Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pratik için cambly diye bir uygulama var ordan native speakerlar ile sohbet edebiliyorsun. Fırsatınız olunca bir incelemenizi öneririm

Bizde durum cok karisik yaa
Benim annem ikizler burcu keyfi varsa canini al gik demez ama artik cabala cabala cabala bunaldi. Yinede herseyimize kosar. Benim calistigim yer tarim ve yiyecek konusunda cok iyi. Bana hep parasini teklif etti ama almadim ztn meyve aldiysam hic seker getirmedim istedigim kdr recelim hazirdi. Pekmez ben aldim o calistigi yerden taze tahin buldu kvme bile almis. Hic siraya bakmadik, sadece benim sorunum ben cok abartiyorum kendime kiziyorum. Kv biz tanistigimizda bobrek kanseri atlatti. Kendini idare etsin iyi olsun yeter tek bobrekli yasam cok zor. yinede visne receli yapmis bana almadim biterse alirim dedim onlarda sever biz yaptik dedim biterse alirim dedim insallah kirilmamistir. Bu yil kurban bayraminda cok tepemi attirdi ama ben cok inatlasmiyorum acikcasi esim beni tatmin ettigi icin kendime ufak seyleri dert etmiyorum. Kizi brz zor durumda kavurma yapti brz kacirir gibi davrandiki artsin kizina verebilsin. Bunuda eline yuzune bulastirdi. Esime hic belli etmemistim ama o zmn gucenmistim su an pek umrumda degil. Ztn esim ne istesem yapiyor oda kizina kiyamadi napiyim yani.
Her gittigimde hazir sofraya otururum cuma balik gunleri yerler temizler copunu attirir bana kokmasin diye sonrada en sevdigim ve ilac niyetine yedigim apayri yemegi pisirir nevresime kdr gecirir hazir yatak bulurum. Kavga dovus mutfaga giriyorum sen emanetsin calisip buraya geliyon git diye kovalar. Ilk zamanlar ben acemiyken mutfakta cok toparlamisti beni.
Kimbilir ben neler yapiyorumda idare ediyor. Ben eksigi ile fazlasiyla hepsinden raziyim. Allah maddi guc kuvvet versin ben herseyimi yaparim esimde destek. Ama bazen cok cabalamak zor geliyor yazin sirayla hep hazirlikla geciyor. Oda galiba simarikliga giriyor
Aslinda birtek zeytinyagi isterdim ama bu yil onlarada hic gelmedi buyuk bir zeytinlik var hic ilgilenmiyorlar diger amca cocuklari bakip aliyor sanirim..

Purecim ş 60 larda çok güzel gönlüne göre olsun.

Bugün 2 ceyre k aldım gün bende 2 daha gelecek ben de de bir çeyrek parası var

Bugün yine stokluk bulduğum ucuz ne varsa aldım. Molped ped aldim 22 li gece 7.90 a 30 luk gündüz de aldim 7
90a yine. Bunlar ve evdekiler bir sürü oldu kızımla bana bayağı gider Allah ömür verirse

Mini çöp poşeti 40 lik 7 tane aldım. O da 4 tl bu pahalıymış bilemedim.
4 al 3 öde buzdolabı poşeti 6.90 a aldım. Omo sıvı 2.25 lt 29.90
Daha birşeyler aldim toplam 163 tl

Bir güne daha girmek üzereyken çıktım. Zaten artık çok rahat biriktirebiliyorum şükür
300 tl 6 kişi günü düzenleyen ilkini alsın daha sonra ihtiyaca göre kura çekmeden devam dediler. Altın alalım dedim istemediler ben de girmedim. Bana sonlarda verecekler o sıra tl değer kaybedecek

Bütün gün evdeydim hiç para harcamadım,
Annem sarma dolma yapmış gönderdi pişirdim.
Dayım balık tutmuş anneme getirmiş, bana da gönderdi buzluğa koydum, sonraki günler için. (Kızım gelirse pişiririm diye geçirdim aklından, karşılıklı yeriz, evdekileri sevmiyor)

Karaca granit tenceremi çöpe attım dibi soyuldu muhalşebiye karıştı. Biraz muhaşşebiyi yedim sonra çöpe attım hepsini tencereyi de.
Benim Karaca hiç bir ürünüm yok ama kimden duyduysam hiç iyi değilmiş. Görümcenin tencere tabak kaşıkları da Karaca idi, hepsi de matlaştı tencerelerin sapı çıktı görsen sanırsın ki 50 yıldır kullanıyor.

5 sene çizilme garantisi varmış ben fişi bulmaya üşendim attım çöpe

Slm kızlar nasılsınız
cuma alışverişe çıkıcam makine tabletim bitti fairy 120 li 100 tl 60 lı 54 tl nasıl sizce bana çok pahalı geldi
Calgonit kullanan var mi nasıl acaba yada pril yada bimin tableti bana fikir verin lütfen

Malzeme bilimcilerle de konuştuk da Granit tencere kavramı hikaye zaten. Tamamen satış politikası icin üretilmiş bir oyun
Yaa deme esim mehtabin granitlerden almis 6 tane boy boy cesit cesit eskileri (teflon) atalim diye... migrosta indirimden... krep tavasi alacakti onu 13 ten 30 cikarmislar bir gunde... nesi kotu granitin:/

Kizlarrrr. Masallah guzel sohbet etmissiniz.
iyiniyetli birikimin bereketli olsun.
Alya benimde ruhum sıkılır hemen atarim çöpe

Kizlarr bugun oğlanla disari da yemek yicegiz hazirlaniyoduk arkadas aradi bende kalmak icin .eşi şehir disinda bi konferansa gitmis. Neyse beraber köfteci yusufa gittik. Ben oglumla 1bucuk porsiyon istedim . Hesabi arkadas illaki ödicem dedi karttindan çektirdi. 100 liralik benzin aldim bende. 1 islak mendil 6.bucuk galiba. Cekirdek soslu misir findik fistik kaju kokteyl yaptirdim 40 liralik.
Bize geldik.
Arkadasa yatagi yaptim. Simdi gectim bende yatagima topigime girdim.
Yarin pazar günüm. Hamsi yapacagim bi yesin bakalim.

Yaa deme esim mehtabin granitlerden almis 6 tane boy boy cesit cesit eskileri (teflon) atalim diye... migrosta indirimden... krep tavasi alacakti onu 13 ten 30 cikarmislar bir gunde... nesi kotu granitin:/
Kötü değil de öyle abartıldığı gibi teflonlara üstün bir özelliği de Yok. Tek iyi tencere var o da çelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…