- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.341
Sinav sistemi olarak ilerledigimiz icin yani nitelikli okullar sinavla aldigi icin bol bol test cözüp farkli kaynaklar kullanabilir. Ayrica okulun verdigi kitabi cok iyi sekilde cöźsun calissin. Ogrenmedigi tek bir kelime birakmasin okul kitabindan. Okuldaki sinavlar Qquizler haric evde mutlaka deneme siz cözdürün. Özel okulda okuyorsa notlarin şisirilmesi ihtimaline karsi..pure hazel günaydın yanlış hatırlamıyorsam ingilizce ogretmeniydiniz benim büyük kızım 5.sınıfta buyil okul sinavla ingilizce agirlikli sınıf açtı kızım sınavdan 100 aldı ilk sinav ve quizlerden de 100 aldı çok güzel gidiyor seviyor öğretmenimiz artık kitap almamızı söyledi 1 seviye bize alfa ve more&more yayınlarından önerdi alfadan bir set aldık okumaya başladı galiba yurt dışının 6yas kitapları more&more da alıcaz 15inden sonra başka nereden hangi yayınlardan alabiliriz öğretmen yabancı yayınlar olsun diyor kırtasiyedekilere baktık şu dünya klasiklerinin ingilizcesi ağırmı olur bilemedik çok uzun oldu ama bişey daha sormak istiyorum seneye 6.sınıfta sınıfları karcaklarmis biz ingilizcesini ilerletmesi için ne yapabiliriz burda kalırsak böyle olucak ama büyük ihtimalle tayinci olucaz kursa falan mı versek yokta internet eğitim paketlerimi kulansak bilemedik Oyak'ın varmış galiba yıllık 400 lira şuan dedi eşim seneye düşünebiliriz diye düşündük şuan Dynet kullanıyor fırsat buldukça derslerinden kusura bakma çok yazdım affına sığınıyorum
Benım geçen yıldan kalmadı ıznım ama keske 30gun olsada daha çok izin yapsakgunaydınlar kızlar
haftaya 5gun ızın aldm yanıcaktı almasaydım
müdür dıyo nıye ızın alıyosun, dedım alim dedım yanıcaktı yansın ne olcak dıyo. oldu canımneyse akıllılık yaptım bnce cunku son hafta herkesın yanıcak ıznı oluyo mıllet teker teker dökülür erkenci davrandım ben
eline saglık canım aynen sabah erkenden cıkar anca atar sogugunuTamam cnm ben de bir daha fırına atayım diye düşünmüştüm. Sabahtan çıkarırım o zaman inş öğlen 13.00 a yetişirteşekkürler cevap verdiğin için
Çok gecmıs olsun canım Allah şifa versın.Bizşmkide hep hasta akşam yıne bogazım acıyor dedı acıle gittik hafıf ayesı vardı antıbıyotık başladık Genız akıntısı var zytec diye bır alerjı şurubu gece öksürüğüne ıyı heldı Boğaz’ında geçer ıns hemenKendı bütçemden harcadıklarımı söylemeye devam edeyım en ıyısı 25 lıralık torba aldım
Kendıme, anneme ve yengeme
cok begendıgım aylarca parasına kıyamadığım bır hırka aldım , ulen dedım bırde küpe alayım her ıkısı 100 lıra
ama bununla kalmadı aıle butcesınden gıdenler , bebeıgmı dun bronsıtten musadeye yatırdık ozel hastaneye
neysekı ozel sıgortası var 60 lıra katkı payı odedık
Bırde 350 lıra buhar makınesı ve ılaclarını aldık
Boyle ıste ılk günümde baya para harcamısım
Sızede cok gecmıs olsun canım ,bızım dun ateş evde 39.5 ıdı gıt gıde kotulestı resmen bebek bır de daha ne konusabılıyor ne bısı dıyebılıyor ağlıyor sadeceÇok gecmıs olsun canım Allah şifa versın.Bizşmkide hep hasta akşam yıne bogazım acıyor dedı acıle gittik hafıf ayesı vardı antıbıyotık başladık Genız akıntısı var zytec diye bır alerjı şurubu gece öksürüğüne ıyı heldı Boğaz’ında geçer ıns hemen
