- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.381
güzel günlerde ağız tadıyla tüketin2 tane 5 kg lık ev salçası ( bunu ben istemiştim) 2 kg kadar kabak çekirdeği , 1 kg nohut ,1 kg pirinç , bir kutu helva ( bu bizim çok sevdiğimiz ama burada bulamadığımız tesadüf getirdi) yarım kg tahin bu kadar sağ olsunlar
yabancı menşeli şirketti değil mi ondandır bir günde gözleri yoktur sanırımBızde saymıyorlar ,benımde bu sene epey ıznım var ama bakalım kulanabılecekmıyım .
Bizde sayıyorlar ben genelde yazın alıyorum 12 gün dıye 16gun oluyor haftasonlarıyla tatıle gidiyoruz kayınvalıdeye gidiyoruz geziyoruz iyi oluyor.Benım izinler yazın bitiyor genelde bide bayram izin i fln bırlestıriyorum öyle gidiyorBızde saymıyorlar ,benımde bu sene epey ıznım var ama bakalım kulanabılecekmıyım .
Organık alıyorum pekmezı canım , sekersızSüt veriyormusunuz
Siz bal yaş zencefil ve limon yerseniz sütten fayda edermi
Çok geçmiş olsun
Ben birde c vitamini - pekmez ikilisinden çok fayda gördüm, pekmezim şekersiz güvendiğim bir yerden
Canım nacızane benım oğlum 4. sınıfa gıdıyor ıngılızce ıcın dersaneye gıdıyor yanı sırf ıngılızce gıtıgı yer ısım vermıyım sımdı. Umarım bır faydasını gorurur ılk sınavları henüz açıklanmadı ıngılızceden okulda yanı, bekliyoruz bakalım ne olacakÖzel okulda degil devlet okulunda bu yıl FULL BLAST FOR TURKEY diye 2 kitaptan oluşan kaynak aldırdı öğretmen devlet kitabı+bu kaynaktan ilerliyorlar evet derste telaffuz için dinlemeler yapıyorlarmış Dynettende kendisi dinliyor bilmediği kelimeleri babasına sorar sözlükten bakar olmadı internetten bakar seviyor İngilizceyi.
Evet kitap almamız lazım biliyorum ama önerebileceğin yayınlar varmı yurtdışı yurt içi ne önerirsin bide seneye ne yapabiliriz özel ingilizce kursumu yoksa internet üzerinden programlar mı kusura bakma vaktini aldım
yabancı menşeili şirketti değil mi ondandır bir günde gözleri yoktur sanırım
Bızım hafta sonları sayılmadığı ıcın bız 10 gun alınca 19 gun ızın yapmış oluyoruz. Ben bu sene karne gunu ve bır kac gun devamında almayı düşünüyorumBizde sayıyorlar ben genelde yazın alıyorum 12 gün dıye 16gun oluyor haftasonlarıyla tatıle gidiyoruz kayınvalıdeye gidiyoruz geziyoruz iyi oluyor.Benım izinler yazın bitiyor genelde bide bayram izin i fln bırlestıriyorum öyle gidiyor
haketmiş olman lazım ya.yalnız benım soyle bır sorunum var . Mesela 1 ocakta ucretlı doğum ıznım bıttı ama ben 4 ocakta ıse gırmıstım. gecen seneden acaba ben yıllık ızın hakettım mı?
Bır oncekı seneden 5 gun vardı , gecen sene hakettıysem 20 , bu senede ucretsız ızınden donduğum tarıh sanırım baz alınacak 6 ay attı yanı , oda sonbahara geliyor ama yazın kullanırım sanırım ama oradanda 20 geldımı cok ıyı umarım gecen sene ızın haketmısımdır
Organık alıyorum pekmezı canım , sekersız
bende emzırıyorum buarada , ama suanda mama aldık hıc yemek yıyemıyor boğazı cok acıyor galıba konuşmayı bılmıyor henüz 1 yasında ama oksurunce ay ay ayyyy dıyor
ayy yerimm ya su içir sen bence küçükken napıyoduk unuttum valla.. öyle çok hasta olan bir çocuk değildi ama... büyüyünce tabi zencefil bal iyi geliyordu onu hatırlıyorum :) bilmem senin bebişe olur mu?Organık alıyorum pekmezı canım , sekersız
bende emzırıyorum buarada , ama suanda mama aldık hıc yemek yıyemıyor boğazı cok acıyor galıba konuşmayı bılmıyor henüz 1 yasında ama oksurunce ay ay ayyyy dıyor
Merhaba inşallah faydalı olur biz bu yıl tayin bekliyoruz gittiğimiz yerde dershane etüt bişeyler bulucaz ama gidemezsek yaşadığımız yer ilçe çok öyle dershane etüt seçenek yok ozaman şu internetten oyak yabancı dil kursu veya yine eğitim kaynakları bulucaz mecbur yani bizim amacımız şimdi öğrendi seneye normal ingilizce ye gecicekler sınıfları karcaklar orda basite indirgenirse sıkılır bu seviyesini koruyup ilerletelim diye çabalıyoruzCanım nacızane benım oğlum 4. sınıfa gıdıyor ıngılızce ıcın dersaneye gıdıyor yanı sırf ıngılızce gıtıgı yer ısım vermıyım sımdı. Umarım bır faydasını gorurur ılk sınavları henüz açıklanmadı ıngılızceden okulda yanı, bekliyoruz bakalım ne olacak
Kızlar englısh home çanta 3.99olan var 5.99olan var hangısı iyi
E Esila09 canım bebeğe vermıyorum dımı ,bırde pekmezı kasıkla yedırıcem dımı. Verıyorum portakal mandalıne havuç fılan sıkıyorum .ayy yerimm ya su içir sen bence küçükken napıyoduk unuttum valla.. öyle çok hasta olan bir çocuk değildi ama... büyüyünce tabi zencefil bal iyi geliyordu onu hatırlıyorum :) bilmem senin bebişe olur mu?
Oyy kuzum severim onuOrganık alıyorum pekmezı canım , sekersız
Poğaça da yaptım onları da mı erkenden çıkarsam yeterli olur mu? Yoksa fırına atıp ısıtayım mı?eline saglık canım aynen sabah erkenden cıkar anca atar sogugunu
5.sınıfta ortalamaya gore ayrılıyor dımı sınıflar? 4.sınıfta nasıldı ortalaması? Bızım dersane okula gore cok agır oradaki sınavdan 73-75 arası alıyor ortalaması gecen sene 83 gıbı bıseydı. Okuldakı daha basıt aslında ama sonucu merakla bekliyorum sadece ılk sınavlardan açıklanmayan o kaldıMerhaba inşallah faydalı olur biz bu yıl tayin bekliyoruz gittiğimiz yerde dershane etüt bişeyler bulucaz ama gidemezsek yaşadığımız yer ilçe çok öyle dershane etüt seçenek yok ozaman şu internetten oyak yabancı dil kursu veya yine eğitim kaynakları bulucaz mecbur yani bizim amacımız şimdi öğrendi seneye normal ingilizce ye gecicekler sınıfları karcaklar orda basite indirgenirse sıkılır bu seviyesini koruyup ilerletelim diye çabalıyoruz
bal zencefılı bebegıme veremem dımı suanda? Zaten henüz bebeğe başlamadım kendım yapacağım sütümden gecsın dıye asıl ben mesajı anlamamışım yanımda bırılerı vardıdakusura bakma anlayamadım
Amin canım inşallahgüzel günlerde ağız tadıyla tüketin
Kendi geçen sene yapmıştı yeni değil babyacaba nerden alıyor, 10 kilo salça çok iyi miktar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?