- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.621
Noldu ki gecmisteBoşver sebebi çok geçmişten birşey pure ile ilgili de değildi aslında olay ona patladı
Günaydın canım.Bebiş nasıl oldu nasıl gectı kontrolünüzGünaydınlar, ben konuyu anladım galıba. Umarım ceza puanı yüksek degıldır.
Haftanın son gunu sukur ,
Bugun evde temızlıkcı var, çocuk hasta zaten evın altını ustune getırdık bu hafta. Toplasın bıraz bızı .
Para hesabı yapmak ıstıyorum musaıt anımda, bızde bugun kısısel gelısım egıtımı var. Yanı fırmanın yarısı orada olacak. Ben 2. turda olacağım . Onlar gıdınce ev butcesı ıle ılgılenmem lazım. Bırse sahsı bütçem var tabı
Günaydın canım .Günaydın canım.Bebiş nasıl oldu nasıl gectı kontrolünüz
İğne hızlı etkı ediyor iyileşir inş hemen Allah şifa versınGünaydın canım .
Bugun ogleden sonra kontörlü , dun son ıgnemızı vurdurduk, burnu daha az akıyor ve daha kuru oksuruyor gıbı sımdıde krupa yakalanmasak bari
Boşver canım hiç o konulara girmeyelim yoksa ben kesin ban yerim . Pure içinde çok üzgünüm zaten . Onun ceza puanı azdır inş hemen geri dönecek aramızaNoldu ki gecmiste
Canım benim allah şifa versin iğne hızlı etki eder zatenGünaydın canım .
Bugun ogleden sonra kontörlü , dun son ıgnemızı vurdurduk, burnu daha az akıyor ve daha kuru oksuruyor gıbı sımdıde krupa yakalanmasak bari
Oyyyy çok gelmiş bakalım bu ay bize ne gelecek.Kızlar Elektrık 185 lıra geldı bıze ya
İyi günler dün yazmıştınız tesadüfen carrefourun kataloğunda gördüm dediğiniz set sanırım tefalın 700 lira yaşadığınız yerde varsa bakın istersenizYa hanımlar size blrsey danışacağım.benım tavalarım cızıldı atacağım.Benım bır tane 22cm bır tane 28cm tavaya ihtiyacım var ındırımlı Sekılde tefalın 350tl ye alacağım.Arkadaslarda dıyorkı su tefaljn setını al 800tl içerindekıler söyle;
26cm tava
28cm tava
28cm wok tava
22 cm tencere
26 cm tencere
2 sap
3cam kapak
2plastık kapak
Sizce ne yapayım sapsız iç içe oldukları ıcın çok rahatmış kek bıle yapıyorum dıyor arkadasım borcumda var ya bılemedım.
Faturanın en ust kısmında serbest enerjı alan tarıfe gıbı bısey yazıyor. Nasıl aynı apartmanda 40 lıra gelirken bıze bu kadar yüksek gelıyor
Ben de dikkat etmeme rağmen çok geliyor. Apartmanda 40 gelenlerde nüfus kaç kişi kaç senin kadar yoğun çamaşır bulaşık makinesi su ısıtıcısı saç kurutma makinesi kullanılıyor mudur?Faturanın en ust kısmında serbest enerjı alan tarıfe gıbı bısey yazıyor. Nasıl aynı apartmanda 40 lıra gelirken bıze bu kadar yüksek gelıyor
Onlar ıkı yetıskınler ve kız çalışmıyor. Hos bende çalışıyorum ama bızım evde gunduz tv açılmıyor kıBen de dikkat etmeme rağmen çok geliyor. Apartmanda 40 gelenlerde nüfus kaç kişi kaç senin kadar yoğun çamaşır bulaşık makinesi su ısıtıcısı saç kurutma makinesi kullanılıyor mudur?
çok gelmiş sanki normalde ne kadar geliyor bilmiyorumda bizede 100 falan geliyor çamaşır bulaşık makinası sürekli çalışıyor tv hep açıkKızlar Elektrık 185 lıra geldı bıze ya
Ikı aydır bu sekılde geliyor ama gecen ay dıkkat etmeye calıstım , hc bısey fark etmemıs bedasta acaba tarıfeler fılan mı var=çok gelmiş sanki normalde ne kadar geliyor bilmiyorumda bizede 100 falan geliyor çamaşır bulaşık makinası sürekli çalışıyor tv hep açık
tarifelerine bak faturada yazar tek zamanlı mı 3 zamanlı mıIkı aydır bu sekılde geliyor ama gecen ay dıkkat etmeye calıstım , hc bısey fark etmemıs bedasta acaba tarıfeler fılan mı var=
fatura yanımda degılde ad soyadın yanında yazıyor serbest zamanlı elektrık alan tuketıcı gıbı bısey yazıyor evde fatura bakmam lazım sankı hamam ısletıyoruztarifelerine bak faturada yazar tek zamanlı mı 3 zamanlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?