- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.261
Napiyonuss kiss sifon da mi cekmiyonuzZAma bana su faturasi 10.5 tl geldii
Esim balkonu yikamiyomus citiliyomus bunu ogrendim
3 m3 su balkon yikamaya gidermi
Arada @CuteMom da kaynadi . Kiza gelir gelmez harcama yaptirttiniz
Memur zammı belli oldu mu ki? Yani maaş farkı için diyorsan o ocak maasından sonra yatar zaten14 ocakta hemen bordroya bakacagim.
Herkes de bizim gibi dusündugu icin sistem çökecek
Napiyonuss kiss sifon da mi cekmiyonuzZ
Bi uyumayan daha . Bugun gececiyizNapiyonuss kiss sifon da mi cekmiyonuzZ
Bana da ortalama 35 geliyorYok yahu
Ben az kaliyorum evde esim sehir disinda calisiyor
10 12 gunluk fatura bu
Bizde sasirdik buyuk ihtimalle diger aylarla karisik yazildi fazla kesilmis yada eksigi gelicek.
Tatil dönusü bana da 170 geldi ya. Kesin bi yanlislik oldu ama ben peşine düsmedim
Bana da ortalama 35 geliyor
Biŕseyler döndü işte . Anlamadim. Peşine de düsmedimBir buyugum diger faturalarin tahmini olabilecegini eksilerin ilave oldugnu soyledi onunda kizi ust katimda ona da cok gelmis.
Bana mantikli geldi
Otomatik odemeye baktim hep aralik ayi yuksek
Oyumu volvodan yana kullanıyorumYa yatirimlik bir ev/arsa ya da volvo.
Burda yine tartisiriz bu konuyu.
Kocacim bi gelsin de sağ salim
S40Oyumu volvodan yana kullanıyorumhangisi?
Biŕseyler döndü işte . Anlamadim. Peşine de düsmedim
Senin canin sagolsun
Aynen yatmadan bi bakimm dedimdi.. kaynatmissiniz..:) sende mi sifon cekmiyonBi uyumayan daha . Bugun gececiyizcan09e . Yarin da iş var.
Ben alaturka kullaniom. Digerinde temizlenmek zor.Aynen yatmadan bi bakimm dedimdi.. kaynatmissiniz..:) sende mi sifon cekmiyon
aynen ınsAllah canım elden borc dedıgımde annem gün almıstı onun yerıne ben almıstm onu verıcem ck sukur baskasına yok.arac kredisi ıste yarıladk 15taksıt kaldı. bide lanet kredi kartlarımız bi esımın bi benim yaklasık 9bin kart borcu.Insallah . Cok iyi bi para.
Eline ne gecerse at köseye ya da borclari temizle. Bebisten sonra belki ücretsiz izin vs alirsin. Kenarda para olmasi ve sifir borc seni cok rahatlatir
ınsAllah canım benimDur bakalım bi herşey belli olsun hesap kitap yaparız
Canem cok şukur ikisi de var. Alacagimiz araba da cok konforlu güzel araba.Yatirim icin mi sormustun Purecim.. arabadan ziyade ev arsa daha iyi gibi...
Yok hatirliyorum evini arabani da.. ikinci arabami yoksa ev arsa mi gibi dusundum ben ondan ama arabayi buyutelim diyorsan onu bilemicim yine konusuruz evetCanem cok şukur ikisi de var. Alacagimiz araba da cok konforlu güzel araba.
Bakalim daha net degil.
Burdan yine fikirlerinizi alirim.
Bir de adam eve gelmeden kibrisa gidip parayi rulette kaybedermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?