- 11 Mart 2013
- 33.716
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.107
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.021
Ay allah korusun vallaKizlar çamasir mak tuhaf sesler geliyor. Insallah birsey olmaz
Birsy olmadi şükür. Cikti camasirlarAy allah korusun valla
Temizlik yapıyorum yoksa sana neler yazacağım ama malumŞİmdide erzak torbalarıma ek yapıyorum.
biri beni durdursun
Temizlik yapıyorum yoksa sana neler yazacağım ama malum
Fırsatı kaçırmadım
Şu an yaşına 3 gün kala bir kızı zorla evlendiriyorlardı çözdük
Sanırım polise haber vericez
Yani inşallah
Benzer durum bizde de oldu. Hani altında su atılan bir boru var ya oraya tek toka kaçmış onu çıkarınca düzeldi. Altındaki o tahliye borusunun olduğu yeri bir kurcala derim.Kizlar çamasir mak tuhaf sesler geliyor. Insallah birsey olmaz
ay bende okudum harikaydı cnm 3 kız kardeşiz ya ondan merak etmiştimkızlar iclal aydının üç kız kardes kitabını epeydir merak edıyorum ındırımde yakalayamamıstm gecen haftasonu aldm d&r dan bayıldm resmen ya gerckten ck guzeldi tavsiye edıyorum okumak ısteyenlere
bayık bi kıtap olabılır dıyodm ama kesınlıkle degıl cok sasrdım güldüm agladm gercekten begendm kıtabı
Biz de 3 kız kardeşiz, ben de sevdim kitabıay bende okudum harikaydı cnm 3 kız kardeşiz ya ondan merak etmiştim
bazen kedi köpek gibi kavga etsekte yinede hep beraberizBiz de 3 kız kardeşiz, ben de sevdim kitabı
bn de ıclal aydının röportajından etkılendm annesiyle arası pek yokmus bi tane kızkardesı varmıs yıllar sonra annesınde demans tarzı bi hastalık ckmıs meger yıllardır annesının duygusal zekası hıc gelısmemıs ondan araları duzelmemıs, sımdı annesı her seyi unutmus hanı anneleri oldugunu bılmıyomus kız kardesım annem ben uc kız kardes olduk demıstıay bende okudum harikaydı cnm 3 kız kardeşiz ya ondan merak etmiştim
Bence olur at deneKizlar biber dolmam artti buzluga atsam olur mu
Deneyen yok muBence olur at dene
Ben pişmeden koyuyorum hiç pişirip denemedimDeneyen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?