- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.241
Ya yatirimlik bir ev/arsa ya da volvo.Çok az kalmış maşallahsorması ayıp gelen toplu parayı nasıl değerlendireceksin purecim
Insallah . Cok iyi bi para.bziim zamlar belli degıl promosyon belli degıl elden biraz borcum vardı yaklasık zamı hesapladm ona gre hesap yaptm bn de maas+zamdan tahmını gıderleri cıkınca 700lira falan kalıyo. bakalım kısmetse promosyonun coguyla bırıkm yapıp bı kısmını da harclık yapıcam ınsAllah nasıp promosyon kac olcak ck merak edıyorum 4bin olabılır dıyo arkadaslar 3yılda 1 alıyoruz
İnş inş sağlıkla . Eşim diyor ki hesabımıza göre ayda 2000 kenara atabiliyoruz Ocak’tan sonra 2019 Kasım filan gibi arabayı değiştirelim diyor 10 bin tl istiyormuş benden halederiz dedim yaYa yatirimlik bir ev/arsa ya da volvo.
Burda yine tartisiriz bu konuyu.
Kocacim bi gelsin de sağ salim
Dur bakalım bi herşey belli olsun hesap kitap yaparızbziim zamlar belli degıl promosyon belli degıl elden biraz borcum vardı yaklasık zamı hesapladm ona gre hesap yaptm bn de maas+zamdan tahmını gıderleri cıkınca 700lira falan kalıyo. bakalım kısmetse promosyonun coguyla bırıkm yapıp bı kısmını da harclık yapıcam ınsAllah nasıp promosyon kac olcak ck merak edıyorum 4bin olabılır dıyo arkadaslar 3yılda 1 alıyoruz
10 bin nedir yahu deseydinİnş inş sağlıkla . Eşim diyor ki hesabımıza göre ayda 2000 kenara atabiliyoruz Ocak’tan sonra 2019 Kasım filan gibi arabayı değiştirelim diyor 10 bin tl istiyormuş benden halederiz dedim ya
Haha aynen bu arada tatil ayarlayacağız tabi . Arada misafirler gelip gidiyor oda bütçeyi etkiliyor . Yaparım ya güveniyorum kendime10 bin nedir yahu deseydinbende ne paralar var.
Biz borc öderken eşim ayin sonunu zor getirdigimizi sandigi günlerde ben birikim hesabimi bi gösterdim akli basindan gitti
Elektrik faturam 49 tl geldi seninki 70 küsür oh canıma değsin kıskan beniBu sefer suclu ben degilim inanki
Bende 3 kisiye alisveris yaptirdim ama
Elektrik faturam 49 tl geldi seninki 70 küsür oh canıma değsin kıskan beni
AradaBu sefer suclu ben degilim inanki
Bende 3 kisiye alisveris yaptirdim ama
Birincilik bende 45 tl ileElektrik faturam 49 tl geldi seninki 70 küsür oh canıma değsin kıskan beni
Ohhhh çatla patlaYokk duz 80 lira
Ortadan ikiye ayrilcam
Bu ay mum isiginda oturmayi
Yemeklerlleri ufleyerek pisirmeyi dusunuyorum
Bizim apartmanda 177 bile gördüm düşün en düşük benim faturamBirincilik bende 45 tl ile
Ohhhh çatla patla
Kalkıp yatsam iyi olacak yarın maraton başlıyor 08:30 da terminalde olacağız tabi ondan önce ben kalkıp kahvaltı yatak toplama giyinme makyaj offfKizlar uyudu herhalde. Yarin oku oku bitiremicekler bizim çene düstü bu gece
Tatil dönusü bana da 170 geldi ya. Kesin bi yanlislik oldu ama ben peşine düsmedimBizim apartmanda 177 bile gördüm düşün en düşük benim faturam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?