- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.561
Yok artık kucuk bebeğinle yada hamileyken tatlı beklemek miBenım bıldıgımde oyle ama kendısı bayramda gıttıgımızde arefe aksamı benı bekliyor tatlı yapmak ıcın. Bu sene el kadar bebegım vardı, gecen sene karnım burnumdaydı. Her ıkısındede yapmadım ve bıraz surat salladım . Ben çalışıyorum sonuçta benı neden bekliyorsun sen evdesın yapsana. Buarada tatlıda baklava tarzı bısı degıl, gelenek göreneklere hıc bağlı degıller yarama bastın suanda
Çocuk vardı dımı sende?
Buarada eksıgın cok azmış bızde olan ,sende olmayan
Tuvalet kâğıdı
havlu kâğıt
şampuan
sac kremı
bulaşık makine deterjanı 2 paket
el sabunu
çif tum yüzeyler 2 paket
gıbı bır lıste belırledım . Bunları tamamlayınca snrasına gecebılırız ama haftalık 50 lıra lımıtle anca bır haftada 2 urun alabılırım
Biz doğumdan sonraki ilk 6 ay da veriyoruz.
Canım ilk 6ay ücretli iznin bitim tarihinden baslar. Yıllık izin almış olman o tarihi ötelemez. Ayrıca yeni durumda izin 3saat değil yarım gün. Yani dogum sonrası izin bitiminden baslamak üzere 6ay yarım gun gidersin. Yarım gun bittikten sonrada 6ay 1,5saat süt izni kullanırsın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sanırım devlette ucretlı bıtınce, ardına yıllık ızın ardına ucretsız alabılıyosun dıye bılıyorum .
Sut ıznıde bebek 6 aylık olana kadar 3 saat daha sonra 1.5 saat dıye bılıyorum
ben ozelcıyım yanlış umarım yanlış bılgı vermıyorumdur. Ben bebegım 9 aylıkken ıse başladım 3 ay sut ıznımı kullandım haftada 1 gun gelmeyerek
tesekkur ederım arkadaslar bılgılendırmelerınız için ben de yazdıktan sonra bı sitede sorular seklınde buldum aradıgımı
E Esila09 özeldemisin cnım memurlara dogum ıznı bıtınce verılıyormus ogrendıgıme gore
benben00 aynen oyleymıs yazdgın gbı canım
CuteMom devlette aktarılma olmuyomus canım yani süt izni dogum ıznı basladıktan sonra 6aymıs. senelik ıznı 3hafta aldıysan o 3hafta süt izinlerin yanıyo 6aydan gerıye kalan sureyi kullanıyomussun. yani bir gün toplu olarak kullanim olmuyor o gun kullanıysan kullandın
Bunun harıcınde beklemez ama dusuncelıde olmaz , ben çocuklarım evlendıgınde bana geleceklerınde herseyımı hazırlarım onlar geldıgınde onlarla vakıt gecırırım sadece. Kayınvalıdelık yasamak ıstıyor bızım kı herhalde. Genc bırde benım kı 50 yasında sımdıYok artık kucuk bebeğinle yada hamileyken tatlı beklemek midaha neler ya. Benim hiç beklentim olmaz kayınvalidemden buna ragmen o düşünür kendinden verir, sagolsum ama vermese de bozulmam ya herkes yerinde mutlu olsun. Mesela bu yıl vakti olmadı tarhana yapamadı, ben yaş tarhana yaptım kendim buzluga attım. Onada birkaç pişirimlik verdim
Hm anladım canım ,Hayır yok canım
Saç kremi kullanmıyorum, deterjan ve bulaşık tabletini migrostan almıştım.
El sabunu flnda var. A101 i takip edebilirsin
Olsun bazen güzel fırsatlar geliyor sen takip et
Bız ozelde o sekılde aktardık ızınlerımızı yanı 3 hafta yıllık ızınden 12 gun düşer bızde, sızde yarım gun olduğuna gore bızdekı sisteme gore 7.5 gun ızın dusmelıydı.tesekkur ederım arkadaslar bılgılendırmelerınız için ben de yazdıktan sonra bı sitede sorular seklınde buldum aradıgımı
E Esila09 özeldemisin cnım memurlara dogum ıznı bıtınce verılıyormus ogrendıgıme gore
benben00 aynen oyleymıs yazdgın gbı canım
CuteMom devlette aktarılma olmuyomus canım yani süt izni dogum ıznı basladıktan sonra 6aymıs. senelik ıznı 3hafta aldıysan o 3hafta süt izinlerin yanıyo 6aydan gerıye kalan sureyi kullanıyomussun. yani bir gün toplu olarak kullanim olmuyor o gun kullanıysan kullandın
ben yanlıs anlamısım o zman yazdıgını ben dogum yapıldıktan sonraki 6ay dıyosunuz zannettım dogum izninden sonraki 6ay yazıyodu da netteHayır devlet memuruyum ama, ztn seninle aynı şeyi yazdım, doğumda itibaren kullandırıyoruz. Ne kadar izin kullandığı kendine kalıyor
ben yanlıs anlamısım o zman yazdıgını ben dogum yapıldıktan sonraki 6ay dıyosunuz zannettım dogum izninden sonraki 6ay yazıyodu da nette
ugrastırdım seni arkadasım kusra bakmaKafam karıştı
Çocuk 6 aylık olana kadar süt izni veriyoruz.
Şimdi oldu sanırım
ugrastırdım seni arkadasım kusra bakma
ama sımdı tebliği okuyorum dogum ıznı bıttıgı tarıhten ıtıbaren ilk 6ay dıyor yani bu bebek 6aylık demek olmuyor ki ızın sonrası 6ay ben mi yanlıs dusunuyorum
Harikasin canim. Benim de 200 gr altin olarakk hesapladim 1 yillikpure hazel birikimi ne yapacagımı buldum kendime 110-120 bin dolaylarında c180 hedefi koyuyorum. Şuankini satıp alırız. Bu şekilde daha hevesle birikim ysğsbileceğimi düşündüm
Geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahHa bırde bugun 40 lıra harcadım . Is arkadaşıma ve kendıme oglen yemegı ısmarladım . Buarada evde yemek ısı cok kotu gıdıyor . Her aksam yatmamız 2-3 buluyor . Hastalıktan oturu . Yarın oglen kontrolü var esım ızın alacak. Eger duzelmemıs ıse zatureye donmesın dıye hastaneye yatıracaklar, sankı hıc duzelmıyor boru gıbı otuyor ıcı
Onu hastaneye goturup getırırken buyugunu ıhmal edıyorum dıyede aklım hep evde kalıyor. Dun hastaneye onuda aldık. Umarım yatırmazlar , ınsallah duzelmıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?