- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.141
Hepsini biliyorum ama vakit yok bende deYa şu örgü dikiş el işi vs bilenlere cok özeniyorum.
Ah annem ah
Ben uye olmadan devam etmeye calıstım acaba ondan mı oldu
Oğluma 2 ceket 2 yelek islesem. Atki bere yapsam. Öyle cok isterim kiHepsini biliyorum ama vakit yok bende de
English home sıtesınden aldınız dımı kızlar
dün bimdeki kasiyere sorduk 1 ocaktan itibaren 25 kuruş olcakmış poşetin tanesi ekmekleri kese kağıdında mı verceksiniz dedik hayır dedi
Biliyorum tatlım ilk açıldığı zaman gitmiştik bir daha sa gitmedikcanım metro market bastan beri alıyor posete para.hatta ıkeada bı kac yıldır alıyor
bende biliyorum kızlarıma hırka ördüm atkı bere ördüm :)Ya şu örgü dikiş el işi vs bilenlere cok özeniyorum.
Ah annem ah
Ben sebzeyi merak ediyorum onu ne yapacağız diye6 tane torba aldım
3 bana , 3 anneme
bımden de fıle alırsak harıka olacak ama ondan cıkolatalar düşer gıbıme geldı
çok değil canım bence gayet iyi eğer 24 saat yanıp 7 lira harcıyorsa hiç kapat aç yapmazsan aylık 210 lira yapar bizim ev üst kat salon banyo ve yatak odasını kapattım diğer yerler yanıyor çocuklarla uyudugumuz için bazen eşimle oturma odasında uyuyoruz alt komşu yakmıyor sanırım bastıgımız yer buz gibi ona rağmen günlük 12 lira hava soğuksa 15 lira yanıyormuş eşimde hesapladıKızlar eşimle bir hesap yaptık kombimiz iyi birşey değil 35 derecede 24 saat yandı 7 tl harcıyor çok valla sanki 35 derece ile de ev ısınmıyor daha . Peteklerden de yatak odası mutfak oturma odam yanıyor . Salon ve küçük odamın da kapısı açık . Salon oturma odasından daha sıcak oluyor hahaha
Hakktten havuç mesela , mandalıne fılan nasıl olacakBen sebzeyi merak ediyorum onu ne yapacağız diye
Nasıl hesaplıyorsunuz bızım sanırım cok daha fazla yakıyor , gecen ay 166 geldı ama bu ay daha yüksek bekliyorum . Bebegımız hasta usuttuk herhalde dıyede vıcdan yapıyorumçok değil canım bence gayet iyi eğer 24 saat yanıp 7 lira harcıyorsa hiç kapat aç yapmazsan aylık 210 lira yapar bizim ev üst kat salon banyo ve yatak odasını kapattım diğer yerler yanıyor çocuklarla uyudugumuz için bazen eşimle oturma odasında uyuyoruz alt komşu yakmıyor sanırım bastıgımız yer buz gibi ona rağmen günlük 12 lira hava soğuksa 15 lira yanıyormuş eşimde hesapladı
Cnm açıp kapamadan bir aylık 166 geldiyse 30 a böl günlük ne yakıyorsunuz çıkar :)Nasıl hesaplıyorsunuz bızım sanırım cok daha fazla yakıyor , gecen ay 166 geldı ama bu ay daha yüksek bekliyorum . Bebegımız hasta usuttuk herhalde dıyede vıcdan yapıyorum
Ama o zaman derece daha dusuktu sanırım . Ilk okuma son okuma seyı vardı neye bakacaktım fatura gelıne takıp edebılırım ancak sanırımCnm açıp kapamadan bir aylık 166 geldiyse 30 a böl günlük ne yakıyorsunuz çıkar :)
Ama işte sorun şu daha burada öyle soğuk yok . Kar yağmadı hava 10 derecenin altına düşmedi filan . 35 derece evi ısıtmıyor 40 yapsam onu da denedim 15 tl harcadı neden öyle anlamadımçok değil canım bence gayet iyi eğer 24 saat yanıp 7 lira harcıyorsa hiç kapat aç yapmazsan aylık 210 lira yapar bizim ev üst kat salon banyo ve yatak odasını kapattım diğer yerler yanıyor çocuklarla uyudugumuz için bazen eşimle oturma odasında uyuyoruz alt komşu yakmıyor sanırım bastıgımız yer buz gibi ona rağmen günlük 12 lira hava soğuksa 15 lira yanıyormuş eşimde hesapladı
ben soyle bakıyorum son okuma yazıyo ya faturada sayactaki sımdıkı degerinizle o okumadan cıkarınca harcadıgınız cıkıyo onu da metreküp fıyatınızla carpınca fıyat cıkıyo. baglı bulundugumuz gaz sırketının sayfasında dırekt hesaplanıyo bızım son okuma ve güncel sayacı gırınceNasıl hesaplıyorsunuz bızım sanırım cok daha fazla yakıyor , gecen ay 166 geldı ama bu ay daha yüksek bekliyorum . Bebegımız hasta usuttuk herhalde dıyede vıcdan yapıyorum
merteküp hesabı yapıyor eşim bugün akşam doğalgaz sayacına bakıyor ertesi gün yine aynı saatte bakıp kaç meteküp yanmış onu hesaplıyor sonra metreküp fiyatına bakıyor öyle bişeyler yapıyor anlattı ama pek kulak vermedimNasıl hesaplıyorsunuz bızım sanırım cok daha fazla yakıyor , gecen ay 166 geldı ama bu ay daha yüksek bekliyorum . Bebegımız hasta usuttuk herhalde dıyede vıcdan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?