- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.681
Hadi yaBoşver sebebi çok geçmişten birşey pure ile ilgili de değildi aslında olay ona patladı
Bendeki canavar da asker. Sanırım Anıtkabir’de çalışıyor olmalı attığı adım topuklarına vura vura oluyor her Adımı günün her saati duyuluyor. Ama ben önceki komşudan çok çektiğim için bu sesler bana senfoni gibi geliyor :))topıkce genel sıkıntımızAllah kurtarsın arkadasım
bizde de liseye giden canavar var
Cnm senin de mi uyku sorunun varBendeki canavar da asker. Sanırım Anıtkabir’de çalışıyor olmalı attığı adım topuklarına vura vura oluyor her Adımı günün her saati duyuluyor. Ama ben önceki komşudan çok çektiğim için bu sesler bana senfoni gibi geliyor :))
hassasiyeti olanları anlayabiliyorum. Ben de mesela hamur işi yiyeceksem ya bir parça alıyorum artık kalmasın diye veya parça alamayacaksam çeşitlerin içinden seçerek yiyorum. O yüzden ben kilo sorunu olanları da düşünüp salata meze çeşitlerine daha çok ağırlık veriyorum. Gerçi Baya oldu pasta börekli misafir ağırlamayalı :))Yooo ben tabakta kalanlardan anladım. Poğaçayı beğenmeyen iki gün önce Eve gelen arkadaşım direkt beğenmedim dedi valla. Bir de kilo takıntısı çok hamur işi diye yemek istemedi bence. Ben çok mütevazi olmanın etkisiyle insanların kendilerinde eleştirmeyi hak gördüklerine inanıyorum o yüzden biraz ukala olmak gerekiyor övünmek gerekiyor laf ettirmemek gerekiyor da ben öyle yapamam hiç. Sinir olurum övünenlere. Bırakta başkası seni övsün di mi
Uyku sorunum yok kafamı yastığa koyayım 3. Dk yi hatirlamam uyurum.Cnm senin de mi uyku sorunun var
Ben 6-7 aydır uyku problemi yaşıyorum
Seni hep gece görüyorum geç saatte bu saate kadar ben uyuyamadığım için duruyorum da. Bugün gün vardı ve çok yoruldum ama uyuyamıyorumUyku sorunum yok kafamı yastığa koyayım 3. Dk yi hatirlamam uyurum.
Yogusmali kombiler ile yogusmasiz kombiler arasindaki fiyat farki bati illerinde 1,5 kista; sogugun sert gectigi Doğu illerinde ise 1 kista amorti ediliyormus. Kendim arastimadim ancak Bizim tesisat islerine Bakan ustamizin verdigi bilgi Bu sekilde idiAynı bizim ev valla dandik kombi deli harcıyor
Gunduz yogun oluyor e Aksam da oyle. Ne zaman bos kaliyorum o an Hadi bi bakayim diye girdigim saatler boyle olabiliyor.Seni hep gece görüyorum geç saatte bu saate kadar ben uyuyamadığım için duruyorum da. Bugün gün vardı ve çok yoruldum ama uyuyamıyorum
Ben de baliga takildimSoğan patates gibi şeyleri alırken de mi kullanılan poşete para vereceğiz anlamış değilim orasını
Doğrudur bende öyle düşündüm. Gerçi biz kiracıyız ev sahibi kombiyi değiştirmez ne yazıkki birde öyle aşırı soğuk bir şehirde de değiliz . Ama binada yalıtım 0 ve oturma odamızın 2 cephesi sokak . Ondan ısınmıyorYogusmali kombiler ile yogusmasiz kombiler arasindaki fiyat farki bati illerinde 1,5 kista; sogugun sert gectigi Doğu illerinde ise 1 kista amorti ediliyormus. Kendim arastimadim ancak Bizim tesisat islerine Bakan ustamizin verdigi bilgi Bu sekilde idi
Evet evet öyle günaydınGunaydin Bacılar....benim migros money puanim 31 tl oldu...aklıma bir soru takıldı...şimdi ben 50 tl alışveriş yaptim...31 tl money puanımdan düşecekler mi
Galiba bu ay 0 gram altın alabilecem..3000 kredi kartı borç geldi..400 kira...bu ay baba bana bakacan dedimGünaydın çok fena uykum var kızlar uyandık erkenden ama hiç gücüm Yok.@pure hazel bekliyoruz canım. Yemek menüsü yapamadımbenben00 düşünemez oldum yapacağım ama. Maaşımız yattı kv ler için otobüs bileti aldık . Bugün dışarıda yiyeceğiz yarında balık dedik 150 tl gider onu da giderlere ekledim . Herşeyi çıkınca geriye 1900 tl kalıyor 1 yarım 1 gram alabilirim anca . Ki yüzde 27 vergi dilimindeyiz 200 tl daha kesinti olmuş ekstra
Bende tam kv ler gelmeden önce 1 tam altın 1 gram diye hesaplamıştım. Sonra kv ler geldi ekstra alışveriş gerekti otobüs bileti filan eksi hesabı kapatmak için kartta bıraktığımız paradan harcadık eee öyle olunca altın sayısı düştü. Kv gelirken sağ olsun bir yarım altın hediye getirmiş öyle olunca aynı hesaba gelmiş oldu anlayacağınGaliba bu ay 0 gram altın alabilecem..3000 kredi kartı borç geldi..400 kira...bu ay baba bana bakacan dedim
Bende tam kv ler gelmeden önce 1 tam altın 1 gram diye hesaplamıştım. Sonra kv ler geldi ekstra alışveriş gerekti otobüs bileti filan eksi hesabı kapatmak için kartta bıraktığımız paradan harcadık eee öyle olunca altın sayısı düştü. Kv gelirken sağ olsun bir yarım altın hediye getirmiş öyle olunca aynı hesaba gelmiş oldu anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?