Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya sen bosver be kuzumm
Millet naparsa yapsin
Hem baksana hala beles varmis

Artik uyumam gerekiyor sanirim :/

Ya sen bosver be kuzumm
Millet naparsa yapsin
Hem baksana hala beles varmis

Artik uyumam gerekiyor sanirim :/
O beleş poşetler çok kötü yavrum saçmalama bizim kaliteli english home poşetlerimize benzer mi allah aşkına

Kahvaltıda kara cay mı ıcıyorsunuz sız ve çocuklar? Bız hıc kara cay almıyoruz eve ıcemıyoruz ,sürekli meyve suyu sıkmakta ıyı degıl seker.
Benim yakıtım çay ve kahve olduğu için. Bu ara gebelik hazırlığında olduğum için kahveyi sınırlı içiyorum ama çay akşamları 7-8 bardak. Gündüz ofiste de büyük kupalarla 5-6 kupa içiyorumdur

Slm kızlar iyi kaynatmışsınız maşallah
Yeni yılda her şey gönlümüze göre olacak ben inanıyorum . Çocuklarınıza dikkat edin hasta etmeyin iyi bakın. Geçmiş olsun pure soğuk aldı aenin oğluş sanırsam. Tarhana ,tavuk suyu çorba ve bol meyve mevsiminde olanlar ilaç gibi . Tavsiye ederim.

Memur zammı belli oldu mu ki? Yani maaş farkı için diyorsan o ocak maasından sonra yatar zaten
Dün macron açıklıyordu asgari ücret 2 bin Euro nun altında olanlar için her ay 100 Euro zam yapılacak şekilde diyordu. Bunu bizim ülkedeki asgari ücrete görelesek asgari ücret 2 bin olamazsa e bizim memur maaşları da asgari ücrete endeksli gibi olduğu için %10 en iyi ihtimal olacaktır.
Farklar Ocak sonunda yatar.

Canem cok şukur ikisi de var. Alacagimiz araba da cok konforlu güzel araba.
Bakalim daha net degil.
Burdan yine fikirlerinizi alirim.
Bir de adam eve gelmeden kibrisa gidip parayi rulette kaybedermiş
S40 lar ford focus la aynı kasa hatta aynı tasarım diye hatırlıyorum. Audi veya Mercedes grubuna bakın derim. Ya da Volvoda v serisi ya da s60 grubu

Günaydın terminaldeyiz öyle uykum varki düşüp bayılacağım

gunaydınlar kızlar
haftaya 5gun ızın aldm yanıcaktı almasaydım
müdür dıyo nıye ızın alıyosun, dedım alim dedım yanıcaktı yansın ne olcak dıyo. oldu canım neyse akıllılık yaptım bnce cunku son hafta herkesın yanıcak ıznı oluyo mıllet teker teker dökülür erkenci davrandım ben

biz de aralıkta izin zor.. müdürün de akıllıymış mı desemm daha neler mi desem? ücretini verin kullanmayım deseydin?
memur musun bu arada sende özelde misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…