- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.361
Salcalar en az 250 lira tutar zaten. Mis gibi ev salcasi2 tane 5 kg lık ev salçası ( bunu ben istemiştim) 2 kg kadar kabak çekirdeği , 1 kg nohut ,1 kg pirinç , bir kutu helva ( bu bizim çok sevdiğimiz ama burada bulamadığımız tesadüf getirdi) yarım kg tahin bu kadar sağ olsunlar
2 tane 5 kg lık ev salçası ( bunu ben istemiştim) 2 kg kadar kabak çekirdeği , 1 kg nohut ,1 kg pirinç , bir kutu helva ( bu bizim çok sevdiğimiz ama burada bulamadığımız tesadüf getirdi) yarım kg tahin bu kadar sağ olsunlar
aynen benim de 5 yılım var 30 gün olunca kutlayalımBenım geçen yıldan kalmadı ıznım ama keske 30gun olsada daha çok izin yapsak30 gün olmasına 5yıl daha var
Evet galiba kendi de benim annemde hiç hayatımızda hazır salça yemeyiz . O yüzden özen gösteriyor bu konuya sağ olsun . Seneye bana da kaynatacağız. Ben orada olursam birlikte Yok olamazsam ben yaparım sana da kendime de dedi. Ondan tek istediğim salça İnan başka herşeyi kendim yapıyorumSalcalar en az 250 lira tutar zaten. Mis gibi ev salcasi
Bebek dahada zor Allah acil şifa versinSızede cok gecmıs olsun canım ,bızım dun ateş evde 39.5 ıdı gıt gıde kotulestı resmen bebek bır de daha ne konusabılıyor ne bısı dıyebılıyor ağlıyor sadece
benim 4 senedir 26aynen benim de 5 yılım var 30 gün olunca kutlayalım
aynen benim de 5 yılım var 30 gün olunca kutlayalım
bizim 20 gün ve arada kalan haftasonları da dahil malesef.benim 4 senedir 265.yi kullancam bu sene inşallah.. bu sene 1 ay gelmeyim işe diyorum hayırlısı bakalım
Evet başarılı maşallah 100 un altında dersi yok aslında cok ders çalışan bir çocuk değil dersleri ni günü gününe yapar dersi derste dinler çok takilirsa tonguç akademinin programı var ordan tekrar eder meraklıdır çok okur ilkokulda ingilizce öğretmenini okul geneli pek sevemedi ama kızım ingilizceyıi sevdi şimdi orta okulda daha cok sevdi artık anlayabiliyor öğretmenini de sevdi aynı zamanda sınıf öğretmenleri de daha çok vakit geçirebiliyorlar bu arada ben tam bir ingilizce ozurluyum ama eşim anlar babası elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorCocuk basarili anladigim kadariyla.
Ogretmen de iyi ilerliyor. Kursa gerek görmedim ben
2 tane 5 kg lık ev salçası ( bunu ben istemiştim) 2 kg kadar kabak çekirdeği , 1 kg nohut ,1 kg pirinç , bir kutu helva ( bu bizim çok sevdiğimiz ama burada bulamadığımız tesadüf getirdi) yarım kg tahin bu kadar sağ olsunlar
Anladım çok sağol biraz araştıralımBen lisedeyim. Marathon kullanmisti arkadaslar bir ara memnundu. Ilkokul duzeyi kaynaklara pek vakif degilim
cuma alırsan cumartesiyi de sayıyolar demi?bizim 20 gün ve arada kalan haftasonları da dahil malesef.
Canta zehırlenmesı suruyorKızlar englısh home çanta 3.99olan var 5.99olan var hangısı iyi
valla öyle Allah sağlık sıhhat versin başlarımızdan eksik etmesin canım yaa..Bende kayınvalıdemden corekotlu peynır istedım sadece peynır olmaz dedı başka şeylerde söyle dedı.Sucuk cevız ve cevızlı sucukta olsun ozaman dedım bugün PTT kargoya vermıs sağolsun mesaj geldı bakalım neler gelecek Cuma’ya gelır kolım.Erişte tarhana salca reçel bal zeytın zeytınyag tavuk kuzu etı yumurta kıyma bezelye barbunya annemden geçen günde kuru fasulye almış 2kılo 2kılo nohut.Sağolsunlar analar can valla
söyle canım mesela ben bu hafta ızne gıdyorum 12 gün dıyelim. ızın pazartesiden baslıyo ortadaki haftasonu da gününden gıdıyo en son donerken ızın cuma bıtıyo cumartesi calısıyo gozukuyosun. ıznın ortasında kalan haftasonları dusuyo cts pazarcuma alırsan cumartesiyi de sayıyolar demi?
Bu yıldan Benimde 19vqr yılbaşında 39olack ama 20yı ben yok sayıyorum hepBenim 2 senem kaldı kızlar ama bu yıldan daha 15 gün iznim var, yılbasında 35 gün olcak
evet öyle.. neyse iyiyiz yine olmayanlar var iznini kullanamayanlar var..söyle canım mesela ben bu hafta ızne gıdyorum 12 gün dıyelim. ızın pazartesiden baslıyo ortadaki haftasonu da gününden gıdıyo en son donerken ızın cuma bıtıyo cumartesi calısıyo gozukuyosun. ıznın ortasında kalan haftasonları dusuyo cts pazar
Bızde saymıyorlar ,benımde bu sene epey ıznım var ama bakalım kulanabılecekmıyım .cuma alırsan cumartesiyi de sayıyolar demi?
2liraya çanta yokCanta zehırlenmesı suruyor
Trendyol uzerınden englısh homedan aldık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?