- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.581
tesekkur ederım canım ilgilendıgın içinBizim kurumda hiç verilmeyen personeller de olmuş
Sen tebliğden ne anladıysan o, bebeğinin hakkıdır, ztn bizim kurum gibisi pek olmaz.
ben ceyızıme tefalin teflon 2buyuk tencere 2de tavasını almıstm 2.5sene oldu severek kullanıyorum 300kusure almıstk seti. gecen yılbasında sahan tavasını aldm 150lira en kucuk boy ama cok ıse yarıyo ıyıkı almısımYa hanımlar size blrsey danışacağım.benım tavalarım cızıldı atacağım.Benım bır tane 22cm bır tane 28cm tavaya ihtiyacım var ındırımlı Sekılde tefalın 350tl ye alacağım.Arkadaslarda dıyorkı su tefaljn setını al 800tl içerindekıler söyle;
26cm tava
28cm tava
28cm wok tava
22 cm tencere
26 cm tencere
2 sap
3cam kapak
2plastık kapak
Sizce ne yapayım sapsız iç içe oldukları ıcın çok rahatmış kek bıle yapıyorum dıyor arkadasım borcumda var ya bılemedım.
Ya hanımlar size blrsey danışacağım.benım tavalarım cızıldı atacağım.Benım bır tane 22cm bır tane 28cm tavaya ihtiyacım var ındırımlı Sekılde tefalın 350tl ye alacağım.Arkadaslarda dıyorkı su tefaljn setını al 800tl içerindekıler söyle;
26cm tava
28cm tava
28cm wok tava
22 cm tencere
26 cm tencere
2 sap
3cam kapak
2plastık kapak
Sizce ne yapayım sapsız iç içe oldukları ıcın çok rahatmış kek bıle yapıyorum dıyor arkadasım borcumda var ya bılemedım.
Tefal 2tavamı almalıyım yoksa setmı? Set olanda kek bıle yapıyormuş arkadaş.6-8taksıt yapıp seti alasım var.Bütçe ayırabilseydim tefal alırdım. Bence almalısınız.
Benim elimde 1 tane tefal var, annemde de 1 tane var çok memnunuz.
Boşver pure ayy kv bana yarım altın hediye ettituce_tuce canim topigimizde iyiyiz . Sen kiskançlari takma. Biz seni biliyoruz o yeter.
120 bine c180 var mi ??pure hazel birikimi ne yapacagımı buldum kendime 110-120 bin dolaylarında c180 hedefi koyuyorum. Şuankini satıp alırız. Bu şekilde daha hevesle birikim ysğsbileceğimi düşündüm
Maaşallah ne güzel, Allah artırsınBoşver pure ayy kv bana yarım altın hediye ettiYani baktım yarım gibi bizi kv ile altın kavramlarımız farklı ne olduğunu çözemedim ama yarım galiba
Atlaya ziplaya okuyorum Olay ne? Kacirdim ben sanirimtuce_tuce canim topigimizde iyiyiz . Sen kiskançlari takma. Biz seni biliyoruz o yeter.
Donus yolu iyiydi sorun yok da yarin Sabah da buzlanma olursa bilmiyorumsirkencubin sen naptın canım kazasız belasız gittin inşallah.. dönüş yolunda sıkıntı yoktur sanırım?
Sonucta alacagin tencere ler Teflon ise sadece ihtiyacin kadar olani al gec derim. Bana gore ihtiyacim olmayan sey evinde kalabaliktir.Ya hanımlar size blrsey danışacağım.benım tavalarım cızıldı atacağım.Benım bır tane 22cm bır tane 28cm tavaya ihtiyacım var ındırımlı Sekılde tefalın 350tl ye alacağım.Arkadaslarda dıyorkı su tefaljn setını al 800tl içerindekıler söyle;
26cm tava
28cm tava
28cm wok tava
22 cm tencere
26 cm tencere
2 sap
3cam kapak
2plastık kapak
İşten erken kaçıp altınımla güne gelesim geldi valla:))) o kadar özenle ev yapımı şeyler hazırlıyorsun elbette beğenirler.Herkese merhabalar
Yarın gün var pasta malzemesi salata malzemesi temizlik malzemesi 290tl harcadık . Yarın inş beğenirler yaptıklarımı. Allah yukarda hiç hevesim YOk. Sırf 1000tl almak için güne girdim
Bence Harika bir hediye. Alttan alttan çocuk olsun daha büyüğünü de takarım dememiştir umarım :)) senin kv de o potansiyeli gördüm :))Boşver pure ayy kv bana yarım altın hediye ettiYani baktım yarım gibi bizi kv ile altın kavramlarımız farklı ne olduğunu çözemedim ama yarım galiba
Olay yok canim. Etraf kıskanc dolu.Atlaya ziplaya okuyorum Olay ne? Kacirdim ben sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?