- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.221
Bakalim ne kadar biriktirecegiz tucecim. Masallah iyi gidiyoruz bence. Allahim kaza bela hastalik vermesin.Biz yaptığımız birikimi arabaya ekleyip yükselttik Ekim ayında sıfırdan birikime başladım
Amin inş sence dışarıdan bakınca ne durumda görünüyorumBakalim ne kadar biriktirecegiz tucecim. Masallah iyi gidiyoruz bence. Allahim kaza bela hastalik vermesin.
Her konuda maşallah. Birikimlerin de güzel. Birikimlerinizi degerlendirmeniz güzel..Amin inş sence dışarıdan bakınca ne durumda görünüyorum
Ha bir de kıskananin çokkkAmin inş sence dışarıdan bakınca ne durumda görünüyorum
Valla bak daha fazlası şuan olmuyor . Olması için mutfaktan kesmem lazım onu da ben asla yapmam ya . İzinden döneli 3. Maaş olacak ve hiç tam maaş almadık birinci ay 1200 tl kesinti oldu ikinci ay 300 tl kesinti oldu bu ayda 200 tl olacakmış. Fark meselesini eşime sordum kızdı bana herkes soruyor ama Ocak ayında göreceğiz valla anlatamam çok uzun dedi . Yanlız bunu bana söyleyen adam benim muhasebeci olduğumu unutuyorHer konuda maşallah. Birikimlerin de güzel. Birikimlerinizi degerlendirmeniz güzel..
Hahhaa bende senin için böyle birşey düşünüyorumHa bir de kıskananin çokkk
14 ocakta hemen bordroya bakacagim.Valla bak daha fazlası şuan olmuyor . Olması için mutfaktan kesmem lazım onu da ben asla yapmam ya . İzinden döneli 3. Maaş olacak ve hiç tam maaş almadık birinci ay 1200 tl kesinti oldu ikinci ay 300 tl kesinti oldu bu ayda 200 tl olacakmış. Fark meselesini eşime sordum kızdı bana herkes soruyor ama Ocak ayında göreceğiz valla anlatamam çok uzun dedi . Yanlız bunu bana söyleyen adam benim muhasebeci olduğumu unutuyor
Herkes eşimi arıyor işte nasıl olacak filan kaç yatacak şöyle böyle diye . Bende merak ediyorum14 ocakta hemen bordroya bakacagim.
Herkes de bizim gibi dusündugu icin sistem çökecek
Insallah canimmpure hazel tuce_tuce bi an evvel 15 ocak gelse de ben de bırıkıme katılsam kızlar sızle ya 1yıldır kuruduk ayol 2019bereketli gelıcek ınanıyorum bebişim ve 30. yaşım bereketli gelıcek ınsAllah gümbür gümbür
Haydi inşallah bekliyoruz senipure hazel tuce_tuce bi an evvel 15 ocak gelse de ben de bırıkıme katılsam kızlar sızle ya 1yıldır kuruduk ayol 2019bereketli gelıcek ınanıyorum bebişim ve 30. yaşım bereketli gelıcek ınsAllah gümbür gümbür
Kavuşmaya kaç gün kaldıOğlis uyudu. Tikanikligi yok gibi. Önüne arkasina ter bezi koydum.
Geçen hasta oldugumuzda zor atlattik ikimiz de . Esim de evde olmayinca bakanimiz da yok. Çok telas yaptim bugun o yuzden. Normalde pek hasta olmaz masallah oğlisim
Böyle yazdikca hevesleniyoruz zaten. Güzel oluyor. Bilincleniyoruz da her konuda.Haydi inşallah bekliyoruz senibizimde Aralık ayında ne nasıl olacağımız Pazartesi akşam belli olacak hemen hesap yapıp buraya koşacağım
17 insallahKavuşmaya kaç gün kaldı
Yüzde yüz haklısın . Burada olmak bu topik bana çok iyi geliyor sende bana gaz veriyorsun birde E Esila09 çok etkili oluyor bendeBöyle yazdikca hevesleniyoruz zaten. Güzel oluyor. Bilincleniyoruz da her konuda.
Şu ortamda gercekten ulkece tasarruf etmemiz şart.
Tasarruf etmeyen aç kalir. Ben pek ic acici şeyler okumuyorum.
Neyse bayanlar birikime henuz başlamayanlar tasarruf yapamayanlar bütcé hazirlayamayanlar ..biran önce silkelenin ve başlayin.
Çok az kalmış maşallah17 insallah
bziim zamlar belli degıl promosyon belli degıl elden biraz borcum vardı yaklasık zamı hesapladm ona gre hesap yaptm bn de maas+zamdan tahmını gıderleri cıkınca 700lira falan kalıyo. bakalım kısmetse promosyonun coguyla bırıkm yapıp bı kısmını da harclık yapıcam ınsAllah nasıp promosyon kac olcak ck merak edıyorum 4bin olabılır dıyo arkadaslar 3yılda 1 alıyoruzHaydi inşallah bekliyoruz senibizimde Aralık ayında ne nasıl olacağımız Pazartesi akşam belli olacak hemen hesap yapıp buraya koşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?