Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benim kv de herşeyi getirirdi salçadan zeytinyağından tut aklınıza gelen sos turşu birsürü şey sonra başıma kaktı bide komşuma demiş evime halı almıyorum ben onlara erzak getiriyorum diye :) komik olmuştu altında pasat araba var evine halı alamamasının sebebi bize getirdiği 2 kasa erzak

o yüzden nefret ediyorum kv den. annemede diyorum yarın benim başıma kakcaksan bişey yapma bana bide sen yaparsan katlanamam diye

Yok ya şükür hic öyle konustugunu duymadim kvnin. Duydugum an küserim ama öyle biri dwgil demez yani
söylemesi zaten tuhaf yapma dediğimizde boğazımdan geçmiyor sende benim evladımsın falan diyordu sanki sadece ben yiyorum.küçük hesaplar peşindeymiş bende alet olmadım ettirmedimde kendimi nerden vuracagını bilemedi aileme kadar laf etti tamamen bağımı koparttım ama hala içimden çıkmaz söyledikleri laflar

tuce_tuce canım eşin muhasebeye bakıyor ya bizden 1100tl damga vergisi kesılmis dıyor eşim okadar damga verhısımı olur ya eşine bir sorarmısın.585 tl de yakıt kesmısler lojmandan çıkalı 2yıl oldu borcu yoktur kagıdı aldık onu gectım her ay 110tl maaş eksık yapıldı eşimin daha onları vermedıler kesıntılerı nasıl pat dıye almışlar.Maas 1700eksık yatmış ayrıca 6bın kk heldı sinirim tavan

çok kesmişler niye öyle acaba yurtdışı görevinde falan mı eşin

bo arastirin bakalim. K.karti da cok geldi sana. Hepsini ödeyecekmisin?

çok kesmişler niye öyle acaba yurtdışı görevinde falan mı eşin
Yok canım ya adam Doğuda şarkta.2018 yılı ek yakıt yazıyormuş bordroda eskı birliği yazı yazmıs ona göre kesmısler.Adam 3yıl yanlış maaş almıs 110tl onları vermez saçma salak seyler keserler sinirim tavan

arasın konuşsun eski birliğini az uz değil ki kestkleri para

Benim kv ve kp de günahını vermez verirse de az verir örneğin bir pişirimlik bamya verir. Bitince söyle der. Bir şişe zeytinyağı verir her geldiğinde kontrol eder bitmiş mi diye.
Ben prensip olarak istetmeyi sevmem. Bir şey vereceksem veririm. Yarısını verip bitince istersin veririm demem . Zaten göstermelik yapıyorlardı artık görüşmüyorum kafam rahat

bizimkilerde öyleydi bişey alırlardı çocuklarıma gelen misafirlerin yanında söylerler giydirirler nasıl olmuş bayramda 50 lira verdi kızıma kp söyledi durdu annesi kızıma ilk harçlığı bizden olsun bunu diyende iyi bir kurumda işçi düşünün sinir olurdum kocamın görmemesine sonunda anladı ama kötü oldu bütün bağları kopardım ayrılmayı bile göze almıştım.

Merak etme yalnız değilsin ben de aynı durumu yaşadım boşanma noktasına getirtiler bizi de . Sonra delimiyim dedim boşanacağıma onları hayatımdan silerim dedim. Çoluk çocuk olunca da gelirlerse soğuk ve mesafeli olacam gelmeye yüz bulamasınlar. Bana hediye pijama aldı ilk evlendiğim sene. Herkesin için denk geldi mi diye sordu. Bir daha da almadı. Reklam başka hiç bir şey değil.

Karaca granit tenceremi çöpe attım dibi soyuldu muhalşebiye karıştı. Biraz muhaşşebiyi yedim sonra çöpe attım hepsini tencereyi de.

1100 tl gelir vergisidir diyor canım . Yakıtta en üst limiti 608 tl bunu geçmezmiş zaten . Ama siz oradan çıktığınız için çıktığınız yerin mutemeti görüşsün kestirsin diyor . Eşim nerede görev yapıyor dedi özelden yazar Mısın

Akşama az Pırasa ,az mantı ,1 enginar var . Bugün sadece ütü yaptım. Sıfır harcama . Kk 2250tl geldi . Ocak’ta eğer hiç bir şey için kk kullanmazsam 1500tl gelecek. Cuma günü 1000tl gün param gelecek. Gün parası ile Kısmet olursa Samsun’a gitcez yılbaşı için. Benzin ve gideceğimiz yere 200tl vericem hediye baktım beğenemedim.

Kızlar benim de herşeyimi annem yapar gönderir. Kayınvalidemler hep uzak, nasıl göndereceğiz turşu filan muhabbeti yaptılar bir dönem. Gerek yok annem yapıyor da yolluyor da bir şekilde deyip kestirip attım. Onu geçtim geçen eşimle konuşuyoruz borcumuz biterse güzel bir yatırım daha yapalım diye, kayınvalide girdi araya, ne gerek var, gençsiniz, sıkmayın kendinizi, yiyin, için, gezin diyor. Sanki yapmıyormuşuz gibi öyle şeyler. Ben de dedim evet genciz ve bir çocuğumuz var. Onun geleceği için ne yapabileceksek bu yaşlarda yapabiliriz. İnsan çocukları mal mülk sahibi olunca sevinir, bunlar diğer çocuklarına öyleler ama bize gelince bi tuhaf davranıyorlar, anlamadım gitti. Evi arabayı aldık doğru düzgün bir hayırlı olsun diyemediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…