- 11 Mart 2013
- 33.716
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.107
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.121
Geçmiş olsun pureBenim oğlan hafif grip belirtileri gösteriyormus. Bir an önce eve gitseydim
Gecmis olsun. Ağir olmus grip.Kac yasında? Benımkıde grıp oldu cuma aksamı cumartesı doktora goturdum . Ilac verdı ama duzelmedı böyle baya buyuk ınsan gıbı burnu akıyor boğazları ağrıyor ve oksuruyor. pazar aksamı tekrar goturduk , yıne hıcbısey yapmadılar gece tekrar hastanelik olduk. Yatıs yaptılar sabaha dek hava fılan verdıler. Ama durum hala aynı dun aksam kısmen uyuduk ama pazar gecesı sadece 1 saat uyudu ve bızde oyle . Bende yorgunluktan hasta olucam resmen.
Ben almadım sen aldın ya şimdi ürün gelince bi resim atarsın artıkBaaak gelirsem oraya
Ama sen gösterdin, ben o sosluk altlığını sosluk sandım, bakıp bakıp geçiyordum
Hepsini sen ögrettin
Oh canıma değsin
Ben almadım sen aldın ya şimdi ürün gelince bi resim atarsın artık
Ben sana alma diyorum alıyorsun banane kredi kartı borcundan söz dinle alma borç olmasınEvet bu fikri sevdim, birde eve yerleştirince atarım: D
Ay sonu kk borcunuda ekran görüntüsü şey yaparım
Yapıyım dimi
Hadi be
Ben sana alma diyorum alıyorsun banane kredi kartı borcundan söz dinle alma borç olmasın
10 lıra kargo parası var, bende almadım sımdı outlet avm var evın yakınlarında. Oraya gıdersem ınsallah oradan bakarım. Yalnız poşet dıyıp sıze aldırıp kendı almamam
Kucukmus daha, sizede cok gecmıs olsunGecmis olsun. Ağir olmus grip.
4 yasinda
Eşimde sürekli bir rütbe birşey diktirme derdinde hiç bitmiyor diktirme işieşim rütbelerini dikmek için terziye gitmişti sinirlenmiş 4 tane ufacık şeyi dikmeye birsürü para istedi diye dikiş makinası almıştık iyiki almışız yırtık sökük olunca hemen dikiyor eşim ben biraz yamuk dikiyorum ama iş görür :)
Ben uye olmadan devam etmeye calıstım acaba ondan mı olduHayır ya, kargo ücreti olmadan aldım -
Hatta ikea siparişine ekledim, ikeada ücretsiz oldu
Bende kargosuz aldımBen uye olmadan devam etmeye calıstım acaba ondan mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?