Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arada @CuteMom da kaynadi . Kiza gelir gelmez harcama yaptirttiniz

Sorma
Ozur dileriz biz normalde uslu cocuklariz
Ben kac tane aldim onuda bilmiyorum
Is arkadasim krem aldi ben almadim ama sakin ol bu sacma sapan bir kimyasal ellerine onu suremezsin dedim ve sepetten sildim

Tatil dönusü bana da 170 geldi ya. Kesin bi yanlislik oldu ama ben peşine düsmedim

Bir buyugum diger faturalarin tahmini olabilecegini eksilerin ilave oldugnu soyledi onunda kizi ust katimda ona da cok gelmis.
Bana mantikli geldi
Otomatik odemeye baktim hep aralik ayi yuksek

Insallah . Cok iyi bi para.
Eline ne gecerse at köseye ya da borclari temizle. Bebisten sonra belki ücretsiz izin vs alirsin. Kenarda para olmasi ve sifir borc seni cok rahatlatir
aynen ınsAllah canım elden borc dedıgımde annem gün almıstı onun yerıne ben almıstm onu verıcem ck sukur baskasına yok.arac kredisi ıste yarıladk 15taksıt kaldı. bide lanet kredi kartlarımız bi esımın bi benim yaklasık 9bin kart borcu.
bebiş için her sey cok pahalı aynen canım kenara atmam ıstıyorum ucretsiz izin sımdılık dusunmuyorum ınsAllah zorunlu olarak almam gerekmez, cok sukur annem var bakıcak cok hevesli saglıgı el verdikce 4gözle beklıyor kardesımde okuyo zaten annem tek, o acıdan rahat olacak ınsAllah canım

Canem cok şukur ikisi de var. Alacagimiz araba da cok konforlu güzel araba.
Bakalim daha net degil.
Burdan yine fikirlerinizi alirim.
Bir de adam eve gelmeden kibrisa gidip parayi rulette kaybedermiş
Yok hatirliyorum evini arabani da.. ikinci arabami yoksa ev arsa mi gibi dusundum ben ondan ama arabayi buyutelim diyorsan onu bilemicim yine konusuruz evet
Aman diyim sensiz gitmesin:)
Herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…