Bugün ne aldin kaç tl harcadin

geçmiş olsun

sabahtan internet yoktu işyerinde yeni geldi yemek yedim dışarı çıkıp bişey almam lazım kızımın okulundan yerli malı haftası için istemiş öğretmenimiz dişçiye gitcem özele randevu aldım bakalım kadınlar kulübünde memnun olan çok inşallah ucuz fiyat verir.

Ayy canım çok geçmiş olsun valla allah korumuş

Kızlar ya millette ne enerji var allah aşkınıza ben birşeyler yetişemiyorum ama maşallah herkes birbirini takipte işleri güçleri bitiyor takip yapıyorlar

Bugün çevre marketleri gezip çöp poşeti arayayım diyorum, geçen gün 3 liraya bulmuştum, eski aktüellerden ürünler kalıyor bir kaç pk bulsam iyi olurdu
Ben dün soktan aldım ama fiyatına bakmadım4.75miy di acaba pahalı almıştım kesin ben

Eşimin eksık yatan maaş farkının bir kısmı yatmış 3200kadar Nasıl sevındım anlatamamşimdi onunla aidat kira kredıyı yatıracak maaşınla 6000kk kapatacak birde faturalara ayırır. Bende maaşımdan oglanın okulu oderım Biraz harçlık biraz bırıkım yapacağım ınsŞu kesılen 585 tl yakıt parasınıda bır geri alsak

dilekçe yazsın canım eşin elinde belgesi olur en azından askeriyede eşim herşeyini dilekçe vererek hallediyor.

Benım esımde 15 günde bır maas alıyor. Bu ay benım maaşımı bozmadık, dolar olarak koyduk kenara. Onun maaşından kendı harçlığımı aldım ama hıc ıyı gıtmıyorum.
Bebıs hasta , dun aksam yıne hastaneye gıttık kortızonlu ıgne vuruluyor. Buyuk olanın derslerı ve dun suprız yumurtadan çıkan yatılı kayınvalıde vardı. Aksam hersey bıttı atesı dusurduk ortalığı topladım saat 12 , kahve ıcmeyecekmıyız dıyor

Neyse yarın maas gunu esımın , temızlıkcı gelecek , ben pazara cıkıcam ne odemeler var evde lıstemız var bakacağız bakalım .

Bızım ufaklığın doğum gunuydu kv çeyrek taktı, lısanslı eşofman takımı almış her ıkı oglanada . Cok ıyı oldu ancak ceyregı bozup gram mı alsam dıyorum netten, evde olunca bırının dugunune bebegıne gıdıyor en olmadık zaman da

Olsun ne fark ederki
Ben de gördükçe alayım dedim ama benden öncede öyle demişler sanırım hiç yok
Benımde haftalık stok hedefım var. Esımın 25 lıra, benım 25 lıra temızlık tuvalet kâğıdı şampuan vs bısıler alıp , kılere koyuyoruz. Bu sıra hıc yedeklerımız yok ama. Çöp poşeti işini hiç düşünmemiştim , yinemi poşet alacağız

Bence bozdur az ekle bırkac gram olmuş olur.

Ha bırde bugun 40 lıra harcadım . Is arkadaşıma ve kendıme oglen yemegı ısmarladım . Buarada evde yemek ısı cok kotu gıdıyor . Her aksam yatmamız 2-3 buluyor . Hastalıktan oturu . Yarın oglen kontrolü var esım ızın alacak. Eger duzelmemıs ıse zatureye donmesın dıye hastaneye yatıracaklar, sankı hıc duzelmıyor boru gıbı otuyor ıcı

Onu hastaneye goturup getırırken buyugunu ıhmal edıyorum dıyede aklım hep evde kalıyor. Dun hastaneye onuda aldık. Umarım yatırmazlar , ınsallah duzelmıstır

stoklarım sağlam ama yinede sevdiğim ürünlerden ara ara alıyorum aslında haftalık limit mantıklıymış

Çok gecmıs olsun Allah acil şifa versın benımkıde antıbıyotık ıcıyor cocuklar hasta olunca ınsanın eli kolu bağlanıyor.İnş iyileşmiştir yatışa gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…