Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Her konuda maşallah. Birikimlerin de güzel. Birikimlerinizi degerlendirmeniz güzel..
Valla bak daha fazlası şuan olmuyor . Olması için mutfaktan kesmem lazım onu da ben asla yapmam ya . İzinden döneli 3. Maaş olacak ve hiç tam maaş almadık birinci ay 1200 tl kesinti oldu ikinci ay 300 tl kesinti oldu bu ayda 200 tl olacakmış. Fark meselesini eşime sordum kızdı bana herkes soruyor ama Ocak ayında göreceğiz valla anlatamam çok uzun dedi . Yanlız bunu bana söyleyen adam benim muhasebeci olduğumu unutuyor

14 ocakta hemen bordroya bakacagim.
Herkes de bizim gibi dusündugu icin sistem çökecek

Bu arada mutfakta tezgah çöpüm küçük değil ama büyük te değil poşet gerekecek oraya.a101 den baktım kendi markası içinde 40 tane var mini yazıyor 3.5 tl ondan alırım denerim diye düşündüm

Ben de çöp poseti islak havlu ve kahvaltilik alacagim. Cumartesi organik pazara gidecegim yumurta için. Güzel peynir görürsem alrim.

Oğlis uyudu. Tikanikligi yok gibi. Önüne arkasina ter bezi koydum.
Geçen hasta oldugumuzda zor atlattik ikimiz de . Esim de evde olmayinca bakanimiz da yok. Çok telas yaptim bugun o yuzden. Normalde pek hasta olmaz masallah oğlisim

Haydi inşallah bekliyoruz seni bizimde Aralık ayında ne nasıl olacağımız Pazartesi akşam belli olacak hemen hesap yapıp buraya koşacağım

Oğlis uyudu. Tikanikligi yok gibi. Önüne arkasina ter bezi koydum.
Geçen hasta oldugumuzda zor atlattik ikimiz de . Esim de evde olmayinca bakanimiz da yok. Çok telas yaptim bugun o yuzden. Normalde pek hasta olmaz masallah oğlisim
Kavuşmaya kaç gün kaldı

Haydi inşallah bekliyoruz seni bizimde Aralık ayında ne nasıl olacağımız Pazartesi akşam belli olacak hemen hesap yapıp buraya koşacağım
Böyle yazdikca hevesleniyoruz zaten. Güzel oluyor. Bilincleniyoruz da her konuda.
Şu ortamda gercekten ulkece tasarruf etmemiz şart.
Tasarruf etmeyen aç kalir. Ben pek ic acici şeyler okumuyorum.
Neyse bayanlar birikime henuz başlamayanlar tasarruf yapamayanlar bütcé hazirlayamayanlar ..biran önce silkelenin ve başlayin.

Yüzde yüz haklısın . Burada olmak bu topik bana çok iyi geliyor sende bana gaz veriyorsun birde E Esila09 çok etkili oluyor bende

bziim zamlar belli degıl promosyon belli degıl elden biraz borcum vardı yaklasık zamı hesapladm ona gre hesap yaptm bn de maas+zamdan tahmını gıderleri cıkınca 700lira falan kalıyo. bakalım kısmetse promosyonun coguyla bırıkm yapıp bı kısmını da harclık yapıcam ınsAllah nasıp promosyon kac olcak ck merak edıyorum 4bin olabılır dıyo arkadaslar 3yılda 1 alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…