- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.641
Yok yaşadığım yerde.İnternettn baktım internet sitesındede yok.Tekzenden aldım 750tl ye.Sagolun bılgılendırdıgınız içinİyi günler dün yazmıştınız tesadüfen carrefourun kataloğunda gördüm dediğiniz set sanırım tefalın 700 lira yaşadığınız yerde varsa bakın isterseniz
pure hazel canım çok üzgünüm hemen dönmeni bekliyorum. Selam kızlar tünaydın sabah kahvaltı yaptık kahve içtik kp kv çarşıya çıktılar . Kp namaza gidecek kv mağaza bakacak herhalde . Bende kp hırkasını makinaya attım yıkanıyor hemen evi süpürüp silmem lazım . Doğalgaz yatırdım 47 tl . 220 tl Pazartesi öğleden sonra için biletlerini aldık . Akşama bulgur pilavı , mercimek çorbası, revani , ızgara köfte , havuç tarator var
Bende dıkkat ettim kurutmayı daha az çalıştırdım 2lıra daha fazla geldı.Dıkkat etmiyorum artık birde onla ugrasamayacagım.86 tl geldı bu arada oğlanla ıkımız yasıyoruz.Ben işe o kreşe.Kalabalık olsak 150gelecekIkı aydır bu sekılde geliyor ama gecen ay dıkkat etmeye calıstım , hc bısey fark etmemıs bedasta acaba tarıfeler fılan mı var=
BiZimde kartlar 6000 geldı.Tatıl aldık ilk taksıt kesıldı sağlık harcaması çok yaptım.Ocakta kasko sigorta vergı taksıdı olacak eşim izne gelecek bilet aldı Mayıs’ta araba bakımı yazlık lastık alacağım taksıt bıtmeden taksıt eklenıyor.Maasi 1700rksık yatmış bu ay.İnş Ocak’ta güzel bır zam alırız hayat çok pahalı para geldıgı gibi gidiyor.yarın maaş günü benim yine kartlar tavan eşim biraz para verirse 1 gram alcam birikim için
İnş cezası azdır.Cabucak döner.pure hazel canım çok üzgünüm hemen dönmeni bekliyorum. Selam kızlar tünaydın sabah kahvaltı yaptık kahve içtik kp kv çarşıya çıktılar . Kp namaza gidecek kv mağaza bakacak herhalde . Bende kp hırkasını makinaya attım yıkanıyor hemen evi süpürüp silmem lazım . Doğalgaz yatırdım 47 tl . 220 tl Pazartesi öğleden sonra için biletlerini aldık . Akşama bulgur pilavı , mercimek çorbası, revani , ızgara köfte , havuç tarator var
yüzde 10 gibi dedi maaş yapan arkadaşa sordum aralıktakini bekliyoruz ama böyle giderse çok bişey farketmeyecek gibiymiş herşey pahalı ama enflasyon yükselmiyor tuhafBiZimde kartlar 6000 geldı.Tatıl aldık ilk taksıt kesıldı sağlık harcaması çok yaptım.Ocakta kasko sigorta vergı taksıdı olacak eşim izne gelecek bilet aldı Mayıs’ta araba bakımı yazlık lastık alacağım taksıt bıtmeden taksıt eklenıyor.Maasi 1700rksık yatmış bu ay.İnş Ocak’ta güzel bır zam alırız hayat çok pahalı para geldıgı gibi gidiyor.
Para hazır olsunda gerisi kolay canım:)Eğer öyle ise Mercedes leri yoklayın bazen ellerine çok temiz ikinci eller düşebiliyormuş
Püre cabuk gel ekdersimize yüzde yüz zam yapılacakmış
Püre cabuk gel ekdersimize yüzde yüz zam yapılacakmış
Tuh ama ya ücretli ogretmenlere imişAyyyy...bizimkiler dizisi aklıma geldi...koş sevim derdi
Tuh ama ya ücretli ogretmenlere imiş
Doğru diyorsun aslında o an en keyifli kısmı:)Para hazır olsunda gerisi kolay canım:)
Sağol canım azıcık zam yapmışlar bizeçok hoşsun ,
Gelsin tabi bence de
Bu ekonomide daha çok bekleriz gibi canimmHemşirelere de virsinler
Bizede 137 geldi, yuzde 42 zamlandı cunkuKızlar Elektrık 185 lıra geldı bıze ya
topıkce genel sıkıntımızAllahım üst katımda yaşayanlar insan olamaz! Ev yıkılıyor resmen, çıksan diyecek çocuk durmuyor. Çocuk değil 3 tane canavar yetiştirmişler resmen. Ben öğretmenim, en geç 10-11de yatarım hafta içi, bunlar ilk okul çağında çocuklar 1-2ye kadar uyanık kalıyorlar. Sorun onlarda değil tabi, onlara düzen kazandıramayan ana babada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?