- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.441
söylemesi zaten tuhaf yapma dediğimizde boğazımdan geçmiyor sende benim evladımsın falan diyordu sanki sadece ben yiyorum.küçük hesaplar peşindeymiş bende alet olmadım ettirmedimde kendimi nerden vuracagını bilemedi aileme kadar laf etti tamamen bağımı koparttım ama hala içimden çıkmaz söyledikleri laflarYok ya şükür hic öyle konustugunu duymadim kvnin. Duydugum an küserim ama öyle biri dwgil demez yani
çok kesmişler niye öyle acaba yurtdışı görevinde falan mı eşintuce_tuce canım eşin muhasebeye bakıyor ya bizden 1100tl damga vergisi kesılmis dıyor eşim okadar damga verhısımı olur ya eşine bir sorarmısın.585 tl de yakıt kesmısler lojmandan çıkalı 2yıl oldu borcu yoktur kagıdı aldık onu gectım her ay 110tl maaş eksık yapıldı eşimin daha onları vermedıler kesıntılerı nasıl pat dıye almışlar.Maas 1700eksık yatmış ayrıca 6bın kk heldı sinirim tavan
tuce_tuce canım eşin muhasebeye bakıyor ya bizden 1100tl damga vergisi kesılmis dıyor eşim okadar damga verhısımı olur ya eşine bir sorarmısın.585 tl de yakıt kesmısler lojmandan çıkalı 2yıl oldu borcu yoktur kagıdı aldık onu gectım her ay 110tl maaş eksık yapıldı eşimin daha onları vermedıler kesıntılerı nasıl pat dıye almışlar.Maas 1700eksık yatmış ayrıca 6bın kk heldı sinirim tavan
Yok canım ya adam Doğuda şarkta.2018 yılı ek yakıt yazıyormuş bordroda eskı birliği yazı yazmıs ona göre kesmısler.Adam 3yıl yanlış maaş almıs 110tl onları vermez saçma salak seyler keserler sinirim tavançok kesmişler niye öyle acaba yurtdışı görevinde falan mı eşin
arasın konuşsun eski birliğini az uz değil ki kestkleri paraYok canım ya adam Doğuda şarkta.2018 yılı ek yakıt yazıyormuş bordroda eskı birliği yazı yazmıs ona göre kesmısler.Adam 3yıl yanlış maaş almıs 110tl onları vermez saçma salak seyler keserler sinirim tavan
Ödüyoruz hepsıni eşimin maaş ona gider tazmınat kredıye çocuğun okul ve kıra yakıt benim maaşla işte harçlık kalır az bırseybo arastirin bakalim. K.karti da cok geldi sana. Hepsini ödeyecekmisin?
Yarın arayacak akşam evdekı dosyadan borcu yok kagıtlarını alayımda bakalım resmini atayım.2yıl oldu hala su istanbuldan paçayı kurtaramadık arkadaş.Allah bır daha dusurmesın inşarasın konuşsun eski birliğini az uz değil ki kestkleri para
Benim kv ve kp de günahını vermez verirse de az verir örneğin bir pişirimlik bamya verir. Bitince söyle der. Bir şişe zeytinyağı verir her geldiğinde kontrol eder bitmiş mi diye.benim kv de herşeyi getirirdi salçadan zeytinyağından tut aklınıza gelen sos turşu birsürü şey sonra başıma kaktı bide komşuma demiş evime halı almıyorum ben onlara erzak getiriyorum diye :) komik olmuştu altında pasat araba var evine halı alamamasının sebebi bize getirdiği 2 kasa erzak
bizimkilerde öyleydi bişey alırlardı çocuklarıma gelen misafirlerin yanında söylerler giydirirler nasıl olmuş bayramda 50 lira verdi kızıma kp söyledi durdu annesi kızıma ilk harçlığı bizden olsun bunu diyende iyi bir kurumda işçi düşünün sinir olurdum kocamın görmemesine sonunda anladı ama kötü oldu bütün bağları kopardım ayrılmayı bile göze almıştım.Benim kv ve kp de günahını vermez verirse de az verir örneğin bir pişirimlik bamya verir. Bitince söyle der. Bir şişe zeytinyağı verir her geldiğinde kontrol eder bitmiş mi diye.
Ben prensip olarak istetmeyi sevmem. Bir şey vereceksem veririm. Yarısını verip bitince istersin veririm demem . Zaten göstermelik yapıyorlardı artık görüşmüyorum kafam rahat
Merak etme yalnız değilsin ben de aynı durumu yaşadım boşanma noktasına getirtiler bizi de . Sonra delimiyim dedim boşanacağıma onları hayatımdan silerim dedim. Çoluk çocuk olunca da gelirlerse soğuk ve mesafeli olacam gelmeye yüz bulamasınlar. Bana hediye pijama aldı ilk evlendiğim sene. Herkesin için denk geldi mi diye sordu. Bir daha da almadı. Reklam başka hiç bir şey değil.bizimkilerde öyleydi bişey alırlardı çocuklarıma gelen misafirlerin yanında söylerler giydirirler nasıl olmuş bayramda 50 lira verdi kızıma kp söyledi durdu annesi kızıma ilk harçlığı bizden olsun bunu diyende iyi bir kurumda işçi düşünün sinir olurdum kocamın görmemesine sonunda anladı ama kötü oldu bütün bağları kopardım ayrılmayı bile göze almıştım.
1100 tl gelir vergisidir diyor canım . Yakıtta en üst limiti 608 tl bunu geçmezmiş zaten . Ama siz oradan çıktığınız için çıktığınız yerin mutemeti görüşsün kestirsin diyor . Eşim nerede görev yapıyor dedi özelden yazar Mısıntuce_tuce canım eşin muhasebeye bakıyor ya bizden 1100tl damga vergisi kesılmis dıyor eşim okadar damga verhısımı olur ya eşine bir sorarmısın.585 tl de yakıt kesmısler lojmandan çıkalı 2yıl oldu borcu yoktur kagıdı aldık onu gectım her ay 110tl maaş eksık yapıldı eşimin daha onları vermedıler kesıntılerı nasıl pat dıye almışlar.Maas 1700eksık yatmış ayrıca 6bın kk heldı sinirim tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?