- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.421
Komşu aradı açtım ne yapıyorsunuz merak ettim diyor yakv ler geldi mi dedi evet sabah geldiler kahvaltı ettik uyuyorlar diyorum hangi odaya yatak açtın diyor ya . Ben kimseye böyle şeyler sormam banane ya
Annemde diyor ki kızım ya onu da davet et yazık bak merak ediyor diyo hahahha etsem koşa koşa gelir vallaahah iyiler mi onlar yaa artık bana gına geldi burdan.. sen iyi baş ediyorsun tucecim..
evde yer kalmadı senin şu odayı kullanalım deseydin
Ç
Annemde diyor ki kızım ya onu da davet et yazık bak merak ediyor diyo hahahha etsem koşa koşa gelir valla
ayy manyak mı bunlar yaKomşu aradı açtım ne yapıyorsunuz merak ettim diyor yakv ler geldi mi dedi evet sabah geldiler kahvaltı ettik uyuyorlar diyorum hangi odaya yatak açtın diyor ya . Ben kimseye böyle şeyler sormam banane ya
Ay olmaz kp var ya . Normalde böyle binada görüştüğümüz kişilerin aileleri gelince çaya kahvaltı ya davet ederiz . Başka bir arkadaşa daha yapıldı kp kv geldi . Herkes onları davet etti bana da geldiler ama tabi bizi davet eden olmazçağır bari kıss :)
Onu da sorsa şaşırmam artık herşeyi sorduğu içinayy manyak mı bunlar yack afedersinde nerdeyse yatak odanı sorcaklar
aa o zaman onların sizi çağırması lazımmAy olmaz kp var ya . Normalde böyle binada görüştüğümüz kişilerin aileleri gelince çaya kahvaltı ya davet ederiz . Başka bir arkadaşa daha yapıldı kp kv geldi . Herkes onları davet etti bana da geldiler ama tabi bizi davet eden olmaz
Evet ama çağırmaz asla . Benim çapraz komşumun da kv geldi birlikteler . Kadını aramış demiş ki senin kv yi görmeye geleceğim demiş. Bende dedim ki görmeye gelinmez davet edilir ama hiç öyle birşey yapar mı aaaa ayıp dedimaa o zaman onların sizi çağırması lazımm
aaaa olur mu hoş geldine de gitmek lazımm saymışlar kv ne hoş geldine geleceklermiş işteeEvet ama çağırmaz asla . Benim çapraz komşumun da kv geldi birlikteler . Kadını aramış demiş ki senin kv yi görmeye geleceğim demiş. Bende dedim ki görmeye gelinmez davet edilir ama hiç öyle birşey yapar mı aaaa ayıp dedim
O iş burada öyle işlemiyor işte hahha güldürdün beniaaaa olur mu hoş geldine de gitmek lazımm saymışlar kv ne hoş geldine geleceklermiş iştee
oralarda ne kuralları işliyor orman kanunları galibaaaO iş burada öyle işlemiyor işte hahha güldürdün beni
Aynen aynen tamda o fark etmedin mioralarda ne kuralları işliyor orman kanunları galibaaa
Onu da sorsa şaşırmam artık herşeyi sorduğu içinkv de komşusu ile telefonda konuşuyordu biraz önce kadın Tuğçe hamile mi dedi duydum kv yok dedi kapattı hiç bana birşey demedi . Şimdi benim evindeyiz ya çekiniyor birşey soramıyor . Birde böyle çevreyi inceliyor perdelerimi halılarımı filan
Bizde de aynı bebek mevzusu ya . Burada tek başıma bakacağım maddi manevi sorumluluk bende olacak bunun kararını da ben vermeliyim .Ama birşey söylerse cevap vermeyeceğim bana yakışmaztuce_tuce ilk evlendiğimde zaman kv benide çok bunaltıyordu hatta hiç unutmam bi sabah 5gibi aradı biz de korktuk birine bişey oldu diye rüya görmüş rüyasında çocuğumuz olmuyormuş korunuyosaniz bırakın dedi sacmalamisti resmen o zaman batıdaydik çocuk istemedik sonra doğuya tayin çıkınca yaptık evin içinde benimle buyur batıya gelince rahat ederiz diye iyiki öyle olmuş o 2.5 yıl çok güzeldi böyle evlatlarimizlada güzel ama ozaman lar şimdi bana rüya gibi geliyor bide bizim kimsemiz yok bırakaçak kendi işin için bile biyere gitsen mecbur onlarida götürüyorsun bence bir kadının çocuk olduktan sonra kendi hayatı diye bişey kalmıyor biyere yanlız gitmek nasıl bişey ben unuttum bu arada gorumcemin çocuğu olmadı ilk 5 yıl sonra tup bebek oldu kizcagiza çok üzüldüm ama kvmin o beni bunaltmaları aklıma gelmedi değil ama hiç bişey demedim
maşallah seninki anlamış benimki dırdırımdan bıkmış öyle diyor o yüzden ses çıkarmıyormuşBen alışacaklarını düşünüyorum . Eşimde sürekli bi tüketme çabasındaydı . Ama şuan düzene girdi para biriktirdim arabayı değiştirdik tadını anladı şimdi bana destek oluyo
Ben herseyı yapamam yahu bende yok o kadar ne vakıt ne becerı. Iste taze fasulye koyarım , bezelye , bıber patlıcan kozlerım . Carlıston doğrarımBenim sadece salçaya ihtiyacım oluyor ya çok şükür onun dışında herşeyi yapıyorum. Sağ olsun onu da getirdi artık bir kış salça problemim olmaz seneye de kaynatırız inş
ben memlekete gidince hiç birşey kabul etmem salça hariç . Annem de kaynatırdı ama geçmişte trafik kazası geçirdi 12 yeri kırıldı artık yapamıyor annem ona ev yapımı satan bir abladan alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?