- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.281
Bakici olayina cokkkk sevindimaynen ınsAllah canım elden borc dedıgımde annem gün almıstı onun yerıne ben almıstm onu verıcem ck sukur baskasına yok.arac kredisi ıste yarıladk 15taksıt kaldı. bide lanet kredi kartlarımız bi esımın bi benim yaklasık 9bin kart borcu.
bebiş için her sey cok pahalı aynen canım kenara atmam ıstıyorum ucretsiz izin sımdılık dusunmuyorum ınsAllah zorunlu olarak almam gerekmez, cok sukur annem var bakıcak cok hevesli saglıgı el verdikce 4gözle beklıyor kardesımde okuyo zaten annem tek, o acıdan rahat olacak ınsAllah canım
aynen ck sukur canım annem zaten evlendıgım gunden beri torun sayıklıyoBakici olayina cokkkk sevindim
Biz çalisanlarin bence en büyük problemi
Ayyy ne güldum yaaa valla nasil gözümün önüne geldi.Kizlar simdi okudum hurriyette haber var
Marketler icinde manav ve firinlardan poset icin ucret alinmayacakmis
Bizim millet onunla tasir yahu
Kizlar simdi okudum hurriyette haber var
Annen baktiktan sonra istersen fazla calis . Gözun arkada kalmazaynen ck sukur canım annem zaten evlendıgım gunden beri torun sayıklıyokayınvalıdemle de yurume 10dk mesafem annem daha uzak. gorumcem baska sehırde hamıle 2ay var aramızda buyuk ıhtımal kayınvalıdem onun bebısı bakmaya gıder burda oldugu vakıtlerde o da ılgılenır sagolsun
sanırım dogum ıznı bıtınce sut ıznı 6 ay 3saatmis
benim iş yerim baya uzakta eve. 2de gıdıp 5te ckmıs olucam normalde. müdürüme sorup 1 ile 2arasına musade etmesını ıstıcem eger kabul ederse ogleden snra evdeym ınsAllah 6ay Allah nasıp eder ınsAllah kul plan yapar kader gülermis
Ayyy ne güldum yaaa valla nasil gözümün önüne geldi.
Şimdi şöyle yapariz. Manav reyonundan 3 adet domates ve yaninda 10 adet poset aliriz. Firindan da 1 ekmek arti 10 poset.
Sonra alisverosimizi yapar kasada ödemeyi yaptiktan sonra posetleri cikarir doldiruz evimizin yolunu tutariz
Ya ne olacakti. Onu da evde cop poseti yapicazHele bide posetli seyi posetlicekler bak sen su ise
Ben posetleri geri iade mi etsem
cok sukur canım ınsAllah beni de ananem büyüttüAnnen baktiktan sonra istersen fazla calis . Gözun arkada kalmaz
ya manavda firinda poset belesmis. Bunlar isime yaramaz iade edecem dermisiz
O degilde yatakta kahkahalarla gülüom millet asagida yukarda uyuyor
Aaaa bende bugün marketteki Kıza sordum manav meselesini. Oda daha biliyoruz dedi belki oradan para alınmaz dedi bende millet oradaki poşet ile taşır dedim ki öyle olur kesin neyse biz pembiş poşetlerimizi aldıkKizlar simdi okudum hurriyette haber var
Ya ne olacakti. Onu da evde cop poseti yapicaz
Aaaa bende bugün marketteki Kıza sordum manav meselesini. Oda daha biliyoruz dedi belki oradan para alınmaz dedi bende millet oradaki poşet ile taşır dedim ki öyle olur kesin neyse biz pembiş poşetlerimizi aldıkonları kullanmak için tutar alışverişe giderim ben heveslendim tüh be
Demek istedigimi tam özetledinIade sebebi hala beles poset var
Ahahaha
Cok komik ya halimize bak
Diyorum ya çekemeyenin cok. Komşularini hiç beğenmiyorumMillete iyilik yaramıyor ya herkes garipyakın görüştüğüm çapraz komşum biraz önce birşey için bana msj yazmış bende cvp verdim. Birde iyilik olsun diye bu poşetlerin resmini yolladım almak istersen ihtiyaç olursa ben aldım diye . Fiyatı ne demiş bende resmin altında ölçüleri ve fiyatları yazıyor dedim normal şekilde . Bana yazmış ki kalsın ben daha sonra alırım yazmış . Bende dedim ki kalsın derken ? Ben satmaya çalışmıyorum ihtiyacın olursa diye sana da yolladım dedim. Satıcıya kalsın denir yani ben ne alaka
Ya yanlış birşey mi yaptım kurduğu cümle saçma değil mi gece gece bana mı öyle geldiDiyorum ya çekemeyenin cok. Komşularini hiç beğenmiyorum
Saçma tabiki.Ya yanlış birşey mi yaptım kurduğu cümle saçma değil mi gece gece bana mı öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?