- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.461
Pratik için cambly diye bir uygulama var ordan native speakerlar ile sohbet edebiliyorsun. Fırsatınız olunca bir incelemenizi öneririmpure hazel günaydın yanlış hatırlamıyorsam ingilizce ogretmeniydiniz benim büyük kızım 5.sınıfta buyil okul sinavla ingilizce agirlikli sınıf açtı kızım sınavdan 100 aldı ilk sinav ve quizlerden de 100 aldı çok güzel gidiyor seviyor öğretmenimiz artık kitap almamızı söyledi 1 seviye bize alfa ve more&more yayınlarından önerdi alfadan bir set aldık okumaya başladı galiba yurt dışının 6yas kitapları more&more da alıcaz 15inden sonra başka nereden hangi yayınlardan alabiliriz öğretmen yabancı yayınlar olsun diyor kırtasiyedekilere baktık şu dünya klasiklerinin ingilizcesi ağırmı olur bilemedik çok uzun oldu ama bişey daha sormak istiyorum seneye 6.sınıfta sınıfları karcaklarmis biz ingilizcesini ilerletmesi için ne yapabiliriz burda kalırsak böyle olucak ama büyük ihtimalle tayinci olucaz kursa falan mı versek yokta internet eğitim paketlerimi kulansak bilemedik Oyak'ın varmış galiba yıllık 400 lira şuan dedi eşim seneye düşünebiliriz diye düşündük şuan Dynet kullanıyor fırsat buldukça derslerinden kusura bakma çok yazdım affına sığınıyorum
10 bin nedir yahu deseydinbende ne paralar var.
Biz borc öderken eşim ayin sonunu zor getirdigimizi sandigi günlerde ben birikim hesabimi bi gösterdim akli basindan gitti
Oku oku bitmiyorKizlar uyudu herhalde. Yarin oku oku bitiremicekler bizim çene düstü bu gece
benim kv de herşeyi getirirdi salçadan zeytinyağından tut aklınıza gelen sos turşu birsürü şey sonra başıma kaktı bide komşuma demiş evime halı almıyorum ben onlara erzak getiriyorum diye :) komik olmuştu altında pasat araba var evine halı alamamasının sebebi bize getirdiği 2 kasa erzak
Benim Karaca hiç bir ürünüm yok ama kimden duyduysam hiç iyi değilmiş. Görümcenin tencere tabak kaşıkları da Karaca idi, hepsi de matlaştı tencerelerin sapı çıktı görsen sanırsın ki 50 yıldır kullanıyor.Karaca granit tenceremi çöpe attım dibi soyuldu muhalşebiye karıştı. Biraz muhaşşebiyi yedim sonra çöpe attım hepsini tencereyi de.
5 sene çizilme garantisi varmış ben fişi bulmaya üşendim attım çöpeBenim Karaca hiç bir ürünüm yok ama kimden duyduysam hiç iyi değilmiş. Görümcenin tencere tabak kaşıkları da Karaca idi, hepsi de matlaştı tencerelerin sapı çıktı görsen sanırsın ki 50 yıldır kullanıyor.
Malzeme bilimcilerle de konuştuk da Granit tencere kavramı hikaye zaten. Tamamen satış politikası icin üretilmiş bir oyun5 sene çizilme garantisi varmış ben fişi bulmaya üşendim attım çöpe
Yaa deme esim mehtabin granitlerden almis 6 tane boy boy cesit cesit eskileri (teflon) atalim diye... migrosta indirimden... krep tavasi alacakti onu 13 ten 30 cikarmislar bir gunde... nesi kotu granitin:/Malzeme bilimcilerle de konuştuk da Granit tencere kavramı hikaye zaten. Tamamen satış politikası icin üretilmiş bir oyun
Evet garantisi var götürüyorsun sana yenisini veriyorlardı keşke atmasaydın. Birde setse setin tamamını veriyorsun sana yeni set veriyorlar5 sene çizilme garantisi varmış ben fişi bulmaya üşendim attım çöpe
Napiyor sozinkiler tuceEvet garantisi var götürüyorsun sana yenisini veriyorlardı keşke atmasaydın. Birde setse setin tamamını veriyorsun sana yeni set veriyorlar
Kötü değil de öyle abartıldığı gibi teflonlara üstün bir özelliği de Yok. Tek iyi tencere var o da çelik.Yaa deme esim mehtabin granitlerden almis 6 tane boy boy cesit cesit eskileri (teflon) atalim diye... migrosta indirimden... krep tavasi alacakti onu 13 ten 30 cikarmislar bir gunde... nesi kotu granitin:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?