- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.481
İyilik pure sabah erken geldiler bende kahvaltı hazırlamıştım hemen çayın altını yaktım tereyağda yumurta pişirdim yedik eşim işe gitti. Bende salona yatak açtım uyudular birazcık . Bende pırasa pişirdim etimek tatlısı yaptım masayı topladım WC cifledim az oturdum kalktılar . Hemen çay koydum kek poaça salatalık biber peynir tabak yaptım yediler . Hemen yemeğe başladım arpa şehriye çorbası ,tavada patates tavuk yaptım salata yoğurt ezme turşu filan. Salondan yatakları kaldırmıştım masa açtım güzelce . Eşim geldi yemeği yedik masayı kaldırdım. Kahve , ardına kuru meyve çekirdek, ardına çay tatlı , ardına meyve yedik . Kp diyor ki bize böyle bakma ki bak gitmeyiz yoksa diye espri yaptı . Bende aşk olsun baba burası da sizin eviniz filan kalacaksınız dedim. Biletinizi ben internetten alacağım için gidemezsiniz filan dedim . Kv biz kendimiz alırız canım falan dedi laf arasında . Yoruldum ya sabah çok erken kalktık koştur koştur oldum ya ondan galiba evde yatılı misafir zor . Hemen yatakları geri yaptım şimdi yattılarNapiyor sozinkiler tuce
Haydi geçmiş olsun güzel baktın tabi hemen atlattı maşallahOğlan atlatti galiba teyzeleri.
Tikaniklik hic yok.
Haydi geçmiş olsun güzel baktın tabi hemen atlattı maşallah
Ben aksami atlattim. Yarin kahvaltisini haxirlar yer. Öglene makarna var atistiririz. Aksama hamsi salata yaparim. Bir de kek yapayim firin çalismisken diyorum çayla içerizİyilik pure sabah erken geldiler bende kahvaltı hazırlamıştım hemen çayın altını yaktım tereyağda yumurta pişirdim yedik eşim işe gitti. Bende salona yatak açtım uyudular birazcık . Bende pırasa pişirdim etimek tatlısı yaptım masayı topladım WC cifledim az oturdum kalktılar . Hemen çay koydum kek poaça salatalık biber peynir tabak yaptım yediler . Hemen yemeğe başladım arpa şehriye çorbası ,tavada patates tavuk yaptım salata yoğurt ezme turşu filan. Salondan yatakları kaldırmıştım masa açtım güzelce . Eşim geldi yemeği yedik masayı kaldırdım. Kahve , ardına kuru meyve çekirdek, ardına çay tatlı , ardına meyve yedik . Kp diyor ki bize böyle bakma ki bak gitmeyiz yoksa diye espri yaptı . Bende aşk olsun baba burası da sizin eviniz filan kalacaksınız dedim. Biletinizi ben internetten alacağım için gidemezsiniz filan dedim . Kv biz kendimiz alırız canım falan dedi laf arasında . Yoruldum ya sabah çok erken kalktık koştur koştur oldum ya ondan galiba evde yatılı misafir zor . Hemen yatakları geri yaptım şimdi yattılar
Aynen kek kurtarıcı oldu benimde buzlukta hemen çıkarttım mis gibi . Bende yarın için buzluktan yeşil fasulye çıkarttım domates çorbası , zeytinyağlı yeşil fasulye, pirinç pilavı , salata cacık, puding hoşaf ta var nasıl sence menü yeter mi çok huzursuz oluyorum aç kalırlar diye . Sabaha da köz biber ve patlıcan kızarttım kavuracağım. Yanlız çok az biber patlıcan yapabilmiştim buzlukta bitti biraz bozuldum. Önümüzdeki sene daha çok yapacağımBen aksami atlattim. Yarin kahvaltisini haxirlar yer. Öglene makarna var atistiririz. Aksama hamsi salata yaparim. Bir de kek yapayim firin çalismisken diyorum çayla içeriz
Iyi guzel olmus. Yarin sebze yaparsin diger gun et yemegi. Birgun de balik yerlerse yapabilirsin. Bir gun disarida yiyebilirsinz meselaAynen kek kurtarıcı oldu benimde buzlukta hemen çıkarttım mis gibi . Bende yarın için buzluktan yeşil fasulye çıkarttım domates çorbası , zeytinyağlı yeşil fasulye, pirinç pilavı , salata cacık, puding hoşaf ta var nasıl sence menü yeter mi çok huzursuz oluyorum aç kalırlar diye . Sabaha da köz biber ve patlıcan kızarttım kavuracağım. Yanlız çok az biber patlıcan yapabilmiştim buzlukta bitti biraz bozuldum. Önümüzdeki sene daha çok yapacağım
Menü oluşturdum zaten aynen . Yarın sebze sonraki gün mantı ve kuru dolma cumartesi dışarıda yeriz Pazar günü balık Pazartesi etIyi guzel olmus. Yarin sebze yaparsin diger gun et yemegi. Birgun de balik yerlerse yapabilirsin. Bir gun disarida yiyebilirsinz mesela
Fişini kim bulacak şimdi dedim attım ya tühEvet garantisi var götürüyorsun sana yenisini veriyorlardı keşke atmasaydın. Birde setse setin tamamını veriyorsun sana yeni set veriyorlar
Valla yazık olmuş en uyduruk tava tencere şimdi baksan 150 tlFişini kim bulacak şimdi dedim attım ya tüh
BEnde v40 cıyımS40 lar ford focus la aynı kasa hatta aynı tasarım diye hatırlıyorum. Audi veya Mercedes grubuna bakın derim. Ya da Volvoda v serisi ya da s60 grubu
Gunaydin pure. Aynen Benim de en yogun gunler carsamba Persembe sabahlari oluyor. Ankara buzzz gibi su an arac thermometresi -5 c yi gosteriyor on cam full buz olmus yollar da Cok eglenceliKizlar günaydin. Bugun kahvalti hazirlayacagim mutfak masasina .kiz kalkinca rahat etsin . Bende atistiririm.
Şu iki gun de gecseydi .zorlu siniflarim var bugun
Yaa ne zaman doldurdu boylee:))Gunaydin pure. Aynen Benim de en yogun gunler carsamba Persembe sabahlari oluyor. Ankara buzzz gibi su an arac thermometresi -5 c yi gosteriyor on cam full buz olmus yollar da Cok eglenceli
Bizim normalde arabanin kartonu polar battaniyesi sprey sisede Alkolu vardir ama dun koca kisisi onlem almamis.Yaa ne zaman doldurdu boylee:))
Disardan buz sesleri geliyor ben nasil gidecegiimm acaba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?