- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.601
Ya çok ilginç ki geçen izinde biraz gerginlik olmuştu bu mevzudan sanırım kendini frenleyip geldi anladığım kadar ile hiç bu mevzuyu açmıyor çünkü çok şaşkınımBence Harika bir hediye. Alttan alttan çocuk olsun daha büyüğünü de takarım dememiştir umarım :)) senin kv de o potansiyeli gördüm :))
Cok sevindim ikiniz adina da.Ya çok ilginç ki geçen izinde biraz gerginlik olmuştu bu mevzudan sanırım kendini frenleyip geldi anladığım kadar ile hiç bu mevzuyu açmıyor çünkü çok şaşkınım
Hendime ambargo koydum haftada harcama yapıyorum
Valla pure çok mutluyum ya çok normal bir insan olmuş sakin böyle . Ama diğer sefer ağlayarak dönmüştüm neler demişti öyle yaCok sevindim ikiniz adina da.
Uzun mutlu yaşları olsun oğlunun...Benım esımde 15 günde bır maas alıyor. Bu ay benım maaşımı bozmadık, dolar olarak koyduk kenara. Onun maaşından kendı harçlığımı aldım ama hıc ıyı gıtmıyorum.
Bebıs hasta , dun aksam yıne hastaneye gıttık kortızonlu ıgne vuruluyor. Buyuk olanın derslerı ve dun suprız yumurtadan çıkan yatılı kayınvalıde vardı. Aksam hersey bıttı atesı dusurduk ortalığı topladım saat 12 , kahve ıcmeyecekmıyız dıyor
Neyse yarın maas gunu esımın , temızlıkcı gelecek , ben pazara cıkıcam ne odemeler var evde lıstemız var bakacağız bakalım .
Bızım ufaklığın doğum gunuydu kv çeyrek taktı, lısanslı eşofman takımı almış her ıkı oglanada . Cok ıyı oldu ancak ceyregı bozup gram mı alsam dıyorum netten, evde olunca bırının dugunune bebegıne gıdıyor en olmadık zaman da
Toplamda canım. Dün yaptığım poğaçadan arkadaşıma ikram ettim beğenmedim dedi yemedi
İnş bakalım nasıl olacak. Benim ilk günümİşten erken kaçıp altınımla güne gelesim geldi valla:))) o kadar özenle ev yapımı şeyler hazırlıyorsun elbette beğenirler.
Sıfır değil canım 2013 falan120 bine c180 var mi ??
Aynen ilk 6ay yarım gun. 657yi okuyabilirsin canım, ben yarım gun kullandım 1,5yıl oncebenben00 yeni durum derken canım artık yarım gün mü oldu süt izni
Sıfır değil canım 2013 falan
konu ne tucecimAaaaaa pure ban yediofff
Özelden yazıyorum canımkonu ne tucecim
Canımmm bulunduğunuz şehrin mutemeti ayrıldığınız şehrin mutemetini arasın öyle daha kolay. Ya ben bunları yeni okuyorum valla şuan oturdumDilekçe yazdık elektronık ortamdan gönderecek daha hızlı olur teldende ulaşmaya çalışıyoruz ama cevap alamadık teli açmıyorlar bklm aramaya devam
Ahhh canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm ya allah şifa versinHa bırde bugun 40 lıra harcadım . Is arkadaşıma ve kendıme oglen yemegı ısmarladım . Buarada evde yemek ısı cok kotu gıdıyor . Her aksam yatmamız 2-3 buluyor . Hastalıktan oturu . Yarın oglen kontrolü var esım ızın alacak. Eger duzelmemıs ıse zatureye donmesın dıye hastaneye yatıracaklar, sankı hıc duzelmıyor boru gıbı otuyor ıcı
Onu hastaneye goturup getırırken buyugunu ıhmal edıyorum dıyede aklım hep evde kalıyor. Dun hastaneye onuda aldık. Umarım yatırmazlar , ınsallah duzelmıstır
Noldu yaa neden biraz bakindim ama sebebini bulamadimAaaaaa pure ban yediofff
Boşver sebebi çok geçmişten birşey pure ile ilgili de değildi aslında olay ona patladıNoldu yaa neden biraz bakindim ama sebebini bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?