- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.401
Yok okul ilkhafta sınav yaptı seviyelerine göre aldı 100 den baslayip 60 a kadar aldılar kızım 100 almıştı suanda da hiç düşüş yaşamadı aralığın son haftası 2 sınavlar başlayacak bizimkilerin5.sınıfta ortalamaya gore ayrılıyor dımı sınıflar? 4.sınıfta nasıldı ortalaması? Bızım dersane okula gore cok agır oradaki sınavdan 73-75 arası alıyor ortalaması gecen sene 83 gıbı bıseydı. Okuldakı daha basıt aslında ama sonucu merakla bekliyorum sadece ılk sınavlardan açıklanmayan o kaldı
bal zencefılı bebegıme veremem dımı suanda? Zaten henüz bebeğe başlamadım kendım yapacağım sütümden gecsın dıye asıl ben mesajı anlamamışım yanımda bırılerı vardıda
Buarada erzaklar harıka, benımde annem butun kışlığımı yapıp verır kayınvalidemden bısey gormeyız. Zaten tarhana salca ve kışlık bısey yapmaz. Marketten dondurulmuş alıyorKendi geçen sene yapmıştı yeni değil baby
ondan sonra sınıflar bolundu mu yanı?Buarada kızına maşallah , allah zıhın acıklıgı versın hepYok okul ilkhafta sınav yaptı seviyelerine göre aldı 100 den baslayip 60 a kadar aldılar kızım 100 almıştı suanda da hiç düşüş yaşamadı aralığın son haftası 2 sınavlar başlayacak bizimkilerin
Aslında denemem lazım ama o kadar canı yok o kadar canı cız kı , elınden oyuncağı düşse katıla katıla ağlıyor. Dokunup rahatsı ederse maaf olurum. Dun aksam yıne 2-3 saat uyuduysam yarabbi sukurYa alerjik olur diye düşünüyorum ama bilemedim
Bal yerine pekmez olabilirmi ki?
sabah cıkarırsın buzu ıyıce cozuldukten sonra yemeye yakın atarsın bıraz sıcak sıcak daha guzel olur pogaca canımPoğaça da yaptım onları da mı erkenden çıkarsam yeterli olur mu? Yoksa fırına atıp ısıtayım mı?
Ilkokul ayrı burada orta ayrı aynı okul değil adrese dayalı kayıt o okula çıktı onlarda ingilizce sınıfı için form doldurttular sonrada ingilizce sınav yaptılar 2 yabancı 2 normal 5. Sınıf açtılar 2 tane 100 alan vardı 1i bir şubeye 1i diğer şubeye diye ayırdılar 60 puana kadar böyle ayırdılarondan sonra sınıflar bolundu mu yanı?Buarada kızına maşallah , allah zıhın acıklıgı versın hep
Benim sadece salçaya ihtiyacım oluyor ya çok şükür onun dışında herşeyi yapıyorum. Sağ olsun onu da getirdi artık bir kış salça problemim olmaz seneye de kaynatırız inşBuarada erzaklar harıka, benımde annem butun kışlığımı yapıp verır kayınvalidemden bısey gormeyız. Zaten tarhana salca ve kışlık bısey yapmaz. Marketten dondurulmuş alıyor
Bilgi için teşekkürler canımsabah cıkarırsın buzu ıyıce cozuldukten sonra yemeye yakın atarsın bıraz sıcak sıcak daha guzel olur pogaca canım
Ay evet ya . Eşimin kredi kartı benzin market ve dışarda yemek. Üç küçük koyafet taksiti. Benim maşallah hep kıyafet ev eşyası taksiti inş nisan da da ödeyip borcu aıforlayacamevde un ve şeker bitmiş annem komşuları kahvaltıya çağırcam hamur işi yapcam dedi eşime söyledim un ve şeker al diye kartına baktım maşallah hep boğazına harcamış benimkide hep taksit dolu sinirlerim bozuldu
İçine ne koyacak acabaAhh benim de koli gelseydi. Organik ürünler
Sıkma güzel canını ödenir bir şekildeevde un ve şeker bitmiş annem komşuları kahvaltıya çağırcam hamur işi yapcam dedi eşime söyledim un ve şeker al diye kartına baktım maşallah hep boğazına harcamış benimkide hep taksit dolu sinirlerim bozuldu
bende ona aldırcam artık herşeyi vergiler bende kıyafet takstleri vb herşey bende haziran gelseydi kredim biterse birikime atcam kredi parası kadarAy evet ya . Eşimin kredi kartı benzin market ve dışarda yemek. Üç küçük koyafet taksiti. Benim maşallah hep kıyafet ev eşyası taksiti inş nisan da da ödeyip borcu aıforlayacam
1900+650 benimkiler 1450 eşimin 2000 eşimin ödediği kredi 1230 benim ödediğim kredi6000 kart borçlarımız gelmıs
inşallah canım dışarda yemek yemeye bayılıyor resmen alışmış hep kazandığını yemeye ben öyle değilim öğrenciyken burs alırdım onu biriktirip 2 tane cumhuriyet alıp anneme vermiştim.Sıkma güzel canını ödenir bir şekilde
2300 benımkı eşiminki kalanı işte tatıl taksıdı bes fln bar kalanıyla ne aldı bılmıyorum ama çok gelmıs. 1500kredı ödüyoruz 1100kıra 1200 oglanın okul 500aidat faturalar bunlarda Heray sabıt gider1900+650 benimkiler 1450 eşimin 2000 eşimin ödediği kredi 1230 benim ödediğim kredi
Ben alışacaklarını düşünüyorum . Eşimde sürekli bi tüketme çabasındaydı . Ama şuan düzene girdi para biriktirdim arabayı değiştirdik tadını anladı şimdi bana destek oluyoinşallah canım dışarda yemek yemeye bayılıyor resmen alışmış hep kazandığını yemeye ben öyle değilim öğrenciyken burs alırdım onu biriktirip 2 tane cumhuriyet alıp anneme vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?