Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Fırsatı kaçırmadım
Şu an yaşına 3 gün kala bir kızı zorla evlendiriyorlardı çözdük
Sanırım polise haber vericez
Yani inşallah

İptal edildi ama polise haber vermedik.
Çok şükür.
3 gün sonra yaşı dolacak ztn

kızlar iclal aydının üç kız kardes kitabını epeydir merak edıyorum ındırımde yakalayamamıstm gecen haftasonu aldm d&r dan bayıldm resmen ya gerckten ck guzeldi tavsiye edıyorum okumak ısteyenlere
bayık bi kıtap olabılır dıyodm ama kesınlıkle degıl cok sasrdım güldüm agladm gercekten begendm kıtabı

Buzluktan kızartılmış patlıcan ve kabak çıkardım, patatesle türlü yaptım
Pirinç pilavı, şehriye çorbası, cacık. Menüm bu.
Manavdan patates domates elma dereotu turp aldım 15tl,
Marketten un sehriye cikolata aldım 13tl harcadım.
Yarın hastaneye gitmezsem misafir davet ederim izindeyken bu hafta

ay bende okudum harikaydı cnm 3 kız kardeşiz ya ondan merak etmiştim

ay bende okudum harikaydı cnm 3 kız kardeşiz ya ondan merak etmiştim
bn de ıclal aydının röportajından etkılendm annesiyle arası pek yokmus bi tane kızkardesı varmıs yıllar sonra annesınde demans tarzı bi hastalık ckmıs meger yıllardır annesının duygusal zekası hıc gelısmemıs ondan araları duzelmemıs, sımdı annesı her seyi unutmus hanı anneleri oldugunu bılmıyomus kız kardesım annem ben uc kız kardes olduk demıstı

Valla yoruldum ya hafta sonu hiç birşey yapmadığım için ev kirleniyor tabi . Ayrıntılı güzel temizlik yaptım . Menüde ezogelin çorbası , kuru dolma , salata , Kıbrıs tatlısı var . Üzerimi değiştim makyaj yaptım . Komşu aradı bir sürü soru sordu kapattı çok komik ya böyle merak eşim gelsin anlatacağım biraz güleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…