Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınlar
Benim de gün var Cuma günü. İnş yaptıklarımı beğenirler
Kurabiye buzluğa atınca yumuşuyor dedi arkadaş ? Bilen var mı? Buzluktan çıkarınca nasıl yapacağım

Günaydın hanımlarMaasa son 3guntatıl aldık Kuşadası’ndan 4gece 5gun 3640tl 6taksıt seklınde kart daha kesılmedıgı ıcın bu aya geçti ilk taksıt.Bu ay acayıp harcama oldu karttan ben 5bın beklıyorum bu ay5ocakta kasko sıgorta vergı olacak Mayıs’ta arabanın bakımı ve yaz lastıgı alacağız bızım uzun bır donem kart çok gelecekBu ay sağlık harcaması çok yaptık Ocak’ta eşim izne gelecek uçak bıletı alacağız tazminat kesilir burda gezerız biz uzun sure bütçeyi toplayamayız

Otur guzel bir planlama yap @okyanus işin ucunu birakma

Otur guzel bir planlama yap @okyanus işin ucunu birakma
Kartlar kesılsın bir lıste yapmam lazım 6-8ay baya gider olacak.Hesap kıtap yapmazsam ipin ucu kaçar kesın.Ablamlar Volvo s60 aldı guzl araba birde yenı çıkan Volvo xc60 ve xc40 var.Benım oglanın geçen yılkı kresınde bır Veli’de vardı çok guzl araba ya

Günaydın
Dün ne harcadım 30 lira.20 lırası sıgara gerısı cıps fılan
Kendı bütçemden harcadıklarımı söylemeye devam edeyım en ıyısı 25 lıralık torba aldım
Kendıme, anneme ve yengeme
cok begendıgım aylarca parasına kıyamadığım bır hırka aldım , ulen dedım bırde küpe alayım her ıkısı 100 lıra

ama bununla kalmadı aıle butcesınden gıdenler , bebeıgmı dun bronsıtten musadeye yatırdık ozel hastaneye
neysekı ozel sıgortası var 60 lıra katkı payı odedık
Bırde 350 lıra buhar makınesı ve ılaclarını aldık

Boyle ıste ılk günümde baya para harcamısım

Cokngecmis olsun bebise

sabah oğluma kar tulumu ve kendime pijama takımı aldım 350 tlçektim kredi kartımdan. Şubat ayında tamamen kurtuluyorum inşallah şu karttan. okyonus o arabalarda benim de gözüm var

size de çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.

günaydın kızlar iki gündür abimin işyerinin servisiyle gidip geliyorum yol parası vermedim çekiniyorumda aslında sonuçta ordakilerin hakkına giriyorum diye abimde ben konuştum sorumluyla binebilir dedi diyor başbakanlık kapatılınca servislerimizde gitti temmuzda da biizm kurumu kapatcaklar bakalım nereye vercekler beni

pure hazel günaydın yanlış hatırlamıyorsam ingilizce ogretmeniydiniz benim büyük kızım 5.sınıfta buyil okul sinavla ingilizce agirlikli sınıf açtı kızım sınavdan 100 aldı ilk sinav ve quizlerden de 100 aldı çok güzel gidiyor seviyor öğretmenimiz artık kitap almamızı söyledi 1 seviye bize alfa ve more&more yayınlarından önerdi alfadan bir set aldık okumaya başladı galiba yurt dışının 6yas kitapları more&more da alıcaz 15inden sonra başka nereden hangi yayınlardan alabiliriz öğretmen yabancı yayınlar olsun diyor kırtasiyedekilere baktık şu dünya klasiklerinin ingilizcesi ağırmı olur bilemedik çok uzun oldu ama bişey daha sormak istiyorum seneye 6.sınıfta sınıfları karcaklarmis biz ingilizcesini ilerletmesi için ne yapabiliriz burda kalırsak böyle olucak ama büyük ihtimalle tayinci olucaz kursa falan mı versek yokta internet eğitim paketlerimi kulansak bilemedik Oyak'ın varmış galiba yıllık 400 lira şuan dedi eşim seneye düşünebiliriz diye düşündük şuan Dynet kullanıyor fırsat buldukça derslerinden kusura bakma çok yazdım affına sığınıyorum

Sag0lun kızlar koruyamadık el kadar bebeyı,
ben cok harcıyorum galıba ya

bende 10 ay ucretsız ızındeydım .3 maas aldım dondugumden berı , gecen sene zaten hem evdeydim hemde sısmandım doğum sonrası hıc alısverıs yapmadım , ondan oncekı senede hamıleydım cok kılo aldım gıyecek kıyafetlerım ya eskısmıstı ya modası gectı yada gobegı açıklar vardı .Ama sımdı bana yerleşen bır alt göbek var gıyemıyorum onları . O yüzden baya ıhtıyacımda vardı , cocuklarada aldım epey .Buarada kredı kartı kullanmıyoruz bız 5 bın lıra borcu var kartın , yakınlarımız bısıler aldı bız nakıt aldık sonra onlardan esım bırıkıme attı parayı borcu ne yapıyor bılmıyorum sormam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…