Bugün ne aldin kaç tl harcadin

topıkce genel sıkıntımız Allah kurtarsın arkadasım
bizde de liseye giden canavar var
Bendeki canavar da asker. Sanırım Anıtkabir’de çalışıyor olmalı attığı adım topuklarına vura vura oluyor her Adımı günün her saati duyuluyor. Ama ben önceki komşudan çok çektiğim için bu sesler bana senfoni gibi geliyor :))

Cnm senin de mi uyku sorunun var
Ben 6-7 aydır uyku problemi yaşıyorum

hassasiyeti olanları anlayabiliyorum. Ben de mesela hamur işi yiyeceksem ya bir parça alıyorum artık kalmasın diye veya parça alamayacaksam çeşitlerin içinden seçerek yiyorum. O yüzden ben kilo sorunu olanları da düşünüp salata meze çeşitlerine daha çok ağırlık veriyorum. Gerçi Baya oldu pasta börekli misafir ağırlamayalı :))

Aynı bizim ev valla dandik kombi deli harcıyor
Yogusmali kombiler ile yogusmasiz kombiler arasindaki fiyat farki bati illerinde 1,5 kista; sogugun sert gectigi Doğu illerinde ise 1 kista amorti ediliyormus. Kendim arastimadim ancak Bizim tesisat islerine Bakan ustamizin verdigi bilgi Bu sekilde idi

Doğrudur bende öyle düşündüm. Gerçi biz kiracıyız ev sahibi kombiyi değiştirmez ne yazıkki birde öyle aşırı soğuk bir şehirde de değiliz . Ama binada yalıtım 0 ve oturma odamızın 2 cephesi sokak . Ondan ısınmıyor

GUnaydın herkese. Haftalık yemek menusu hazırlayanlar paylasabilir mi? Benim ve eşimin yemekhanesi kızların kreş menusu ile cakışmasın derken menu hazırkayamıyorum :) pazar ilk 2-3gun için yemek yapıp kavanozlara vakumluyorum valla taze gibi oluyor. Bigun kayınvalideye bigunde dışardan, haftasonuda geciyor bi şekilde idare ediyoruz şimdilik. Yoksa eve gelince direk yemek yapamıyorum kızlar acıkıyor.

Gunaydin Bacılar....benim migros money puanim 31 tl oldu...aklıma bir soru takıldı...şimdi ben 50 tl alışveriş yaptim...31 tl money puanımdan düşecekler mi

Günaydın çok fena uykum var kızlar uyandık erkenden ama hiç gücüm Yok.@pure hazel bekliyoruz canım. Yemek menüsü yapamadım benben00 düşünemez oldum yapacağım ama. Maaşımız yattı kv ler için otobüs bileti aldık . Bugün dışarıda yiyeceğiz yarında balık dedik 150 tl gider onu da giderlere ekledim . Herşeyi çıkınca geriye 1900 tl kalıyor 1 yarım 1 gram alabilirim anca . Ki yüzde 27 vergi dilimindeyiz 200 tl daha kesinti olmuş ekstra

Galiba bu ay 0 gram altın alabilecem..3000 kredi kartı borç geldi..400 kira...bu ay baba bana bakacan dedim

Galiba bu ay 0 gram altın alabilecem..3000 kredi kartı borç geldi..400 kira...bu ay baba bana bakacan dedim
Bende tam kv ler gelmeden önce 1 tam altın 1 gram diye hesaplamıştım. Sonra kv ler geldi ekstra alışveriş gerekti otobüs bileti filan eksi hesabı kapatmak için kartta bıraktığımız paradan harcadık eee öyle olunca altın sayısı düştü. Kv gelirken sağ olsun bir yarım altın hediye getirmiş öyle olunca aynı hesaba gelmiş oldu anlayacağın

böyle misafir her daim gelsin

gunaydın guzellikler
ya gece kanepeye kıvrılmıstk esımle tv ızlıyoduk ben bıraz uyuyim dedım yataga gıderken kaldırıyo normalde, bi uyandık saat 4 olmus ıkımızde kanepede uyumusuz ilk defada böyle bıse oldu.
maası yattıgı gbı karta yatırdım dger gderleri hedapladm 200 tl lazım e bide harclık lazım artık kardesmden falan takvıye yapıcam ocak basında esım aylık alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…