- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.521
geçmiş olsunGünaydınlar.sabah çocuğun ilacını unutmuşum eve bir daha gidip şurup alıp okula verdım.mesai 8bucukta baslıyor ben 9a gelıyordu kurumun kapısından arabayla gırerken takk diye bir ses kapıya sürtmusBir indim arka kapı sımsıyah Muhasebecı gördü geldı yanıma pasta cila varmış yarım saat pasta cila ile sildik tertemız oldu çok şükür göçük fln yok yavaş giriyordum ama nasıl çarptım anlamadım Allahtan arabada oğlan yoktu buna şükür Küçük kaza büyük kazayı onlermıs bununla kalalım ıns.
Ayy canım çok geçmiş olsun valla allah korumuşGünaydınlar.sabah çocuğun ilacını unutmuşum eve bir daha gidip şurup alıp okula verdım.mesai 8bucukta baslıyor ben 9a gelıyordu kurumun kapısından arabayla gırerken takk diye bir ses kapıya sürtmusBir indim arka kapı sımsıyah Muhasebecı gördü geldı yanıma pasta cila varmış yarım saat pasta cila ile sildik tertemız oldu çok şükür göçük fln yok yavaş giriyordum ama nasıl çarptım anlamadım Allahtan arabada oğlan yoktu buna şükür Küçük kaza büyük kazayı onlermıs bununla kalalım ıns.
enerji konusunda sende fena değilsinn kıssKızlar ya millette ne enerji var allah aşkınıza ben birşeyler yetişemiyorum ama maşallah herkes birbirini takipte işleri güçleri bitiyor takip yapıyorlar
Ben dün soktan aldım ama fiyatına bakmadımBugün çevre marketleri gezip çöp poşeti arayayım diyorum, geçen gün 3 liraya bulmuştum, eski aktüellerden ürünler kalıyor bir kaç pk bulsam iyi olurdu
dilekçe yazsın canım eşin elinde belgesi olur en azından askeriyede eşim herşeyini dilekçe vererek hallediyor.Eşimin eksık yatan maaş farkının bir kısmı yatmış 3200kadarNasıl sevındım anlatamam şimdi onunla aidat kira kredıyı yatıracak maaşınla 6000kk kapatacak birde faturalara ayırır. Bende maaşımdan oglanın okulu oderım Biraz harçlık biraz bırıkım yapacağım ıns Şu kesılen 585 tl yakıt parasınıda bır geri alsak
Ben dün soktan aldım ama fiyatına bakmadım4.75miy di acaba pahalı almıştım kesin ben
Dilekçe yazdık elektronık ortamdan gönderecek daha hızlı olur teldende ulaşmaya çalışıyoruz ama cevap alamadık teli açmıyorlar bklm aramaya devamdilekçe yazsın canım eşin elinde belgesi olur en azından askeriyede eşim herşeyini dilekçe vererek hallediyor.
Benımde haftalık stok hedefım var. Esımın 25 lıra, benım 25 lıra temızlık tuvalet kâğıdı şampuan vs bısıler alıp , kılere koyuyoruz. Bu sıra hıc yedeklerımız yok ama. Çöp poşeti işini hiç düşünmemiştim , yinemi poşet alacağızOlsun ne fark ederki
Ben de gördükçe alayım dedim ama benden öncede öyle demişler sanırım hiç yok
Bence bozdur az ekle bırkac gram olmuş olur.Benım esımde 15 günde bır maas alıyor. Bu ay benım maaşımı bozmadık, dolar olarak koyduk kenara. Onun maaşından kendı harçlığımı aldım ama hıc ıyı gıtmıyorum.
Bebıs hasta , dun aksam yıne hastaneye gıttık kortızonlu ıgne vuruluyor. Buyuk olanın derslerı ve dun suprız yumurtadan çıkan yatılı kayınvalıde vardı. Aksam hersey bıttı atesı dusurduk ortalığı topladım saat 12 , kahve ıcmeyecekmıyız dıyor
Neyse yarın maas gunu esımın , temızlıkcı gelecek , ben pazara cıkıcam ne odemeler var evde lıstemız var bakacağız bakalım .
Bızım ufaklığın doğum gunuydu kv çeyrek taktı, lısanslı eşofman takımı almış her ıkı oglanada . Cok ıyı oldu ancak ceyregı bozup gram mı alsam dıyorum netten, evde olunca bırının dugunune bebegıne gıdıyor en olmadık zaman da
Bende oyle dıyorum . Bu ay 3 gram aldım , 1 gram daha alamıcam sankı ıyı gıtmıyorum .Barı uzerıne bıraz ekleyip 2 gram yaparım onuBence bozdur az ekle bırkac gram olmuş olur.
Benımde haftalık stok hedefım var. Esımın 25 lıra, benım 25 lıra temızlık tuvalet kâğıdı şampuan vs bısıler alıp , kılere koyuyoruz. Bu sıra hıc yedeklerımız yok ama. Çöp poşeti işini hiç düşünmemiştim , yinemi poşet alacağız
Çok gecmıs olsun Allah acil şifa versın benımkıde antıbıyotık ıcıyor cocuklar hasta olunca ınsanın eli kolu bağlanıyor.İnş iyileşmiştir yatışa gerek kalmazHa bırde bugun 40 lıra harcadım . Is arkadaşıma ve kendıme oglen yemegı ısmarladım . Buarada evde yemek ısı cok kotu gıdıyor . Her aksam yatmamız 2-3 buluyor . Hastalıktan oturu . Yarın oglen kontrolü var esım ızın alacak. Eger duzelmemıs ıse zatureye donmesın dıye hastaneye yatıracaklar, sankı hıc duzelmıyor boru gıbı otuyor ıcı
Onu hastaneye goturup getırırken buyugunu ıhmal edıyorum dıyede aklım hep evde kalıyor. Dun hastaneye onuda aldık. Umarım yatırmazlar , ınsallah duzelmıstır
suanda sadece 1 pk tuvalet kâğıdı ve 1 tane diş macunu var. Hedef cok ama bakalım
stoklarım sağlam ama yinede sevdiğim ürünlerden ara ara alıyorum aslında haftalık limit mantıklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?