Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bakici olayina cokkkk sevindim
Biz çalisanlarin bence en büyük problemi

Bakici olayina cokkkk sevindim
Biz çalisanlarin bence en büyük problemi
aynen ck sukur canım annem zaten evlendıgım gunden beri torun sayıklıyo kayınvalıdemle de yurume 10dk mesafem annem daha uzak. gorumcem baska sehırde hamıle 2ay var aramızda buyuk ıhtımal kayınvalıdem onun bebısı bakmaya gıder burda oldugu vakıtlerde o da ılgılenır sagolsun
sanırım dogum ıznı bıtınce sut ıznı 6 ay 3saatmis
benim iş yerim baya uzakta eve. 2de gıdıp 5te ckmıs olucam normalde. müdürüme sorup 1 ile 2arasına musade etmesını ıstıcem eger kabul ederse ogleden snra evdeym ınsAllah 6ay Allah nasıp eder ınsAllah kul plan yapar kader gülermis

Kizlar simdi okudum hurriyette haber var
Marketler icinde manav ve firinlardan poset icin ucret alinmayacakmis
Bizim millet onunla tasir yahu
Ayyy ne güldum yaaa valla nasil gözümün önüne geldi.
Şimdi şöyle yapariz. Manav reyonundan 3 adet domates ve yaninda 10 adet poset aliriz. Firindan da 1 ekmek arti 10 poset.
Sonra alisverosimizi yapar kasada ödemeyi yaptiktan sonra posetleri cikarir doldiruz evimizin yolunu tutariz

Annen baktiktan sonra istersen fazla calis . Gözun arkada kalmaz

Hele bide posetli seyi posetlicekler bak sen su ise

Kizlar simdi okudum hurriyette haber var
Marketler icinde manav ve firinlardan poset icin ucret alinmayacakmis
Bizim millet onunla tasir yahu
Aaaa bende bugün marketteki Kıza sordum manav meselesini. Oda daha biliyoruz dedi belki oradan para alınmaz dedi bende millet oradaki poşet ile taşır dedim ki öyle olur kesin neyse biz pembiş poşetlerimizi aldık onları kullanmak için tutar alışverişe giderim ben heveslendim tüh be

Cok havamiz olcak kiz

Millete iyilik yaramıyor ya herkes garip yakın görüştüğüm çapraz komşum biraz önce birşey için bana msj yazmış bende cvp verdim. Birde iyilik olsun diye bu poşetlerin resmini yolladım almak istersen ihtiyaç olursa ben aldım diye . Fiyatı ne demiş bende resmin altında ölçüleri ve fiyatları yazıyor dedim normal şekilde . Bana yazmış ki kalsın ben daha sonra alırım yazmış . Bende dedim ki kalsın derken ? Ben satmaya çalışmıyorum ihtiyacın olursa diye sana da yolladım dedim. Satıcıya kalsın denir yani ben ne alaka

Diyorum ya çekemeyenin cok. Komşularini hiç beğenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…