Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok artık kucuk bebeğinle yada hamileyken tatlı beklemek mi daha neler ya. Benim hiç beklentim olmaz kayınvalidemden buna ragmen o düşünür kendinden verir, sagolsum ama vermese de bozulmam ya herkes yerinde mutlu olsun. Mesela bu yıl vakti olmadı tarhana yapamadı, ben yaş tarhana yaptım kendim buzluga attım. Onada birkaç pişirimlik verdim

Hayır yok canım

Saç kremi kullanmıyorum, deterjan ve bulaşık tabletini migrostan almıştım.

El sabunu flnda var. A101 i takip edebilirsin

Olsun bazen güzel fırsatlar geliyor sen takip et

Biz doğumdan sonraki ilk 6 ay da veriyoruz.

tesekkur ederım arkadaslar bılgılendırmelerınız için ben de yazdıktan sonra bı sitede sorular seklınde buldum aradıgımı
E Esila09 özeldemisin cnım memurlara dogum ıznı bıtınce verılıyormus ogrendıgıme gore
benben00 aynen oyleymıs yazdgın gbı canım

CuteMom devlette aktarılma olmuyomus canım yani süt izni dogum ıznı basladıktan sonra 6aymıs. senelik ıznı 3hafta aldıysan o 3hafta süt izinlerin yanıyo 6aydan gerıye kalan sureyi kullanıyomussun. yani bir gün toplu olarak kullanim olmuyor o gun kullanıysan kullandın

Hayır devlet memuruyum ama, ztn seninle aynı şeyi yazdım, doğumda itibaren kullandırıyoruz. Ne kadar izin kullandığı kendine kalıyor

Bunun harıcınde beklemez ama dusuncelıde olmaz , ben çocuklarım evlendıgınde bana geleceklerınde herseyımı hazırlarım onlar geldıgınde onlarla vakıt gecırırım sadece. Kayınvalıdelık yasamak ıstıyor bızım kı herhalde. Genc bırde benım kı 50 yasında sımdı

Hayır yok canım

Saç kremi kullanmıyorum, deterjan ve bulaşık tabletini migrostan almıştım.

El sabunu flnda var. A101 i takip edebilirsin

Olsun bazen güzel fırsatlar geliyor sen takip et
Hm anladım canım ,
a101 ve sok cok yakınımızda ama ben hep bıme takılı kalıyorum . Sahı fıle gelecektı bugun muydu o ?

Bız ozelde o sekılde aktardık ızınlerımızı yanı 3 hafta yıllık ızınden 12 gun düşer bızde, sızde yarım gun olduğuna gore bızdekı sisteme gore 7.5 gun ızın dusmelıydı.

Hayır devlet memuruyum ama, ztn seninle aynı şeyi yazdım, doğumda itibaren kullandırıyoruz. Ne kadar izin kullandığı kendine kalıyor
ben yanlıs anlamısım o zman yazdıgını ben dogum yapıldıktan sonraki 6ay dıyosunuz zannettım dogum izninden sonraki 6ay yazıyodu da nette

ben yanlıs anlamısım o zman yazdıgını ben dogum yapıldıktan sonraki 6ay dıyosunuz zannettım dogum izninden sonraki 6ay yazıyodu da nette

Kafam karıştı
Çocuk 6 aylık olana kadar süt izni veriyoruz.
Şimdi oldu sanırım

Kafam karıştı
Çocuk 6 aylık olana kadar süt izni veriyoruz.
Şimdi oldu sanırım
ugrastırdım seni arkadasım kusra bakma
ama sımdı tebliği okuyorum dogum ıznı bıttıgı tarıhten ıtıbaren ilk 6ay dıyor yani bu bebek 6aylık demek olmuyor ki ızın sonrası 6ay ben mi yanlıs dusunuyorum

Bizim kurumda hiç verilmeyen personeller de olmuş
Sen tebliğden ne anladıysan o, bebeğinin hakkıdır, ztn bizim kurum gibisi pek olmaz.

Kizlar yetisemedim size. Arkadas bende ona ayip olmasin diye pek giremedim.

Okul cikisi hemen pazara gittim 8 liraya 1 kg hamsi aldim. Sebze meyvemi de aldim. Toplamda 40 lira harcadim bugun.
Maaşa son 2 gun kaldi. Yarini da atlatirsam iyi.

Geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah

Ya hanımlar size blrsey danışacağım.benım tavalarım cızıldı atacağım.Benım bır tane 22cm bır tane 28cm tavaya ihtiyacım var ındırımlı Sekılde tefalın 350tl ye alacağım.Arkadaslarda dıyorkı su tefaljn setını al 800tl içerindekıler söyle;
26cm tava
28cm tava
28cm wok tava
22 cm tencere
26 cm tencere
2 sap
3cam kapak
2plastık kapak
Sizce ne yapayım sapsız iç içe oldukları ıcın çok rahatmış kek bıle yapıyorum dıyor arkadasım borcumda var ya bılemedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…