- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.161
Ben de çok anlamıyorum canım kendimce yorumladım. İlk okunan değer ile son okunan değere bakıp kaç kilokalori yaktığına bakıp hesaplayabilirsin sanırım :)Ama o zaman derece daha dusuktu sanırım . Ilk okuma son okuma seyı vardı neye bakacaktım fatura gelıne takıp edebılırım ancak sanırım
bizdede bunu ben yapıyorummerteküp hesabı yapıyor eşim bugün akşam doğalgaz sayacına bakıyor ertesi gün yine aynı saatte bakıp kaç meteküp yanmış onu hesaplıyor sonra metreküp fiyatına bakıyor öyle bişeyler yapıyor anlattı ama pek kulak vermedim
Aynen bizimde yaptığımız hesap o iştemerteküp hesabı yapıyor eşim bugün akşam doğalgaz sayacına bakıyor ertesi gün yine aynı saatte bakıp kaç meteküp yanmış onu hesaplıyor sonra metreküp fiyatına bakıyor öyle bişeyler yapıyor anlattı ama pek kulak vermedim
çok geçmiş olsun canım yemesi içmesi güzelse çabuk atlatırŞu çocuk hasta olmasin. Gribi zor atlatti gecen defasinda.
Yemegini guzel yedi.
Uzerine kuruyemis yedirdim.
Simdi de ihlamur yaptim. Ilidiktan sonra balla verecegim. Başka ne yapabilirim
Insallah canimçok geçmiş olsun canım yemesi içmesi güzelse çabuk atlatır
Şu çocuk hasta olmasin. Gribi zor atlatti gecen defasinda.
Yemegini guzel yedi.
2side yok malesef.ada çayı öksürük ve boğaz agrısına çok iyi
birde yiyebiiyorsa sarımsaklı tarhana çorba
içine az da sirke
Havuc suyu canım ıcırebılırsın , balgam varmı bılmıyorum ama engeller veya azaltır. Elma kabuğu cayı yapabılırsın.Şu çocuk hasta olmasin. Gribi zor atlatti gecen defasinda.
Yemegini guzel yedi.
Ihlamurun boyle bi zarari oldugunu hic duymamistim.Havuc suyu canım ıcırebılırsın , balgam varmı bılmıyorum ama engeller veya azaltır. Elma kabuğu cayı yapabılırsın.
Bızımkı daha cok bebek yapabıldıklerım cok az , ayağına vıcks suruyorum , yataraken yattığı tarafa soğan koyuyorum , burnu açılsın dıye.Buarada çocuklara ıhlamur vermek hıc ıyı degılmıs yenı ogrendım , kısırlığa sebeb oluyormuş. Bız hıc kara cay ıcmıyoruz , hep ıhlamur ıcıyorduk hastalık harıcı ıcırmeyecegım artık çocuklara. Ha burun ıcın serum suyu sıkıyorum , serum fızyolojık ıle aynı sey ama daha makul fıyatı aklında olsun
2side yok malesef.
Şuan iyi . Ama burnu tikanacak belli. Engel olmaya calisiyorum
evet bitki çayı sınırlı veriliyorHavuc suyu canım ıcırebılırsın , balgam varmı bılmıyorum ama engeller veya azaltır. Elma kabuğu cayı yapabılırsın.
Bızımkı daha cok bebek yapabıldıklerım cok az , ayağına vıcks suruyorum , yataraken yattığı tarafa soğan koyuyorum , burnu açılsın dıye.Buarada çocuklara ıhlamur vermek hıc ıyı degılmıs yenı ogrendım , kısırlığa sebeb oluyormuş. Bız hıc kara cay ıcmıyoruz , hep ıhlamur ıcıyorduk hastalık harıcı ıcırmeyecegım artık çocuklara. Ha burun ıcın serum suyu sıkıyorum , serum fızyolojık ıle aynı sey ama daha makul fıyatı aklında olsun
Bende yenı duydum senelerdır hep ıhlamur tuketıyor kahvaltılarda bundan sonra başka bısı bulmak lazımevet bitki çayı sınırlı veriliyor
ksıırlık yapıyor
bana da 2 yıl önce aktardaki çocukBende yenı duydum senelerdır hep ıhlamur tuketıyor kahvaltılarda bundan sonra başka bısı bulmak lazım
1 su bardagi balli ihlamur verdim simdi. Yok sadece hastayken yada hastalanacagini hissedicce veririm fazlasi herseyin zarar.
Şuan icince de fir dönuyor nasil ziplayip oynuyor
bende hamileyken içme demişti doktorum çok zor durumda kalırsan 1 çay bardağı içebilirsin fazla içme neden diye sordum cinsiyet farklılığı oluyor gibilerinden açıklamıştı yani kızsa bebek büyüdüğünde erkek olmaya meyli olur falan dedi ilginç gelmişti.Havuc suyu canım ıcırebılırsın , balgam varmı bılmıyorum ama engeller veya azaltır. Elma kabuğu cayı yapabılırsın.
Ben icerim sadece 1 bardak esim daha fazla icer. Oglan da cok nadir 1 bardak icer. Ben portakal dilimlerim genelde oglan icinKahvaltıda kara cay mı ıcıyorsunuz sız ve çocuklar? Bız hıc kara cay almıyoruz eve ıcemıyoruz ,sürekli meyve suyu sıkmakta ıyı degıl seker.
bende hamileyken içme demişti doktorum çok zor durumda kalırsan 1 çay bardağı içebilirsin fazla içme neden diye sordum cinsiyet farklılığı oluyor gibilerinden açıklamıştı yani kızsa bebek büyüdüğünde erkek olmaya meyli olur falan dedi ilginç gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?