- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.081
haa o zaman kabul edilebilirMandalina çok masum ki hemen çözünüyor :))
Markette böyle olunca pazarda nasıl olacak pekı?
Hani dun sirkencubin paylasti ya pazar cantalari onlar kullanilir pazarci da kese kagitlarina doner yanii eskiden yapildigi gibiiMarkette böyle olunca pazarda nasıl olacak pekı?
Ekmegı kese kâğıdında verırlerde pazarcıda bunu yaparsa o zaman cıdden fıle alacağız demektırYada ekmek almak için ne yapacağız?
Kafam da deli sorular
Görmedim ben bakayım , dun bızım ufaklık hastaydı ıse gelmedim ıse gelmedıgım gıbı kk ara vermıs oldumHani dun sirkencubin paylasti ya pazar cantalari onlar kullanilir pazarci da kese kagitlarina doner yanii eskiden yapildigi gibii
cumartesi yatcak maaşımda genelde kk kullanıyorum nakit paramı doğum günleri oluyor onlara veriyorum hediye almıyorum bazen ne isterler bilmediğim içinMaaş gününe cokmu arkadasimHayat çok pahalı ya cokkkk .Mutfağın eksiği hiç bitmiyor
Canim gecenlerde sen mi sormustun bakici ucretlerini cvp yazamdim sonrada bulamadim yaziyicumartesi yatcak maaşımda genelde kk kullanıyorum nakit paramı doğum günleri oluyor onlara veriyorum hediye almıyorum bazen ne isterler bilmediğim için
dün bimdeki kasiyere sorduk 1 ocaktan itibaren 25 kuruş olcakmış poşetin tanesi ekmekleri kese kağıdında mı verceksiniz dedik hayır dediEkmegı kese kâğıdında verırlerde pazarcıda bunu yaparsa o zaman cıdden fıle alacağız demektır
evet canım ben sordumCanim gecenlerde sen mi sormustun bakici ucretlerini cvp yazamdim sonrada bulamadim yaziyi
hafif kahvaltı yap demişti doktor bana çok doyurma karnınıda hafif yap bayılmayacak kadar demiştiCanim geceden itibaren birsey yiyip icmeden gidiyorum. Daha emin sonuclar olmasi acisindan
nefes almışsındır biraz :)) eski renkli pazar çantaları vardı ya onlardan:)Görmedim ben bakayım , dun bızım ufaklık hastaydı ıse gelmedim ıse gelmedıgım gıbı kk ara vermıs oldum
aynen yine vardır birilerinin çıkarı taktılar poşetlereSen tut hes lere izin ver. Bir fabrika ya da enerji santrali olsun onun çed raporunu kılıfına uydurmak için kırk takla at. Daha milletin evindeki skt dolmuş ilaçların imhasını becereme yağların lavabodan dökülmesini hiç saymıyorum bile...Kaçak akaryakıt kullanımını denetleyeme. Poşet de poşet de. Bu durum biraz filin kuyruğundaki kelebek gibi oluyor.
Ben 750 ödüyorum. Evime geliyor cocuk uyaninca kendi evine geciyorlar. Tatillerde de ödeme yapiyorumevet canım ben sordum
Ben Koçtaş’tan evlilik sebebi ile işten istifa ettim. Orada 1.5 yıldır ücretli kasiyerler yazık ya müşteri sürekli bir sürü laf sayardı sinir ederlerdi poşet yüzündenKoçtaş’ta da ücretli poşetler.
Aslında poşet parasını 1 lira yapacaklar bir de diyecekler ki poşet kullanımından toplanan para Suriyelilerle yardım fonu olacak. İşte o zaman Millet poşet kullanımını asgariye indirir :)))
bu yılda annem bakacak bir aksilik çıkmazsa seneye 3 yaşında olcak küçük kızım kreşe mi versem evde mi baktırsam diye düşünüyorum ona göre bütçe ayırmam lazım sağol canımBen 750 ödüyorum. Evime geliyor cocuk uyaninca kendi evine geciyorlar. Tatillerde de ödeme yapiyorum
Elımızde mı taşıyacakmışız. Ben almam asla 25 kurusa poşet fılan. Hakkatten kendıme engılısh homedan güzel torbalar alırım . Cupcake cupcake gezerimdün bimdeki kasiyere sorduk 1 ocaktan itibaren 25 kuruş olcakmış poşetin tanesi ekmekleri kese kağıdında mı verceksiniz dedik hayır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?