- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.101
Gördümnefes almışsındır biraz :)) eski renkli pazar çantaları vardı ya onlardan:)
aynen acil durumlar için çantamızda 1 -2 bez torbamız olcak artıkElımızde mı taşıyacakmışız. Ben almam asla 25 kurusa poşet fılan. Hakkatten kendıme engılısh homedan güzel torbalar alırım . Cupcake cupcake gezerim
Canim hosgeldin yeni goruyorum seni.GördümFile de olur da zorlayacak bu ıs bızı .
Ben daha sut ıznımı bıtırıp tam calısmaya dönemeden ızın aldım , bu hafta tamdı yıne 4 ledımBundan sonra ınsallah bır aksılık çıkmasın
Bakma çik sitedenŞuan english home ürünlerine sonra ikea üeünlerine baktım canım çok alışveriş yapmak istedi çok kötü bir durumdayım kızlar bişey söyleyin ama. Ayrıca ekmeğe poşet kese birşey yoksa kesin sebzeye de Yok
Şuan english home ürünlerine sonra ikea üeünlerine baktım canım çok alışveriş yapmak istedi çok kötü bir durumdayım kızlar bişey söyleyin ama
. Ayrıca ekmeğe poşet kese birşey yoksa kesin sebzeye de Yok
Sessiz sessiz takip ediyordum ben . Çalışıyorum ve 2 cocugum var.Canim hosgeldin yeni goruyorum seni.
Calisiyosun galiba. Birikim hedeflerin nedir birikim yapiyo musun
Bir saç boyasının 300 lira olduğu dönemde bazen diyorum ki boşa okumuşuz yanlış meslek seçmişiz:))Sessiz sessiz takip ediyordum ben . Çalışıyorum ve 2 cocugum var.
Birikim yapıyorum .
Soyle kı ben aldığım maaştan 1500 lıra kendıme alıyorum . Sadece kendım ıcın oradan bısıler yapmaya çalışıyorum . Market pazar yapmamaya çalışıyorum , onun harıcınde evın ortak bırıkımı benım hesabımda donuyor ama henüz cok oturtamadık var olan paranın uzerıne bısıler yapmak ıstıyoruz ama esım butun maaşı oraya koyup fatura market pazar temızlıkcı gıbı sabıt odemelerın zamanı geldıkce cekıyor ve hıc bısey anlamıyoruz ne oluyor dıye.
Ben kendı ayrı yaptığım bırıkıme odaklandım daha cok , ayrıca 400 lırada çocuk parası alıyorum ben maaştan harıc. 1900 lıra yanı .
Ben yıl sonuna kadar her ay mınımum 3 gram altın almayı düşünüyorum . Fazlası olsa cok güzel olacak ama genelde olmuyor , gecen ay sac boyattım kı cok ıcıme bıle sınmedı 300 lıra. Bır kazak alıyosun 80 lıra kı marka fılan degıl butık bahsettıgım fıyatlar.
Bakalım bundan sonra cok ıhtıyacım olmaz ınsallah.
Gunluk cok harcıyorum ben buarada sıgarada ıcıyorum , aksam eve gıderken markete uğruyorum kendı paramdan tabı sadece toplu alısverıs ısıne gırmıyorum
migrosta oyle sısteme gırmıs ama snra eksıye basıyolar deneme amaclı fıste yazıyo 25kurus tanesiDün alışveriş yaptığımız toptan bir markette alım yaparken poşet sayısını da girdi görevli. Satış henüz Yok ama ön deneme yapıyoruz dedi. Marketler de merakla bekliyorlar.
canım metro market bastan beri alıyor posete para.hatta ıkeada bı kac yıldır alıyorCnm İstanbul yolunda metro market var ya. Biz oraya bir kere gittik kaç sene önce. Poşete para aldılar ve bir daha gitmedik.
Açıkçası markete daha az uğrarız artık. Fuzuli çikolata sakız cips vs kurtuluruz
Millette hep daha ileriye gidelim Yok ki ama benim şartlarım kötü ise insanlar da asgariye düşsün mantığı var malesefEvet cok güzel para kazanilan meslekler var.
Ya beni üzen şu aslinda. Bazi asgari ücretliler veya çalismayanlar veya az para ile çalisanlar ögretmenin polisin askerin vs aldigina cok diyorlar yerli yersiz elestiriyorlar.
Burda kaybediyoruz iste. Emekci emekcinin maaşini niye elestirir niye kiyaslar. Gidip kendiler kendi maaşini sorgulayacak. Ben şu kadar çalisiyorum . Şu kadar çalismama ragmen kazancim beni tatmin etmiyor diyecek . Kendi maaşini elestirecek. Kendi maasina zam isteyecek.
Ama bizim millette nerde o anlayis.
Ben asgari ücretliyle emekcilerimle kiyaslamam. Kaymak tabaka bu fakirligi hissetsin isterimMillette hep daha ileriye gidelim Yok ki ama benim şartlarım kötü ise insanlar da asgariye düşsün mantığı var malesef
Aldım şuan 4 tane 2 farklı boy aldım 11.20 kuruş ödedimEki Görüntüle 2214163
Bahsettıgım torbalar bunlar, bende gecen sene doğum yapacağım sıra aldım bunlardan daha buyuklerı . Bu boylar cok ıdealmıs market ıcın.Onun dışında alısverıs yapma benımde ıcım gıttı anasayfayı gorunce
Bende alayım barıAldım şuan 4 tane 2 farklı boy aldım 11.20 kuruş ödedim
yeter herhalde
Kac yasında? Benımkıde grıp oldu cuma aksamı cumartesı doktora goturdum . Ilac verdı ama duzelmedı böyle baya buyuk ınsan gıbı burnu akıyor boğazları ağrıyor ve oksuruyor. pazar aksamı tekrar goturduk , yıne hıcbısey yapmadılar gece tekrar hastanelik olduk. Yatıs yaptılar sabaha dek hava fılan verdıler. Ama durum hala aynı dun aksam kısmen uyuduk ama pazar gecesı sadece 1 saat uyudu ve bızde oyle . Bende yorgunluktan hasta olucam resmen.Benim oğlan hafif grip belirtileri gösteriyormus. Bir an önce eve gitseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?