- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.321
karıştırdım o zaman bakıcı mı hastaydı ki?Bakicida
memurum canım, esprili bi dille konustu zaten ama hani almasam sevınırbiz de aralıkta izin zor.. müdürün de akıllıymış mı desemm daha neler mi desem? ücretini verin kullanmayım deseydin?
memur musun bu arada sende özelde misin?
Otur guzel bir planlama yap @okyanus işin ucunu birakmaGünaydın hanımlarMaasa son 3gun tatıl aldık Kuşadası’ndan 4gece 5gun 3640tl 6taksıt seklınde kart daha kesılmedıgı ıcın bu aya geçti ilk taksıt.Bu ay acayıp harcama oldu karttan ben 5bın beklıyorum bu ay 5ocakta kasko sıgorta vergı olacak Mayıs’ta arabanın bakımı ve yaz lastıgı alacağız bızım uzun bır donem kart çok gelecek Bu ay sağlık harcaması çok yaptık Ocak’ta eşim izne gelecek uçak bıletı alacağız tazminat kesilir burda gezerız biz uzun sure bütçeyi toplayamayız
Kartlar kesılsın bir lıste yapmam lazım 6-8ay baya gider olacak.Hesap kıtap yapmazsam ipin ucu kaçar kesın.Ablamlar Volvo s60 aldı guzl araba birde yenı çıkan Volvo xc60 ve xc40 var.Benım oglanın geçen yılkı kresınde bır Veli’de vardı çok guzl araba yaOtur guzel bir planlama yap @okyanus işin ucunu birakma
Kendı bütçemden harcadıklarımı söylemeye devam edeyım en ıyısı 25 lıralık torba aldımGünaydın
Dün ne harcadım 30 lira.20 lırası sıgara gerısı cıps fılan
Cokngecmis olsun bebiseKendı bütçemden harcadıklarımı söylemeye devam edeyım en ıyısı 25 lıralık torba aldım
Kendıme, anneme ve yengeme
cok begendıgım aylarca parasına kıyamadığım bır hırka aldım , ulen dedım bırde küpe alayım her ıkısı 100 lıra
ama bununla kalmadı aıle butcesınden gıdenler , bebeıgmı dun bronsıtten musadeye yatırdık ozel hastaneye
neysekı ozel sıgortası var 60 lıra katkı payı odedık
Bırde 350 lıra buhar makınesı ve ılaclarını aldık
Boyle ıste ılk günümde baya para harcamısım
size de çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.Kendı bütçemden harcadıklarımı söylemeye devam edeyım en ıyısı 25 lıralık torba aldım
Kendıme, anneme ve yengeme
cok begendıgım aylarca parasına kıyamadığım bır hırka aldım , ulen dedım bırde küpe alayım her ıkısı 100 lıra
ama bununla kalmadı aıle butcesınden gıdenler , bebeıgmı dun bronsıtten musadeye yatırdık ozel hastaneye
neysekı ozel sıgortası var 60 lıra katkı payı odedık
Bırde 350 lıra buhar makınesı ve ılaclarını aldık
Boyle ıste ılk günümde baya para harcamısım
annem pişmiş olarak atıyo kendı kendıne cozunmesını beklıyo gayette lezzetli oluyo canımHerkese günaydınlar
Benim de gün var Cuma günü. İnş yaptıklarımı beğenirler
Kurabiye buzluğa atınca yumuşuyor dedi arkadaş ? Bilen var mı? Buzluktan çıkarınca nasıl yapacağım
allah korusunCanem cok şukur ikisi de var. Alacagimiz araba da cok konforlu güzel araba.
Bakalim daha net degil.
Burdan yine fikirlerinizi alirim.
Bir de adam eve gelmeden kibrisa gidip parayi rulette kaybedermiş
bosunamı aldım ben torbalarıKizlar simdi okudum hurriyette haber var
Marketler icinde manav ve firinlardan poset icin ucret alinmayacakmis
Bizim millet onunla tasir yahu
bosunamı aldım ben torbaları
Tamam cnm ben de bir daha fırına atayım diye düşünmüştüm. Sabahtan çıkarırım o zaman inş öğlen 13.00 a yetişirannem pişmiş olarak atıyo kendı kendıne cozunmesını beklıyo gayette lezzetli oluyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?