Ben küçük birde onun büyüğünü aldım 2.40 ve 3.20 olandan 2 şer tane aldımKızlar englısh home çanta 3.99olan var 5.99olan var hangısı iyi
Çok geçmiş olsunSızede cok gecmıs olsun canım ,bızım dun ateş evde 39.5 ıdı gıt gıde kotulestı resmen bebek bır de daha ne konusabılıyor ne bısı dıyebılıyor ağlıyor sadece
Geldi mi misafirler. Biseler getirmisler miÇok geçmiş olsun
Sızede cok gecmıs olsun canım ,bızım dun ateş evde 39.5 ıdı gıt gıde kotulestı resmen bebek bır de daha ne konusabılıyor ne bısı dıyebılıyor ağlıyor sadece
Özel okulda degil devlet okulunda bu yıl FULL BLAST FOR TURKEY diye 2 kitaptan oluşan kaynak aldırdı öğretmen devlet kitabı+bu kaynaktan ilerliyorlar evet derste telaffuz için dinlemeler yapıyorlarmış Dynettende kendisi dinliyor bilmediği kelimeleri babasına sorar sözlükten bakar olmadı internetten bakar seviyor İngilizceyi.Sinav sistemi olarak ilerledigimiz icin yani nitelikli okullar sinavla aldigi icin bol bol test cözüp farkli kaynaklar kullanabilir. Ayrica okulun verdigi kitabi cok iyi sekilde cöźsun calissin. Ogrenmedigi tek bir kelime birakmasin okul kitabindan. Okuldaki sinavlar Qquizler haric evde mutlaka deneme siz cözdürün. Özel okulda okuyorsa notlarin şisirilmesi ihtimaline karsi..
Ayrica seviyeye uygun mini hilaye kitaplari aldirilabilir.
Telafguz icin ise okulda ogretmeni kitabin dinleme metinlerini dinletiyorsa baska bir kaynaga gerek yok telaffuzu halleder bu şekilde.
Hahahhaa esila yaaaaAsrın sorusu
Ben lisedeyim. Marathon kullanmisti arkadaslar bir ara memnundu. Ilkokul duzeyi kaynaklara pek vakif degilimÖzel okulda degil devlet okulunda bu yıl FULL BLAST FOR TURKEY diye 2 kitaptan oluşan kaynak aldırdı öğretmen devlet kitabı+bu kaynaktan ilerliyorlar evet derste telaffuz için dinlemeler yapıyorlarmış Dynettende kendisi dinliyor bilmediği kelimeleri babasına sorar sözlükten bakar olmadı internetten bakar seviyor İngilizceyi.
Evet kitap almamız lazım biliyorum ama önerebileceğin yayınlar varmı yurtdışı yurt içi ne önerirsin bide seneye ne yapabiliriz özel ingilizce kursumu yoksa internet üzerinden programlar mı kusura bakma vaktini aldım
2 tane 5 kg lık ev salçası ( bunu ben istemiştim) 2 kg kadar kabak çekirdeği , 1 kg nohut ,1 kg pirinç , bir kutu helva ( bu bizim çok sevdiğimiz ama burada bulamadığımız tesadüf getirdi) yarım kg tahin bu kadar sağ olsunlarGeldi mi misafirler. Biseler getirmisler mi
Cocuk basarili anladigim kadariyla.Ben lisedeyim. Marathon kullanmisti arkadaslar bir ara memnundu. Ilkokul duzeyi kaynaklara pek vakif degilim
Cok guzel masallah dusunmusler bak sagolsunlar2 tane 5 kg lık ev salçası ( bunu ben istemiştim) 2 kg kadar kabak çekirdeği , 1 kg nohut ,1 kg pirinç , bir kutu helva ( bu bizim çok sevdiğimiz ama burada bulamadığımız tesadüf getirdi) yarım kg tahin bu kadar sağ olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?