- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.201
Kan şekeri ve hormonlar için aç olman iyi olur, yanına atıştıracak birşey al kan verince yersin hemen, cebinde küp şekerle gelen hastalar da oluyor, hemen atıyorlar ağızlarına bayılmamak için.pure hazel canım gecen saglık ocagında tahlıl yaptırmıstın ya bn de yarın vıtamınlerime baktırmak ıcn gtcem ınsAllahta ac karnına olmam sartmı mıdem bulanır cunku ac durursam ıse gıdım 9.5gıbı gtcem cunku bi fıkrın varmı
yada bılen dıger arkdaslarda yazabılır
Çok şukur canim.Iyi akşamlar kızlar,
pure hazel geçmiş olsun canım
tuce_tuce yolları açık olsun, günleriniz güzel geçsin inş.
Kardiyolog kontrolüne gittim, pırıl pırıl görünüyor çok güzel, dedi.
Gülüştük "pırıl pırıl bir kalbim varmış "dedim .
Rahatladım moral buldum kızlar,
Yufka, peynir, mısır, az mantar ve süt aldım, yol parası ile 33 tl harcadım.
Eve geldim hamur yoğurdum pizza yaptım, portakallı kek yaptım.
Çay içtik dinleniyorum
Gittim pure gitmez olaydım tövbe tövbe yaTuceee gittin mi alisverise
İnş inş canım sağlıkla gelsinler deÇok şukur canim.
Kalbinden bi şikayetin mi vardi yoksa kontrol amacli mi gitdin
Ben atıyorum. Biberi hersekilde içi boş, içi dolu çiğ, içi dolu pişmiş:) hiçbirsey olmazDeneyen yok mu
Dün atip atmama arasinda kaldim. Bugunde çöpe atacaktim vazgectim. Aksam canim fasulye istemedi dolmayi yedim. Tadi da iyiydiBen atıyorum. Biberi hersekilde içi boş, içi dolu çiğ, içi dolu pişmiş:) hiçbirsey olmaz
Topigin hakkina vererek sorayim bakalim. Ne aldin kac tl harcadinGittim pure gitmez olaydım tövbe tövbe ya
Hemen cevap veriyorum ilk önceTopigin hakkina vererek sorayim bakalim. Ne aldin kac tl harcadin
Hosgeldin canim tekrardan evet yoktun .Ya bayadır yazamadım buraya, atlaya atlaya okudum ama:) Aralık 2018 itibariyle asıl birikimime baslıyorum kayıtlara geçsin
İçiyorsa turşu suyu tavsiye ederim. İçmezse sulandırıp verebilirsin. Pekmeze azcık kaşık ucuyla zencefil atıp onuda macun gibi verebilirsin gün içinde. Yatmaya yakın verme susuzluk yapmasın:)Şu çocuk hasta olmasin. Gribi zor atlatti gecen defasinda.
Yemegini guzel yedi.
Uzerine kuruyemis yedirdim.
Simdi de ihlamur yaptim. Ilidiktan sonra balla verecegim. Başka ne yapabilirim
evet canım biryıllık inşallah aksi bi durum olmazsaHosgeldin canim tekrardan evet yoktun .
Hadi insallah kayitlara geciyoruz.
1 yillik mi belirledin hedefini
N e kadar planladin. Cok soru sordum galibaevet canım biryıllık inşallah aksi bi durum olmazsa
Burun tıkanıklığı için xlearı kids öneririm. Biraz pahalı oluyor ama zararsız tuzlu su. Gece uyku arasında bile damlatsan anında rahatlama saglıykr. Öksürükiçinde prospan birkisel şurup kullanıyoruz, bukış bunlarla yaşıyoruz resmen2side yok malesef.
Şuan iyi . Ama burnu tikanacak belli. Engel olmaya calisiyorum
Yok ya olur mu, sormak konuşmak için burdayız. Yani aslında iyi bir hedefim var inş, izin donuşu yaptım ben maaş almıyordum yani, bu halimizle idare ediyorduk o nedenle maaşımı full kenara koymayı planlıyorum. Şeklide biraz borsa, biraz altın-dolar, biraz vadeli şeklinde bolmeyi düşünüyorumN e kadar planladin. Cok soru sordum galiba
Bende agustosta basladim. Altinla devam yolaYok ya olur mu, sormak konuşmak için burdayız. Yani aslında iyi bir hedefim var inş, izin donuşu yaptım ben maaş almıyordum yani, bu halimizle idare ediyorduk o nedenle maaşımı full kenara koymayı planlıyorum. Şeklide biraz borsa, biraz altın-dolar, biraz vadeli şeklinde bolmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?