Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ama o zaman derece daha dusuktu sanırım . Ilk okuma son okuma seyı vardı neye bakacaktım fatura gelıne takıp edebılırım ancak sanırım
Ben de çok anlamıyorum canım kendimce yorumladım. İlk okunan değer ile son okunan değere bakıp kaç kilokalori yaktığına bakıp hesaplayabilirsin sanırım :)

bizdede bunu ben yapıyorum
her sabah bakıyorum saate :) çünki kombiyi açıp kapatmıyorum ısınana kadar ev çok daha kötü oluyor hem üşüyoruz
hemde doğal gaz daha çok yanıyor

Aynen bizimde yaptığımız hesap o işte

Şu çocuk hasta olmasin. Gribi zor atlatti gecen defasinda.
Yemegini guzel yedi.
Uzerine kuruyemis yedirdim.
Simdi de ihlamur yaptim. Ilidiktan sonra balla verecegim. Başka ne yapabilirim
çok geçmiş olsun canım yemesi içmesi güzelse çabuk atlatır

Yemegini guzel yedi.

ada çayı öksürük ve boğaz agrısına çok iyi
birde yiyebiiyorsa sarımsaklı tarhana çorba
içine az da sirke

Yemegini guzel yedi.
Havuc suyu canım ıcırebılırsın , balgam varmı bılmıyorum ama engeller veya azaltır. Elma kabuğu cayı yapabılırsın.
Bızımkı daha cok bebek yapabıldıklerım cok az , ayağına vıcks suruyorum , yataraken yattığı tarafa soğan koyuyorum , burnu açılsın dıye.Buarada çocuklara ıhlamur vermek hıc ıyı degılmıs yenı ogrendım , kısırlığa sebeb oluyormuş. Bız hıc kara cay ıcmıyoruz , hep ıhlamur ıcıyorduk hastalık harıcı ıcırmeyecegım artık çocuklara. Ha burun ıcın serum suyu sıkıyorum , serum fızyolojık ıle aynı sey ama daha makul fıyatı aklında olsun

Ihlamurun boyle bi zarari oldugunu hic duymamistim.

2side yok malesef.
Şuan iyi . Ama burnu tikanacak belli. Engel olmaya calisiyorum

ben birde tavuğu haşlıyorum( bir adet bud yani )
bir kaşık unu tyağda kavurup üstüne sıcak su ve tavuğun suyu
snr didiyorum tavuk etini
içine koyuyorum
sarımsak, sirke içiriyorum

evet bitki çayı sınırlı veriliyor
ksıırlık yapıyor

Kahvaltıda kara cay mı ıcıyorsunuz sız ve çocuklar? Bız hıc kara cay almıyoruz eve ıcemıyoruz ,sürekli meyve suyu sıkmakta ıyı degıl seker.

bende hamileyken içme demişti doktorum çok zor durumda kalırsan 1 çay bardağı içebilirsin fazla içme neden diye sordum cinsiyet farklılığı oluyor gibilerinden açıklamıştı yani kızsa bebek büyüdüğünde erkek olmaya meyli olur falan dedi ilginç gelmişti.

o kadar mıymış etkısı sok oldum , Allah korusun ben hep cok tukettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…