- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.061
Çöp poşeti kullaniyorum ben kloroplast.
Ya market posetleri hep yirtik. Yani eve gelene kadar deliniyor.
Sen işi bilmiyon şekerim ...aldıklarını poşete koyarken fazladan 10 poşet çaktırmadan alicanbi arkadaşım...her ürün için 1 poşet kullanırdı.. 10 parca ürün...10 poset ...yaninda da çaktırmadan 5 den fazla poşet.. teknikleri öğren...1 ocak az kaldi
Dün alışveriş yaptığımız toptan bir markette alım yaparken poşet sayısını da girdi görevli. Satış henüz Yok ama ön deneme yapıyoruz dedi. Marketler de merakla bekliyorlar.Marketlerde 25krs olacakmis
Evetkızlar günaydın...
purecim koroplast sanırım :)) şimdi çöp poşetleri de pahalanır muhtemelen, zaten ucuz da değildii..
bir arkadaş yazmıştı, ücretli doğayı kirletebilirim düşüncesi hiç hoş değiltamam teorikte güzel bir durum olabilir ama uygulamada başarılı olunabileceğini düşünmüyorum..
Sen tut hes lere izin ver. Bir fabrika ya da enerji santrali olsun onun çed raporunu kılıfına uydurmak için kırk takla at. Daha milletin evindeki skt dolmuş ilaçların imhasını becereme yağların lavabodan dökülmesini hiç saymıyorum bile...Kaçak akaryakıt kullanımını denetleyeme. Poşet de poşet de. Bu durum biraz filin kuyruğundaki kelebek gibi oluyor.kızlar günaydın...
purecim koroplast sanırım :)) şimdi çöp poşetleri de pahalanır muhtemelen, zaten ucuz da değildii..
bir arkadaş yazmıştı, ücretli doğayı kirletebilirim düşüncesi hiç hoş değiltamam teorikte güzel bir durum olabilir ama uygulamada başarılı olunabileceğini düşünmüyorum..
10 krs bıle degıl ya, buarada bende fazla poşet alamam utanırım. Sok market var benım hemen sokağımda , onlar mesela sut yumurta deterjan atıştırmalık alınca 2 poşet verıyorlar. CımrılerMarketlerde 25krs olacakmis
Cnm İstanbul yolunda metro market var ya. Biz oraya bir kere gittik kaç sene önce. Poşete para aldılar ve bir daha gitmedik.Dün alışveriş yaptığımız toptan bir markette alım yaparken poşet sayısını da girdi görevli. Satış henüz Yok ama ön deneme yapıyoruz dedi. Marketler de merakla bekliyorlar.
Evet metro market ve ıkea ucretlı satıyor yanılmıyorsam posetlerıCnm İstanbul yolunda metro market var ya. Biz oraya bir kere gittik kaç sene önce. Poşete para aldılar ve bir daha gitmedik.
Açıkçası markete daha az uğrarız artık. Fuzuli çikolata sakız cips vs kurtuluruz
dimi dimi.. poşete gelene kadaaarrr.. kendi çapımda ben tasarrufumu yapıyorum.. ama neler neler yapanları gördükçe ... neyse .. eğitim şart diye boşuna denmiyor... inşallah biz de o güzel günlere erişiriz...Sen tut hes lere izin ver. Bir fabrika ya da enerji santrali olsun onun çed raporunu kılıfına uydurmak için kırk takla at. Daha milletin evindeki skt dolmuş ilaçların imhasını becereme yağların lavabodan dökülmesini hiç saymıyorum bile...Kaçak akaryakıt kullanımını denetleyeme. Poşet de poşet de. Bu durum biraz filin kuyruğundaki kelebek gibi oluyor.
Koçtaş’ta da ücretli poşetler.Cnm İstanbul yolunda metro market var ya. Biz oraya bir kere gittik kaç sene önce. Poşete para aldılar ve bir daha gitmedik.
Açıkçası markete daha az uğrarız artık. Fuzuli çikolata sakız cips vs kurtuluruz
Mandalina çok masum ki hemen çözünüyor :))dimi dimi.. poşete gelene kadaaarrr.. kendi çapımda ben tasarrufumu yapıyorum.. ama neler neler yapanları gördükçe ... neyse .. eğitim şart diye boşuna denmiyor... inşallah biz de o güzel günlere erişiriz...
dün yemekten dönüyoruz, abartmıyorum 7 8 mandalin yemiş adamlar arabadan yola saçıverdiler ya..arkasından giden motosikletler vardı videolarda sende görmüşsündür, alıyor hepsini çöpü atanın arabasından içeri atıveriyor onun gibi dolaşanlar olacak bak bakalım bi daha atabiliyor mı..
Bizimkiler suriyeli lafini duyunca cildirir.Koçtaş’ta da ücretli poşetler.
Aslında poşet parasını 1 lira yapacaklar bir de diyecekler ki poşet kullanımından toplanan para Suriyelilerle yardım fonu olacak. İşte o zaman Millet poşet kullanımını asgariye indirir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?