Bugün ne aldin kaç tl harcadin

aynen yine vardır birilerinin çıkarı taktılar poşetlere

O zmn bez torba mı taşıyacağız sürekli?
Bu işten en çok marketler zararlı çıkacak, kasiyerlerin vay haline
Kimse kese kağıdı alayım demezki
Birde 25 kurusun 15 kuruşu bakanlığa devredilecekmiş sanırım, ee pazarcıyı kim denetleyecek?
Marketlerin manav reyonlarını kim denetleyecek?
Köpükte aldığımız etler atık sayılmıyormu?
Fırsatçı toplumuz, bakalım ne hikayeler çıkacak

Ben Koçtaş’tan evlilik sebebi ile işten istifa ettim. Orada 1.5 yıldır ücretli kasiyerler yazık ya müşteri sürekli bir sürü laf sayardı sinir ederlerdi poşet yüzünden

Günaydın kızlar akşam trendyolda english home ücretsiz Kargo vardı ve çok güzel çantalar vardı market poşeti bayıldım bayıldım alacağım galiba birkaç adet 3 tl ile 6 tl arasındaydı

Ben 750 ödüyorum. Evime geliyor cocuk uyaninca kendi evine geciyorlar. Tatillerde de ödeme yapiyorum
bu yılda annem bakacak bir aksilik çıkmazsa seneye 3 yaşında olcak küçük kızım kreşe mi versem evde mi baktırsam diye düşünüyorum ona göre bütçe ayırmam lazım sağol canım

dün bimdeki kasiyere sorduk 1 ocaktan itibaren 25 kuruş olcakmış poşetin tanesi ekmekleri kese kağıdında mı verceksiniz dedik hayır dedi
Elımızde mı taşıyacakmışız. Ben almam asla 25 kurusa poşet fılan. Hakkatten kendıme engılısh homedan güzel torbalar alırım . Cupcake cupcake gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…