece gıdınce zaten annem kv kardesım oluyo biz onlara odetmıyoruz emeklıleer ogrenci zaten bahsettklerim 2aıle olarak gıdıyoruz mesela onu kastettım canım ondanda devamlı olması yani yoksa yedirdikce bereketlenıyo cok sukur

Evet o zaman insanın siniri bozuluyor kimseye yüklenmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…