- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.701
Slm dilek sana bir şey söyleyeceğimGaliba bu ay 0 gram altın alabilecem..3000 kredi kartı borç geldi..400 kira...bu ay baba bana bakacan dedim
Biz de 7 paket yarımşar kiloluk paket aldık bir tanesi öyle çıktı meselaSlm dilek sana bir şey söyleyeceğim
Benim bir akrabam tereyağ yapıyor ondan satın aldık bu sene. Tek sıkıntım köy köy kokması.
Tereyağ içine krema katan oluyor ben inekten be çıktıysa onu yapıyorum dedi ve güvenilir bir ailedir.
Yağı yaparken iyice çırpılmayınca yani içinde az da olsa süt kalırsa yağ erirken beyaz tortu olabiliyor
Sen tartıştığın kadını kırmış olabilirisn sanırım el ile yapılıyor ya fabrika gibi her aldığın yağ aynı oranda çırpılmamıştır.
Kaza da geçirdin ya ne bileyim kalp kırmadan tartışmadan işlerimizi halletmeliyiz.
Öyle çok çok görmüş geçirmiş insan değilim 30 yaşımdayım yanlış anlaşılmak istemem sadece bilgi vermek istedim nacizane. Seni üzmek için yazmadım canım bir tavsiye görürsen bir yerlerde ne bileyim bir daha yağ alsan belki öyle olmaz.
Slm dilek sana bir şey söyleyeceğim
Benim bir akrabam tereyağ yapıyor ondan satın aldık bu sene. Tek sıkıntım köy köy kokması.
Tereyağ içine krema katan oluyor ben inekten be çıktıysa onu yapıyorum dedi ve güvenilir bir ailedir.
Yağı yaparken iyice çırpılmayınca yani içinde az da olsa süt kalırsa yağ erirken beyaz tortu olabiliyor
Sen tartıştığın kadını kırmış olabilirisn sanırım el ile yapılıyor ya fabrika gibi her aldığın yağ aynı oranda çırpılmamıştır.
Kaza da geçirdin ya ne bileyim kalp kırmadan tartışmadan işlerimizi halletmeliyiz.
Öyle çok çok görmüş geçirmiş insan değilim 30 yaşımdayım yanlış anlaşılmak istemem sadece bilgi vermek istedim nacizane. Seni üzmek için yazmadım canım bir tavsiye görürsen bir yerlerde ne bileyim bir daha yağ alsan belki öyle olmaz.
Doğrudur canımcım aklıma geldi de yazmak istedim ben anlıyorum seniCanım o yağ satan kadından benden sonra birkaç kişi şikayetçi oldu..kalıp gibi tortu yağda olmaz..o foto isteyeyim.. o zaman hak verirsin
İyiymiş, altın ne için? Evinize ilk defa mı geliyorlarBende tam kv ler gelmeden önce 1 tam altın 1 gram diye hesaplamıştım. Sonra kv ler geldi ekstra alışveriş gerekti otobüs bileti filan eksi hesabı kapatmak için kartta bıraktığımız paradan harcadık eee öyle olunca altın sayısı düştü. Kv gelirken sağ olsun bir yarım altın hediye getirmiş öyle olunca aynı hesaba gelmiş oldu anlayacağın
Kp eşine soyleniyorsun diye mi tuğcee dedi, enteresans. Tabi onun yanında gerilmeniz hoş olmamış ama yinede karışmaması gerekir benceSabah kahvaltı hazırlıyorum gayet güzel pastırma koydum masaya canım kocamda geldi üzerinden aldı hiç sevmem bende alma dedim . Ardından çemeni yere düşürmüş birde üzerine basmış o çorabı ile halıya bastı bende bak bastın halıya dedim. Kp o an gelmişti tam tuğçee dedi . Bende baba ne yapabilirim dedim . Canım kocam da surat astı sinirlendirdi beni. Kuaföre çıktım biraz. Akşama balık yapıcam arkadaşa oturmaya gideceğiz normalde onlar gelecekti gelmek istediler kv lere hoşgeldine geliyorlarmış. Sonra bebekleri durmuyor diye bizi çağırdılar browni yapayım bende bari giderken götürürüm.
Kp ilk defa geliyor kv geldi bir kereİyiymiş, altın ne için? Evinize ilk defa mı geliyorlar
Gerilmedik sadece söyledim ki bu en doğal hakkım beyaz halının üzerine çaman değmiş çorabı ile basarsa söylerim daha dün halı sildim temizlik yaptım. Haftada halı siliniyor kendi de biliyor benimde canım var dün ağzım ayrın kaldı yorgunluktan 1 sn durmadım evdeKp eşine soyleniyorsun diye mi tuğcee dedi, enteresans. Tabi onun yanında gerilmeniz hoş olmamış ama yinede karışmaması gerekir bence
Tuce rahat ol ya elbette Esine dikkatli olmasi gerektigini soylersin. Bu normal bir sey yok kv kp var diye tamamen poker face takilmak da olmaz Bence. Tutup da kavga etmemissiniz ki.Gerilmedik sadece söyledim ki bu en doğal hakkım beyaz halının üzerine çaman değmiş çorabı ile basarsa söylerim daha dün halı sildim temizlik yaptım. Haftada halı siliniyor kendi de biliyor benimde canım var dün ağzım ayrın kaldı yorgunluktan 1 sn durmadım evde
Aynen ya ne yapalım bassın mı o ayağı ile halıyaTuce rahat ol ya elbette Esine dikkatli olmasi gerektigini soylersin. Bu normal bir sey yok kv kp var diye tamamen poker face takilmak da olmaz Bence. Tutup da kavga etmemissiniz ki.
Maaşallah canım atom karınca gibi olmuşsunAşırı yoruldum bugün . Sabah Kahvaltı hazırladım yedik kaldırdım kahve yaptım içtik . Kp kv çarşıya gittiler bende deli gibi tüm evi süpürdüm sildim toz aldım halı sildim wc banyo temizledim. Markete gittim koşa koşa kapıda kalmasınlar diye . Geri döndüm geldiler browni yaptım bulgur pilavı mercimek çorbası havuç tarator yeşil salata köfte . Masa kurdum yedik kaldırdım. Kahve yaptım ardına kuruyemiş çay browni servisi üzerine meyve bittim şuan yatakları serdim bulaşık makinası çalıştırdım
Hiç sorma pilim bitti inan ağzım açık öyle duruyorumMaaşallah canım atom karınca gibi olmuşsun
güle güle kullanın iyi günlerdeYok yaşadığım yerde.İnternettn baktım internet sitesındede yok.Tekzenden aldım 750tl ye.Sagolun bılgılendırdıgınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?