- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.501
ben arabayla çıkmadım.. takır takır buzzz dona çekmiş gece :/ otobüs taksi yaptım anca geldim işe... Allah esirgesin seni de dikkat et..Bizim normalde arabanin kartonu polar battaniyesi sprey sisede Alkolu vardir ama dun koca kisisi onlem almamis.
Hala yoldayim hep kaza var guzergahta.ben arabayla çıkmadım.. takır takır buzzz dona çekmiş gece :/ otobüs taksi yaptım anca geldim işe... Allah esirgesin seni de dikkat et..
Bi deneyeyim çok teşekkür ederimGünaydınlar,
Misafir uyuyorken dinlen bence, onlar uyanıkken zaten yatamazsın.
Ben de uzandım tekrar, uyurum biraz, Misafir gelecek kahveye..
Uçuk için metal kaşığın tersi ile hafif baskı yapmak öneriliyor soğuk uygulama şeklinde.
Asiviral isimli bir ucuk merhemi var . 3-5 lira ancadir. Oyle etkili kiBi deneyeyim çok teşekkür ederim
Dışarı çıkınca bakıcam purem ya çok saol . Normal zamanda böyle uykum olmaz misafir olunca da işte terslik uykum varAsiviral isimli bir ucuk merhemi var . 3-5 lira ancadir. Oyle etkili ki
Cikmadan once yapman lazimdi onu ya.. gecenlerde bende ateslendim dudagimin kenari sizladi tahta kasigi isitip basmistim cikmadan gitti sukur... hayatimda 1 defa ucuk cikardim digerini de cikmadan kurtardim:))Bi deneyeyim çok teşekkür ederim
Ankara’daki kazaya çok üzüldüm allah yardımcıları olsun ne kadar kötü of
Sıkıntı ya.. dikkat et Allah yardimcin olsun.Hala yoldayim hep kaza var guzergahta.
Hahah benim hayatımda ilk defa çıktı tecrübesizim ne yazıkkiCikmadan once yapman lazimdi onu ya.. gecenlerde bende ateslendim dudagimin kenari sizladi tahta kasigi isitip basmistim cikmadan gitti sukur... hayatimda 1 defa ucuk cikardim digerini de cikmadan kurtardim:))
Ama ciktiktan sonra krem ise yarar gibi..en azindan dagilmasini engeller..acisini alir.
Neyse tecrubelendin artikHahah benim hayatımda ilk defa çıktı tecrübesizim ne yazıkki
Slm cnm sana bir şey soracağım. Sen demiştin galiba. İndirimi bekliyorum Zara mango filan alacam diye. İndirim ne zaman olacak demiştin?Gunaydin pure. Aynen Benim de en yogun gunler carsamba Persembe sabahlari oluyor. Ankara buzzz gibi su an arac thermometresi -5 c yi gosteriyor on cam full buz olmus yollar da Cok eglenceli
geçmiş olsun bununla.. Allah büyüğünden esirgesin.Günaydınlar.sabah çocuğun ilacını unutmuşum eve bir daha gidip şurup alıp okula verdım.mesai 8bucukta baslıyor ben 9a gelıyordu kurumun kapısından arabayla gırerken takk diye bir ses kapıya sürtmusBir indim arka kapı sımsıyah Muhasebecı gördü geldı yanıma pasta cila varmış yarım saat pasta cila ile sildik tertemız oldu çok şükür göçük fln yok yavaş giriyordum ama nasıl çarptım anlamadım Allahtan arabada oğlan yoktu buna şükür Küçük kaza büyük kazayı onlermıs bununla kalalım ıns.
Ocagin Ilk haftasi olur. Genelde 2 ocak 3 ocak gibi.Slm cnm sana bir şey soracağım. Sen demiştin galiba. İndirimi bekliyorum Zara mango filan alacam diye. İndirim ne zaman olacak demiştin?
Bilgi için teşekkürler canımOcagin Ilk haftasi olur. Genelde 2 ocak 3 ocak gibi.
evet hiç sormaDışarı çıkınca bakıcam purem ya çok saol . Normal zamanda böyle uykum olmaz misafir olunca da işte terslik uykum varöyle duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?