Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynı bizim ev işte tarif ettiğin bizim komşu mu acaba

Ruhumu teslim etmek üzereyim kızlar durumum çok kötü

Hayırdır canım
Aşırı yoruldum bugün . Sabah Kahvaltı hazırladım yedik kaldırdım kahve yaptım içtik . Kp kv çarşıya gittiler bende deli gibi tüm evi süpürdüm sildim toz aldım halı sildim wc banyo temizledim. Markete gittim koşa koşa kapıda kalmasınlar diye . Geri döndüm geldiler browni yaptım bulgur pilavı mercimek çorbası havuç tarator yeşil salata köfte . Masa kurdum yedik kaldırdım. Kahve yaptım ardına kuruyemiş çay browni servisi üzerine meyve bittim şuan yatakları serdim bulaşık makinası çalıştırdım

Ben de gün için koşturdum bazılarını beğendiler bazılarını fazla beğenmediler ama hepsi güEl eline sağlık dediler an itibarı ile 1000tl param var.
Hayir insanlar begenmedim nasil diyebiliyorlar... ugrasmissin yapmissin.. ellerine saglik deyip susmak cok mu zor acaba... neyse en azindan paran iyiymis:)

Hayir insanlar begenmedim nasil diyebiliyorlar... ugrasmissin yapmissin.. ellerine saglik deyip susmak cok mu zor acaba... neyse en azindan paran iyiymis:)
Yooo ben tabakta kalanlardan anladım. Poğaçayı beğenmeyen iki gün önce Eve gelen arkadaşım direkt beğenmedim dedi valla. Bir de kilo takıntısı çok hamur işi diye yemek istemedi bence. Ben çok mütevazi olmanın etkisiyle insanların kendilerinde eleştirmeyi hak gördüklerine inanıyorum o yüzden biraz ukala olmak gerekiyor övünmek gerekiyor laf ettirmemek gerekiyor da ben öyle yapamam hiç. Sinir olurum övünenlere. Bırakta başkası seni övsün di mi

Istanbula geldim pazar aksami donucem dun sabah eve girdik bugun ciktik kombi 50 derece 20 m3 harcamis ve bingo 4 gun 40 ta yanacak kapamayi unuttuk
Yakmisken 4 daha yakayim sicak eve gireyim bari

Istanbula geldim pazar aksami donucem dun sabah eve girdik bugun ciktik kombi 50 derece 20 m3 harcamis ve bingo 4 gun 40 ta yanacak kapamayi unuttuk
Yakmisken 4 daha yakayim sicak eve gireyim bari
Metre küpü vergiler dahil kaç tl acaba baby

En guzeli nasil olmus diye sormamak o zaman..

Cok keyifsiz sinirliyim cami acip yangin var diye bagirasim var delirdim haberim yok kendimi kesicem az kaldi
Bir an once secim calismalarina baslasakta kimseyle ugrasmadan calissam
Su an is yeri ciftlik gibi bombos
Bu yil bir tuhaflik var

Kombide ust kattakinin kazigini yedik babasini taniyoruz bende bunu aldim dedi yogusmasiz dandik bir kombi kullaniyoruz asla yetmiyor surekli calisiyor fatura cok geliyor oysa ev hep ilik isininca durulmuyor ev soguyunca yetmiyor

Hesaplayalım ya valla merak ettim geçen ay kaç metre küp harcadın kaç tl ödedin mesela bilsen

148 odedim ama akc m3 harcadim bilmiyorum fatura kimbilir nerde kuzum bu ay bakariz olurmu
50 m3 son gittigimde yakmistim

Kombide ust kattakinin kazigini yedik babasini taniyoruz bende bunu aldim dedi yogusmasiz dandik bir kombi kullaniyoruz asla yetmiyor surekli calisiyor fatura cok geliyor oysa ev hep ilik isininca durulmuyor ev soguyunca yetmiyor
Aynı bizim ev valla dandik kombi deli harcıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…