Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Napiyor sozinkiler tuce
İyilik pure sabah erken geldiler bende kahvaltı hazırlamıştım hemen çayın altını yaktım tereyağda yumurta pişirdim yedik eşim işe gitti. Bende salona yatak açtım uyudular birazcık . Bende pırasa pişirdim etimek tatlısı yaptım masayı topladım WC cifledim az oturdum kalktılar . Hemen çay koydum kek poaça salatalık biber peynir tabak yaptım yediler . Hemen yemeğe başladım arpa şehriye çorbası ,tavada patates tavuk yaptım salata yoğurt ezme turşu filan. Salondan yatakları kaldırmıştım masa açtım güzelce . Eşim geldi yemeği yedik masayı kaldırdım. Kahve , ardına kuru meyve çekirdek, ardına çay tatlı , ardına meyve yedik . Kp diyor ki bize böyle bakma ki bak gitmeyiz yoksa diye espri yaptı . Bende aşk olsun baba burası da sizin eviniz filan kalacaksınız dedim. Biletinizi ben internetten alacağım için gidemezsiniz filan dedim . Kv biz kendimiz alırız canım falan dedi laf arasında . Yoruldum ya sabah çok erken kalktık koştur koştur oldum ya ondan galiba evde yatılı misafir zor . Hemen yatakları geri yaptım şimdi yattılar

Ben aksami atlattim. Yarin kahvaltisini haxirlar yer. Öglene makarna var atistiririz. Aksama hamsi salata yaparim. Bir de kek yapayim firin çalismisken diyorum çayla içeriz

Ben aksami atlattim. Yarin kahvaltisini haxirlar yer. Öglene makarna var atistiririz. Aksama hamsi salata yaparim. Bir de kek yapayim firin çalismisken diyorum çayla içeriz
Aynen kek kurtarıcı oldu benimde buzlukta hemen çıkarttım mis gibi . Bende yarın için buzluktan yeşil fasulye çıkarttım domates çorbası , zeytinyağlı yeşil fasulye, pirinç pilavı , salata cacık, puding hoşaf ta var nasıl sence menü yeter mi çok huzursuz oluyorum aç kalırlar diye . Sabaha da köz biber ve patlıcan kızarttım kavuracağım. Yanlız çok az biber patlıcan yapabilmiştim buzlukta bitti biraz bozuldum. Önümüzdeki sene daha çok yapacağım

Iyi guzel olmus. Yarin sebze yaparsin diger gun et yemegi. Birgun de balik yerlerse yapabilirsin. Bir gun disarida yiyebilirsinz mesela

Iyi guzel olmus. Yarin sebze yaparsin diger gun et yemegi. Birgun de balik yerlerse yapabilirsin. Bir gun disarida yiyebilirsinz mesela
Menü oluşturdum zaten aynen . Yarın sebze sonraki gün mantı ve kuru dolma cumartesi dışarıda yeriz Pazar günü balık Pazartesi et

Yanlız millet aç kalmasın diye çevreye bakmaktan kimin neyi eksik vs kontrol etmekten kendimin yemek düzgün yemek yiyemediğimi fark ettim resmen şuan karnım zil çalıyor ya skandal valla kendi evinde aç kalan kadın kv zaten hiç düzgün birşey yemiyor kendi evinde de aynen öyle . Buraya geldi burada da pırasa yaptım Adamlar nasıl yedi ne lezzetli diye kadın tadına bile bakmadı ya böyle yapınca bende strese giriyorum aç mı kalıyor diye

Kizlar günaydin. Bugun kahvalti hazirlayacagim mutfak masasina .kiz kalkinca rahat etsin . Bende atistiririm.
Şu iki gun de gecseydi .zorlu siniflarim var bugun

Kizlar günaydin. Bugun kahvalti hazirlayacagim mutfak masasina .kiz kalkinca rahat etsin . Bende atistiririm.
Şu iki gun de gecseydi .zorlu siniflarim var bugun
Gunaydin pure. Aynen Benim de en yogun gunler carsamba Persembe sabahlari oluyor. Ankara buzzz gibi su an arac thermometresi -5 c yi gosteriyor on cam full buz olmus yollar da Cok eglenceli

Gunaydin pure. Aynen Benim de en yogun gunler carsamba Persembe sabahlari oluyor. Ankara buzzz gibi su an arac thermometresi -5 c yi gosteriyor on cam full buz olmus yollar da Cok eglenceli
Yaa ne zaman doldurdu boylee:))
Disardan buz sesleri geliyor ben nasil gidecegiimm acaba:))

Günaydın eşim şimdi işe gitti bende sessizce yatağa girdim biraz uyusam diyorum sonra dalarım ayıp olur diyorum telefonun saatini kurdum bende . Şimdi kahvaltı hazırlasam ses olacak dinlensinler biraz benimde çok uykum var kızlar ya . Yoruldum dudağımın uçuğu da büyüdü

Günaydınlar,
Misafir uyuyorken dinlen bence, onlar uyanıkken zaten yatamazsın.
Ben de uzandım tekrar, uyurum biraz, Misafir gelecek kahveye..
Uçuk için metal kaşığın tersi ile hafif baskı yapmak öneriliyor soğuk uygulama şeklinde.

günaydınnn
dün para harcamadım ama bugun yemegım yok, yemek kartım bıttı daha ay ortası bıle degıl. Cepten yıyeceğim bugun

Havalar sogudu. Hastaliklara dikkat. Trafikte dikkat.
Bakalim pazara yansimasi nasil olacak fiyatlari tavan yapar pazar esnafi genelde soguk havalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…