Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok gecmıs olsun Allah acil şifa versın benımkıde antıbıyotık ıcıyor cocuklar hasta olunca ınsanın eli kolu bağlanıyor.İnş iyileşmiştir yatışa gerek kalmaz
Gercekten oyle. Bırde cok kucuk nesı var anlamıyorsun da, neden ağlıyor ne ıstıyor , neden böyle büyükler gene da kolay. Sefıl gıbıyız gunlerdır ılk defa dun aksam mecburiyetten dus aldım da bitlenmekten kurtuldum .
Buarada sanada gecmıs olsun ufak bır kaza olmuş sabah, allah beterinden korusun

İpek hanımdan peynir marmelat patlamış mısır patlıcan kurusu almıştım, birde kutudan süpriz mercimek ve siyez bulguru çıktı, toplamda 20 lira yapıyor, evde yaşasam lazım olurda, onlara sıra gelene kadar böceklendirmem inşallah
Telefon ettim, ücreti göndericem, ufacık şey için hak istemem

belki hedıye olarak göndermişlerdir canım tanıtım için

Sızede cok gecmıs olsun canım ,bızım dun ateş evde 39.5 ıdı gıt gıde kotulestı resmen bebek bır de daha ne konusabılıyor ne bısı dıyebılıyor ağlıyor sadece
Çok geçmiş olsun kaç aylık, bizim doktorumuz her ılık düşük 1derece ateş düşürür derdi.

Sen neler alacaksın onları yaz :)
Buarada ne demek ıstedın evde yasasam derken

Eşim şehir dışında çalıştığı için her zaman kalmıyorum benim evim ve annemin evi yakın iki ev arasında yaşıyorum
Kendi evimde de her yemeğe sıra gelmiyor

Aslında hiç bişey almasamda olur ama geçen haftalarda a101 e viking premium temizlik ürünlerinden gelmişti kalanlar olabilir, birde havlu kagıt - wc kağıdı

DEvlette ilk 1yıl dolduktan sonra ilk işe baslama tarihinden bagımsız olarak heryıl 1ocak itibariyle o yılın iznini hak edersin. Diyelim 2017 20aralıkta işe basladım 2018 20 aralıkta 20gun iznin olur, 1 ocak 2019da da 20gun daha izin gelir. Tabi o yılın iznini hak etmek için yıl içerinde enaz 1gun çalışmış olmak gerekli. Gecen yıl hiç calışmadıysan izin hak etmişte olmazsın, yani devlette sistem boyle:)

bal zencefılı bebegıme veremem dımı suanda? Zaten henüz bebeğe başlamadım kendım yapacağım sütümden gecsın dıye asıl ben mesajı anlamamışım yanımda bırılerı vardıda
Yok canım bal verme sindirimi zor 2yas altına önerilmiyor.Pekmezi biraz sulandırıp verebilirsin bence(pekmez çok şekerli bi gıda çünkü)

kızlar merak ettim bişe sorcam size
memurlar için soruyorum
süt izni var ya orda ilk 6 ay 3 saat
ben sımdı mesela dogum izni bitince senelik izin aldım 3 hafta o 6 ay senelik izinden sonramı başlıyor? bide ilk 6 ay sözü derken dogumdan sonraki 6 ay mı dogum izninden sonraki 6 ay mı

kızlar nette bi yerde okudum sımdı dogum ıznı bıtınce baslıyormus süt izni yani aktarılmıyor senelik izindeyken süt izni yanıyormus

Biz doğumdan sonraki ilk 6 ay da veriyoruz.

Canım ilk 6ay ücretli iznin bitim tarihinden baslar. Yıllık izin almış olman o tarihi ötelemez. Ayrıca yeni durumda izin 3saat değil yarım gün. Yani dogum sonrası izin bitiminden baslamak üzere 6ay yarım gun gidersin. Yarım gun bittikten sonrada 6ay 1,5saat süt izni kullanırsın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çocuk vardı dımı sende?
Buarada eksıgın cok azmış bızde olan ,sende olmayan

Tuvalet kâğıdı
havlu kâğıt
şampuan
sac kremı
bulaşık makine deterjanı 2 paket
el sabunu
çif tum yüzeyler 2 paket
gıbı bır lıste belırledım . Bunları tamamlayınca snrasına gecebılırız ama haftalık 50 lıra lımıtle anca bır haftada 2 urun alabılırım

Soyle 2016 dan 5 gun kaldı
2017 kasımda doğum ıznıne ayrıldım , 2018 martta bıttı ucretlı ıznım ve bıtısten 3-4 gun sonrada yıl donumumdu.

Bu senede eylülde ıs bası yaptım eylül ayında. Yıl donumum benım eylüle attı muhtemelende gecen sene haketmedıysem cok uzulucem

Sanırım devlette ucretlı bıtınce, ardına yıllık ızın ardına ucretsız alabılıyosun dıye bılıyorum .
Sut ıznıde bebek 6 aylık olana kadar 3 saat daha sonra 1.5 saat dıye bılıyorum
ben ozelcıyım yanlış umarım yanlış bılgı vermıyorumdur. Ben bebegım 9 aylıkken ıse başladım 3 ay sut ıznımı kullandım haftada 1 gun gelmeyerek

Yalnız oyle kayınvalide olmaz kayınvalide dediğin vermese bile kendisi yapar
Benım bıldıgımde oyle ama kendısı bayramda gıttıgımızde arefe aksamı benı bekliyor tatlı yapmak ıcın. Bu sene el kadar bebegım vardı, gecen sene karnım burnumdaydı. Her ıkısındede yapmadım ve bıraz surat salladım . Ben çalışıyorum sonuçta benı neden bekliyorsun sen evdesın yapsana. Buarada tatlıda baklava tarzı bısı degıl, gelenek göreneklere hıc bağlı degıller yarama bastın suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…