- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.301
Millete iyilik yaramıyor ya herkes garipyakın görüştüğüm çapraz komşum biraz önce birşey için bana msj yazmış bende cvp verdim. Birde iyilik olsun diye bu poşetlerin resmini yolladım almak istersen ihtiyaç olursa ben aldım diye . Fiyatı ne demiş bende resmin altında ölçüleri ve fiyatları yazıyor dedim normal şekilde . Bana yazmış ki kalsın ben daha sonra alırım yazmış . Bende dedim ki kalsın derken ? Ben satmaya çalışmıyorum ihtiyacın olursa diye sana da yolladım dedim. Satıcıya kalsın denir yani ben ne alaka
Ben öyle demedim yanlış anladın yazmış hiç birşey yazamam. Daha da bir kişiye bile yardım etmeye çalışmayacağım banane ya gitsin istediği yerden alsın bana kaldı sankiSaçma tabiki.
O beleş poşetler çok kötü yavrum saçmalama bizim kaliteli english home poşetlerimize benzer mi allah aşkınaYa sen bosver be kuzumm
Millet naparsa yapsin
Hem baksana hala beles varmis
Artik uyumam gerekiyor sanirim :/
O beleş poşetler çok kötü yavrum saçmalama bizim kaliteli english home poşetlerimize benzer mi allah aşkına
Benim yakıtım çay ve kahve olduğu için. Bu ara gebelik hazırlığında olduğum için kahveyi sınırlı içiyorum ama çay akşamları 7-8 bardak. Gündüz ofiste de büyük kupalarla 5-6 kupa içiyorumdurKahvaltıda kara cay mı ıcıyorsunuz sız ve çocuklar? Bız hıc kara cay almıyoruz eve ıcemıyoruz ,sürekli meyve suyu sıkmakta ıyı degıl seker.
Dün macron açıklıyordu asgari ücret 2 bin Euro nun altında olanlar için her ay 100 Euro zam yapılacak şekilde diyordu. Bunu bizim ülkedeki asgari ücrete görelesek asgari ücret 2 bin olamazsa e bizim memur maaşları da asgari ücrete endeksli gibi olduğu için %10 en iyi ihtimal olacaktır.Memur zammı belli oldu mu ki? Yani maaş farkı için diyorsan o ocak maasından sonra yatar zaten
Siz gececi iseniz ben bu durumda yarasa oluyorum sanırım :)))Bi uyumayan daha . Bugun gececiyizcan09e . Yarin da iş var.
S40 lar ford focus la aynı kasa hatta aynı tasarım diye hatırlıyorum. Audi veya Mercedes grubuna bakın derim. Ya da Volvoda v serisi ya da s60 grubuCanem cok şukur ikisi de var. Alacagimiz araba da cok konforlu güzel araba.
Bakalim daha net degil.
Burdan yine fikirlerinizi alirim.
Bir de adam eve gelmeden kibrisa gidip parayi rulette kaybedermiş
Evet canim V serisi s60 karistiriyorum. Şu son cikanlar işteS40 lar ford focus la aynı kasa hatta aynı tasarım diye hatırlıyorum. Audi veya Mercedes grubuna bakın derim. Ya da Volvoda v serisi ya da s60 grubu
Günaydin.Günaydınlar..
Purecim oğlan nasıl iyi mi daha?
Kötüleşmeden atlatır sanırım iyi besliyorsun burdan gördüğümüz kadarıylaGünaydin.
Canim gece burnu hafif akmis hafif tikaniklik devam ediyor. Tehlike gecmis deģil
BakicidaKötüleşmeden atlatır sanırım iyi besliyorsun burdan gördüğümüz kadarıylaişte kreş yaa.. diğerinden alıyor...
biz de aralıkta izin zor.. müdürün de akıllıymış mı desemm daha neler mi desem? ücretini verin kullanmayım deseydin?gunaydınlar kızlar
haftaya 5gun ızın aldm yanıcaktı almasaydım
müdür dıyo nıye ızın alıyosun, dedım alim dedım yanıcaktı yansın ne olcak dıyo. oldu canımneyse akıllılık yaptım bnce cunku son hafta herkesın yanıcak ıznı oluyo mıllet teker teker dökülür erkenci davrandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?