Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sinav sistemi olarak ilerledigimiz icin yani nitelikli okullar sinavla aldigi icin bol bol test cözüp farkli kaynaklar kullanabilir. Ayrica okulun verdigi kitabi cok iyi sekilde cöźsun calissin. Ogrenmedigi tek bir kelime birakmasin okul kitabindan. Okuldaki sinavlar Qquizler haric evde mutlaka deneme siz cözdürün. Özel okulda okuyorsa notlarin şisirilmesi ihtimaline karsi..
Ayrica seviyeye uygun mini hilaye kitaplari aldirilabilir.
Telafguz icin ise okulda ogretmeni kitabin dinleme metinlerini dinletiyorsa baska bir kaynaga gerek yok telaffuzu halleder bu şekilde.

Benım geçen yıldan kalmadı ıznım ama keske 30gun olsada daha çok izin yapsak30 gün olmasına 5yıl daha var

Bu dediklerimi yaparsa siz de takipci olursaniz ve basarili ilerledigini görürseniz kursa yada internet egitim setlerine gerwk kalmaz.

Çok gecmıs olsun canım Allah şifa versın.Bizşmkide hep hasta akşam yıne bogazım acıyor dedı acıle gittik hafıf ayesı vardı antıbıyotık başladık Genız akıntısı var zytec diye bır alerjı şurubu gece öksürüğüne ıyı heldı Boğaz’ında geçer ıns hemen

Sızede cok gecmıs olsun canım ,bızım dun ateş evde 39.5 ıdı gıt gıde kotulestı resmen bebek bır de daha ne konusabılıyor ne bısı dıyebılıyor ağlıyor sadece

Sızede cok gecmıs olsun canım ,bızım dun ateş evde 39.5 ıdı gıt gıde kotulestı resmen bebek bır de daha ne konusabılıyor ne bısı dıyebılıyor ağlıyor sadece

Süt veriyormusunuz
Siz bal yaş zencefil ve limon yerseniz sütten fayda edermi
Çok geçmiş olsun
Ben birde c vitamini - pekmez ikilisinden çok fayda gördüm, pekmezim şekersiz güvendiğim bir yerden

Özel okulda degil devlet okulunda bu yıl FULL BLAST FOR TURKEY diye 2 kitaptan oluşan kaynak aldırdı öğretmen devlet kitabı+bu kaynaktan ilerliyorlar evet derste telaffuz için dinlemeler yapıyorlarmış Dynettende kendisi dinliyor bilmediği kelimeleri babasına sorar sözlükten bakar olmadı internetten bakar seviyor İngilizceyi.
Evet kitap almamız lazım biliyorum ama önerebileceğin yayınlar varmı yurtdışı yurt içi ne önerirsin bide seneye ne yapabiliriz özel ingilizce kursumu yoksa internet üzerinden programlar mı kusura bakma vaktini aldım

Selam canlarım sabah kahvaltı hazırladım terminale gittik . Geldiler çok şükür sağ Salim salça rica etmiştim sağ olsun kv getirmiş . Nasıl rüzgar var anlatamam . Kahvaltı yaptık eşim işe gitti bende salona yataklarını serdim güzelce yattılar . Masayı topladım Pırasa koydum ocağa buzluktan kek ve poaça çıkarttım . Yanlız dün dudağım uçukladı ona canım sıkıldı biraz durduk yere oldu ya

Ben lisedeyim. Marathon kullanmisti arkadaslar bir ara memnundu. Ilkokul duzeyi kaynaklara pek vakif degilim

Geldi mi misafirler. Biseler getirmisler mi
2 tane 5 kg lık ev salçası ( bunu ben istemiştim) 2 kg kadar kabak çekirdeği , 1 kg nohut ,1 kg pirinç , bir kutu helva ( bu bizim çok sevdiğimiz ama burada bulamadığımız tesadüf getirdi) yarım kg tahin bu kadar sağ olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…