Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Insallah . Cok iyi bi para.
Eline ne gecerse at köseye ya da borclari temizle. Bebisten sonra belki ücretsiz izin vs alirsin. Kenarda para olmasi ve sifir borc seni cok rahatlatir

Ya yatirimlik bir ev/arsa ya da volvo.
Burda yine tartisiriz bu konuyu.
Kocacim bi gelsin de sağ salim
İnş inş sağlıkla . Eşim diyor ki hesabımıza göre ayda 2000 kenara atabiliyoruz Ocak’tan sonra 2019 Kasım filan gibi arabayı değiştirelim diyor 10 bin tl istiyormuş benden halederiz dedim ya

Dur bakalım bi herşey belli olsun hesap kitap yaparız

İnş inş sağlıkla . Eşim diyor ki hesabımıza göre ayda 2000 kenara atabiliyoruz Ocak’tan sonra 2019 Kasım filan gibi arabayı değiştirelim diyor 10 bin tl istiyormuş benden halederiz dedim ya
10 bin nedir yahu deseydinbende ne paralar var.
Biz borc öderken eşim ayin sonunu zor getirdigimizi sandigi günlerde ben birikim hesabimi bi gösterdim akli basindan gitti

10 bin nedir yahu deseydinbende ne paralar var.
Biz borc öderken eşim ayin sonunu zor getirdigimizi sandigi günlerde ben birikim hesabimi bi gösterdim akli basindan gitti
Haha aynen bu arada tatil ayarlayacağız tabi . Arada misafirler gelip gidiyor oda bütçeyi etkiliyor . Yaparım ya güveniyorum kendime yaparım dimi

Bir bakayim bende cantamda cuzdanda ne kaldi ne var ne yok
Kizlar bsy itiraf edeyimmi
Ben yeni basilmis gicir paralara bayilirim harcayamam
Boyle elimde tuttugum 5 10 20 tllik 200 lira var.
Altin delisiyim ama kiyipta altinda almiyorum
Bu ara elime hic gecmiyor bankamatik te hep eski verdi

Kizlar uyudu herhalde. Yarin oku oku bitiremicekler bizim çene düstü bu gece
Kalkıp yatsam iyi olacak yarın maraton başlıyor 08:30 da terminalde olacağız tabi ondan önce ben kalkıp kahvaltı yatak toplama giyinme makyaj offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…