Bugün ne aldin kaç tl harcadin

2tl ye ekmek aldım sadece
Bu ay gün sırası bendeydi bugünden 700tl geçti elime.
Makarna brokoli yaptım,
Yarin kızımın okulunda şiir dinletisi var gideriz, harcama olur ..

ben ceyızıme tefalin teflon 2buyuk tencere 2de tavasını almıstm 2.5sene oldu severek kullanıyorum 300kusure almıstk seti. gecen yılbasında sahan tavasını aldm 150lira en kucuk boy ama cok ıse yarıyo ıyıkı almısım

Bütçe ayırabilseydim tefal alırdım. Bence almalısınız.
Benim elimde 1 tane tefal var, annemde de 1 tane var çok memnunuz.

Bütçe ayırabilseydim tefal alırdım. Bence almalısınız.
Benim elimde 1 tane tefal var, annemde de 1 tane var çok memnunuz.
Tefal 2tavamı almalıyım yoksa setmı? Set olanda kek bıle yapıyormuş arkadaş.6-8taksıt yapıp seti alasım var.

Herkese merhabalar
Yarın gün var pasta malzemesi salata malzemesi temizlik malzemesi 290tl harcadık . Yarın inş beğenirler yaptıklarımı. Allah yukarda hiç hevesim YOk. Sırf 1000tl almak için güne girdim

tuce_tuce canim topigimizde iyiyiz . Sen kiskançlari takma. Biz seni biliyoruz o yeter.
Boşver pure ayy kv bana yarım altın hediye etti Yani baktım yarım gibi bizi kv ile altın kavramlarımız farklı ne olduğunu çözemedim ama yarım galiba

Hanımlar,
bu uyarı mesajı eş zamanlı olarak 2 topiğe birden yapılmakla birlikte, bu bölümde açılmış olan tüm topiklere için geçerlidir, o zaman neden yalnızca 2 topiğe uyarı sorusunun cevabı son zamanlarda en çok bu 2 topik için şikayetler olması nedeniyledir.

Sizler neden birbirinize göndermeler yapıyorsunuz biz bilemeyiz, takibini yapmamız da mümkün değil, zamanında aranızda anlaşmazlık mı oldu, kavga mı çıktı, aynı topikteydiniz de fikir ayrılıkları mı yaşandı ben bilmiyorum sizler biliyorsunuz.

Her ne yaşanmışsa yaşanmış her biriniz kendinize yeni topikler edinmişsiniz, topiklerinizin huzuru, üstü kapalı göndermeleriniz sonrası doğabilecek kavgaların önüne geçmek için, kışkırtarak, gönderme yaparak, tahrik ederek topikler arası kavgaya sebebiyet verip konuların kapatılmasına kadar gidebilecek nahoş olaylar yaşanmaması için lütfen rica ediyorum hiçbir topik veya üye hakkında yazmayınız.

Sonucta alacagin tencere ler Teflon ise sadece ihtiyacin kadar olani al gec derim. Bana gore ihtiyacim olmayan sey evinde kalabaliktir.

Herkese merhabalar
Yarın gün var pasta malzemesi salata malzemesi temizlik malzemesi 290tl harcadık . Yarın inş beğenirler yaptıklarımı. Allah yukarda hiç hevesim YOk. Sırf 1000tl almak için güne girdim
İşten erken kaçıp altınımla güne gelesim geldi valla:))) o kadar özenle ev yapımı şeyler hazırlıyorsun elbette beğenirler.

Boşver pure ayy kv bana yarım altın hediye etti Yani baktım yarım gibi bizi kv ile altın kavramlarımız farklı ne olduğunu çözemedim ama yarım galiba
Bence Harika bir hediye. Alttan alttan çocuk olsun daha büyüğünü de takarım dememiştir umarım :)) senin kv de o potansiyeli gördüm :))

Aksam yemegi olarak hamsi salata kola turp vardi. Kek de yaptim. Oturuyoruz arkadasla. Bu gece de bende.
Yarin da bi bitseydi . Yoruldum bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…