Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi günler dün yazmıştınız tesadüfen carrefourun kataloğunda gördüm dediğiniz set sanırım tefalın 700 lira yaşadığınız yerde varsa bakın isterseniz
Yok yaşadığım yerde.İnternettn baktım internet sitesındede yok.Tekzenden aldım 750tl ye.Sagolun bılgılendırdıgınız için

pure hazel canım bende çok üzüldüm

Ikı aydır bu sekılde geliyor ama gecen ay dıkkat etmeye calıstım , hc bısey fark etmemıs bedasta acaba tarıfeler fılan mı var=
Bende dıkkat ettim kurutmayı daha az çalıştırdım 2lıra daha fazla geldı.Dıkkat etmiyorum artık birde onla ugrasamayacagım.86 tl geldı bu arada oğlanla ıkımız yasıyoruz.Ben işe o kreşe.Kalabalık olsak 150gelecek

yarın maaş günü benim yine kartlar tavan eşim biraz para verirse 1 gram alcam birikim için
BiZimde kartlar 6000 geldı.Tatıl aldık ilk taksıt kesıldı sağlık harcaması çok yaptım.Ocakta kasko sigorta vergı taksıdı olacak eşim izne gelecek bilet aldı Mayıs’ta araba bakımı yazlık lastık alacağım taksıt bıtmeden taksıt eklenıyor.Maasi 1700rksık yatmış bu ay.İnş Ocak’ta güzel bır zam alırız hayat çok pahalı para geldıgı gibi gidiyor.

İnş cezası azdır.Cabucak döner.Kayınvalıdenler az kalacak. Benimde kolim geldı akşam açacağım eve gidincetefal set aldım bende 750 tl 5taksitoglen yemeğine 15tl harcadım bırde sıcak cıkolata içtim 10TlGarın Pazar yapacağım ekmek alacağım eve giderken

yüzde 10 gibi dedi maaş yapan arkadaşa sordum aralıktakini bekliyoruz ama böyle giderse çok bişey farketmeyecek gibiymiş herşey pahalı ama enflasyon yükselmiyor tuhaf

Allahım üst katımda yaşayanlar insan olamaz! Ev yıkılıyor resmen, çıksan diyecek çocuk durmuyor. Çocuk değil 3 tane canavar yetiştirmişler resmen. Ben öğretmenim, en geç 10-11de yatarım hafta içi, bunlar ilk okul çağında çocuklar 1-2ye kadar uyanık kalıyorlar. Sorun onlarda değil tabi, onlara düzen kazandıramayan ana babada.

topıkce genel sıkıntımız Allah kurtarsın arkadasım
bizde de liseye giden canavar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…