Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ayağına sürmesen daha küçük değil mi bebeğin..

pure hazel canım meyveyi ihmal etme düzelir inş ya burnuna tuzlu su çekebilse çok iyi gelir ama yaşı küçük çekemez sanırım.

Marketten kara lahana ve karnıbahar aldım 5 tl ödedim. Elektrik geldi ay kızlar tüm bina inanılmaz rakamlarda 100 den aşağı yoktu bizim 49

Ilk kez duydum
Cok sasirdim
Biz icsek birsey olur mu bu yastan sonra tercihlerimiz degismez insallah :))

Show haberi izliyorum.mecliste yumruklar bütce plani icin yumruklasiyorlar. Cok komik
Ne bunlar böyle yaaa!!!!!!!
Haberler +18 olmali. Uygunsuz bir ton icerik

Kahvaltıda kara cay mı ıcıyorsunuz sız ve çocuklar? Bız hıc kara cay almıyoruz eve ıcemıyoruz ,sürekli meyve suyu sıkmakta ıyı degıl seker.
Biz her aksam iceriz
Haftasonu sabah da iceriz
Kiz buyuk o iciyor
Bebek 11 aylik ona birsey vermiyoruz
Iki gunde bir bir mandalina suyu sadece

Markete gitmekten filan nefret eder oldum ya geriliyorum şimdi yine dışarı çıkıyoruz bakalım en az 150 tl ye maal olacak kesin eşim arabaya yakıt alalım dedi oda var. Liste yaptım misafirin yanında markete gitmemek için . Sevmiyorum çünkü . Eşimde kv yi aradı bindiniz mi diye 20:30 da biniyorlar sabah 08:30 da inerler . Diyorum ki bak üzerlerine hırka alsınlar alt kat yakmıyor bizim ev ne yakar yaksamda soğuk oluyor diyorum . Hırka filan alın de diyorum ama kime diyorum düzgünce söylemedi kadına . Oda oradan bot giyeyim mi acaba diyor delireceğim şu soğukta 12 saat otobüs yolculuğu yapacaksın giyeyim mi ne demek ya maldivlere geliyor sanki

Aynen öyle ne yediğimiz ne içtiğimiz belirsiz dünya para valla . Ayrıca az önce Meclis lokantasının adison fişini gördüm nette maşallah Ordu evinin yarı fiyatında pesssss

Yarın nöbetim var. Ekmekarasi yaparim kendime. Sabah kahvalti yapmiyorum sadece yumurta yiyorum.

Öğlene Domatesli makarna yapacagim salata ile. Aksam da disari cikalim diyor oğlan yalvariyor söz verdi et yiyecek. Aksama dısarda yicez oglumla baş başa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…