- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.181
öyle demişti ne kadar doğru bilmiyorum normalde içerimde hamileliklerimde içmedimo kadar mıymış etkısı sok oldum , Allah korusun ben hep cok tukettım
ayağına sürmesen daha küçük değil mi bebeğin..Havuc suyu canım ıcırebılırsın , balgam varmı bılmıyorum ama engeller veya azaltır. Elma kabuğu cayı yapabılırsın.
Bızımkı daha cok bebek yapabıldıklerım cok az , ayağına vıcks suruyorum , yataraken yattığı tarafa soğan koyuyorum , burnu açılsın dıye.Buarada çocuklara ıhlamur vermek hıc ıyı degılmıs yenı ogrendım , kısırlığa sebeb oluyormuş. Bız hıc kara cay ıcmıyoruz , hep ıhlamur ıcıyorduk hastalık harıcı ıcırmeyecegım artık çocuklara. Ha burun ıcın serum suyu sıkıyorum , serum fızyolojık ıle aynı sey ama daha makul fıyatı aklında olsun
Yok canim çekemez. Cektirsem bi daha konusmaz benimle yakincapure hazel canım meyveyi ihmal etme düzelir inş ya burnuna tuzlu su çekebilse çok iyi gelir ama yaşı küçük çekemez sanırım.
E bilimin öte dünyaya faydası mı varmış kafası oluncaDiyanet butcesi yuzde 34 arttirilmis.
Bilime ayrilan bütcenin 4 kati deniliyor.
Yorumsuz
Hahha çok tatlı ya ama zaten yapacağın herşeyi yapmış oluyorsunYok canim çekemez. Cektirsem bi daha konusmaz benimle yakinca
Salatasina limon sıktım zeytinyag koydum bol.
Yemekten sonra portakal yer. Surup icirir uyuturum
Ilk kez duydumbende hamileyken içme demişti doktorum çok zor durumda kalırsan 1 çay bardağı içebilirsin fazla içme neden diye sordum cinsiyet farklılığı oluyor gibilerinden açıklamıştı yani kızsa bebek büyüdüğünde erkek olmaya meyli olur falan dedi ilginç gelmişti.
Biz her aksam icerizKahvaltıda kara cay mı ıcıyorsunuz sız ve çocuklar? Bız hıc kara cay almıyoruz eve ıcemıyoruz ,sürekli meyve suyu sıkmakta ıyı degıl seker.
Show habere ben cok guluyorumShow haberi izliyorum.mecliste yumruklar bütce plani icin yumruklasiyorlar. Cok komik
Ne bunlar böyle yaaa!!!!!!!
Haberler +18 olmali. Uygunsuz bir ton icerik
Gecmis olsun canım1 su bardagi balli ihlamur verdim simdi. Yok sadece hastayken yada hastalanacagini hissedicce veririm fazlasi herseyin zarar.
Şuan icince de fir dönuyor nasil ziplayip oynuyor
Bende kis gunu cocuga bi hava aldirayim diye gidiyorum ama valla bende sıkıldımMarkete gitmekten filan nefret eder oldum ya geriliyorum şimdi yine dışarı çıkıyoruz bakalım en az 150 tl ye maal olacak kesin eşim arabaya yakıt alalım dedi oda var
Normal restoranda meclis restonanindaki kalitede yemek yesek 2 kisi 300den asagi gelmezAynen öyle ne yediğimiz ne içtiğimiz belirsiz dünya para valla . Ayrıca az önce Meclis lokantasının adison fişini gördüm nette maşallah Ordu evinin yarı fiyatında pesssss
Aynen öyle oranın durumu da çok farklıNormal restoranda meclis restonanindaki kalitede yemek yesek 2 kisi 300den asagi gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?