Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Banada 2200 gelecek subatta. Biz evde toplanmiyoruz yemek vs ışi yok. Allah başka sıkınti vermezse birikime atacagim

Bence Harika bir hediye. Alttan alttan çocuk olsun daha büyüğünü de takarım dememiştir umarım :)) senin kv de o potansiyeli gördüm :))
Ya çok ilginç ki geçen izinde biraz gerginlik olmuştu bu mevzudan sanırım kendini frenleyip geldi anladığım kadar ile hiç bu mevzuyu açmıyor çünkü çok şaşkınım

Uzun mutlu yaşları olsun oğlunun...
Kenarı birikime koyduğum altınları yok farz ediyorum ve hiç harcamıyorum bunu yerlestirebilirsen güzel birikim olur

A Alya_sura88 toplamda mi 1000tl kişi basimi.
Oo menu süper olacak senin
Toplamda canım. Dün yaptığım poğaçadan arkadaşıma ikram ettim beğenmedim dedi yemedi kişi başı 100tl 11 kişiyiz. Kendimi saymadan 1000tl geçiyor elimize.
Kakaolu kurabiye
Haşhaşlı peynirli 3 2 1 poğaça
Maş fasulyeli salata
Keşli cevizli makarna
Tiramisu
Patlıcan taçlı bulgur salatası
Menüm böyle poğaçayı bakalım yiyecekler mi?
Sabahtan buzluktan kurabiye ve poğaçayı çıkarırım. Yatmadan önce tiramisuyu yapıp buzdolabına koyacam. Salatalar yıka doğra haşla hemen olur. Makarna için de akşamdan rendelerim

Hay Allah ne gereksiz seyler yasaniyor.. su sayfalari kirlettiginize degmez ya...
Surda ne guzel ne aldik ne yaptik gayet kaliteli bir sekilde paylasiyorduk guzel fikirler aliyorduk..
Neyse saglik olsun...

Dilekçe yazdık elektronık ortamdan gönderecek daha hızlı olur teldende ulaşmaya çalışıyoruz ama cevap alamadık teli açmıyorlar bklm aramaya devam
Canımmm bulunduğunuz şehrin mutemeti ayrıldığınız şehrin mutemetini arasın öyle daha kolay. Ya ben bunları yeni okuyorum valla şuan oturdum

Ahhh canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm ya allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…