Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınlar, ben konuyu anladım galıba. Umarım ceza puanı yüksek degıldır.
Haftanın son gunu sukur ,
Bugun evde temızlıkcı var, çocuk hasta zaten evın altını ustune getırdık bu hafta. Toplasın bıraz bızı .
Para hesabı yapmak ıstıyorum musaıt anımda, bızde bugun kısısel gelısım egıtımı var. Yanı fırmanın yarısı orada olacak. Ben 2. turda olacağım . Onlar gıdınce ev butcesı ıle ılgılenmem lazım. Bırse sahsı bütçem var tabı

Günaydın canım.Bebiş nasıl oldu nasıl gectı kontrolünüz

günaydın sabah sabah yine 50 lira kk dan gitti ayakkabılarda inidirim varmış 1 tane aldım hediye olarak puanım varmdı 11 lira onu kullandım geriside karttan çektirdim.

Günaydın canım .
Bugun ogleden sonra kontörlü , dun son ıgnemızı vurdurduk, burnu daha az akıyor ve daha kuru oksuruyor gıbı sımdıde krupa yakalanmasak bari
Canım benim allah şifa versin iğne hızlı etki eder zaten

pure hazel canım çok üzgünüm hemen dönmeni bekliyorum. Selam kızlar tünaydın sabah kahvaltı yaptık kahve içtik kp kv çarşıya çıktılar . Kp namaza gidecek kv mağaza bakacak herhalde . Bende kp hırkasını makinaya attım yıkanıyor hemen evi süpürüp silmem lazım . Doğalgaz yatırdım 47 tl . 220 tl Pazartesi öğleden sonra için biletlerini aldık . Akşama bulgur pilavı , mercimek çorbası, revani , ızgara köfte , havuç tarator var

İyi günler dün yazmıştınız tesadüfen carrefourun kataloğunda gördüm dediğiniz set sanırım tefalın 700 lira yaşadığınız yerde varsa bakın isterseniz

Faturanın en ust kısmında serbest enerjı alan tarıfe gıbı bısey yazıyor. Nasıl aynı apartmanda 40 lıra gelirken bıze bu kadar yüksek gelıyor
Ben de dikkat etmeme rağmen çok geliyor. Apartmanda 40 gelenlerde nüfus kaç kişi kaç senin kadar yoğun çamaşır bulaşık makinesi su ısıtıcısı saç kurutma makinesi kullanılıyor mudur?

Ben de dikkat etmeme rağmen çok geliyor. Apartmanda 40 gelenlerde nüfus kaç kişi kaç senin kadar yoğun çamaşır bulaşık makinesi su ısıtıcısı saç kurutma makinesi kullanılıyor mudur?
Onlar ıkı yetıskınler ve kız çalışmıyor. Hos bende çalışıyorum ama bızım evde gunduz tv açılmıyor kı
tarıfe kısmında bır sıkıntı var galıba

çok gelmiş sanki normalde ne kadar geliyor bilmiyorumda bizede 100 falan geliyor çamaşır bulaşık makinası sürekli çalışıyor tv hep açık
Ikı aydır bu sekılde geliyor ama gecen ay dıkkat etmeye calıstım , hc bısey fark etmemıs bedasta acaba tarıfeler fılan mı var=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…