Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şok marka cop posetı alıyorum ama tuvalet banyo ve mutfak el altı ıcın market posetlerını kullanıyorum yınede. Bırde cay copu, veya yemek artığı dırek buyuk poşetten sızabılıyor veya koku yapıyor beklerken. Ne kadar olacak acaba ucretı , market ıcın cıdden fıle fılan dusunebılırım veya englısh homeda 3-4 lıraya satılan kalın torbalar var dayanıklı oda olabılır

Çöp poşeti kullaniyorum ben kloroplast.
Ya market posetleri hep yirtik. Yani eve gelene kadar deliniyor.

Sen işi bilmiyon şekerim ...aldıklarını poşete koyarken fazladan 10 poşet çaktırmadan alican bi arkadaşım...her ürün için 1 poşet kullanırdı.. 10 parca ürün...10 poset ...yaninda da çaktırmadan 5 den fazla poşet.. teknikleri öğren...1 ocak az kaldi

kızlar günaydın...
purecim koroplast sanırım :)) şimdi çöp poşetleri de pahalanır muhtemelen, zaten ucuz da değildii..
bir arkadaş yazmıştı, ücretli doğayı kirletebilirim düşüncesi hiç hoş değil tamam teorikte güzel bir durum olabilir ama uygulamada başarılı olunabileceğini düşünmüyorum..

Evet

Sen tut hes lere izin ver. Bir fabrika ya da enerji santrali olsun onun çed raporunu kılıfına uydurmak için kırk takla at. Daha milletin evindeki skt dolmuş ilaçların imhasını becereme yağların lavabodan dökülmesini hiç saymıyorum bile...Kaçak akaryakıt kullanımını denetleyeme. Poşet de poşet de. Bu durum biraz filin kuyruğundaki kelebek gibi oluyor.

Dün alışveriş yaptığımız toptan bir markette alım yaparken poşet sayısını da girdi görevli. Satış henüz Yok ama ön deneme yapıyoruz dedi. Marketler de merakla bekliyorlar.
Cnm İstanbul yolunda metro market var ya. Biz oraya bir kere gittik kaç sene önce. Poşete para aldılar ve bir daha gitmedik.
Açıkçası markete daha az uğrarız artık. Fuzuli çikolata sakız cips vs kurtuluruz

Cnm İstanbul yolunda metro market var ya. Biz oraya bir kere gittik kaç sene önce. Poşete para aldılar ve bir daha gitmedik.
Açıkçası markete daha az uğrarız artık. Fuzuli çikolata sakız cips vs kurtuluruz
Evet metro market ve ıkea ucretlı satıyor yanılmıyorsam posetlerı

dimi dimi.. poşete gelene kadaaarrr.. kendi çapımda ben tasarrufumu yapıyorum.. ama neler neler yapanları gördükçe ... neyse .. eğitim şart diye boşuna denmiyor... inşallah biz de o güzel günlere erişiriz...
dün yemekten dönüyoruz, abartmıyorum 7 8 mandalin yemiş adamlar arabadan yola saçıverdiler ya.. arkasından giden motosikletler vardı videolarda sende görmüşsündür, alıyor hepsini çöpü atanın arabasından içeri atıveriyor onun gibi dolaşanlar olacak bak bakalım bi daha atabiliyor mı..

Koçtaş’ta da ücretli poşetler.
Aslında poşet parasını 1 lira yapacaklar bir de diyecekler ki poşet kullanımından toplanan para Suriyelilerle yardım fonu olacak. İşte o zaman Millet poşet kullanımını asgariye indirir :)))

Mandalina çok masum ki hemen çözünüyor :))

Ben koroplastın eski aktüel ürünlerini toplamaya yavaştan başladım,
Ztn marketlerde toplu alışverişlerde de alırım, her zaman yanımda poşet olması imkansız.
Ben sigara uygulamaları gibi olacağını düşünüyorum.
Çoğu ortamda yasaklandı ama sigara içenlere yer gösterilmedi, sonuç, türlü türlü yol.
Bu arada uygulamayı destekliyorum, ama tabiki soru işaretleri eksikler çok

Aslinda madem yasak gelecek herkese 1er tasima poseti veye file vs verilmeli ucretsiz.
Ama nerde..
Yine firsatcilik yapilir fiyatlar artar.
En iyisi eve çöp poseti almak stok.
Bime bir çanta gelecek ona da bakacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…