Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Galiba bu ay 0 gram altın alabilecem..3000 kredi kartı borç geldi..400 kira...bu ay baba bana bakacan dedim
Slm dilek sana bir şey söyleyeceğim
Benim bir akrabam tereyağ yapıyor ondan satın aldık bu sene. Tek sıkıntım köy köy kokması.
Tereyağ içine krema katan oluyor ben inekten be çıktıysa onu yapıyorum dedi ve güvenilir bir ailedir.
Yağı yaparken iyice çırpılmayınca yani içinde az da olsa süt kalırsa yağ erirken beyaz tortu olabiliyor
Sen tartıştığın kadını kırmış olabilirisn sanırım el ile yapılıyor ya fabrika gibi her aldığın yağ aynı oranda çırpılmamıştır.
Kaza da geçirdin ya ne bileyim kalp kırmadan tartışmadan işlerimizi halletmeliyiz.
Öyle çok çok görmüş geçirmiş insan değilim 30 yaşımdayım yanlış anlaşılmak istemem sadece bilgi vermek istedim nacizane. Seni üzmek için yazmadım canım bir tavsiye görürsen bir yerlerde ne bileyim bir daha yağ alsan belki öyle olmaz.

Biz de 7 paket yarımşar kiloluk paket aldık bir tanesi öyle çıktı mesela

Canım o yağ satan kadından benden sonra birkaç kişi şikayetçi oldu..kalıp gibi tortu yağda olmaz..o foto isteyeyim.. o zaman hak verirsin

3 kg tereyagin hepsinde aynı durum..bir öncekinde de aynı durum..kadına sorduğumda ister al ister alma modundaydi..bize açıklama yapamadı.. bizde almadık.. hastanede çalışan ark tekrar tereyağ aldık.. sorun yok..benim vicdanım rahat

Tereyag Ayran yogurttan yapiliyorsa sonrasinda Ayran kalintisi Cok iyi temizlenmeli yoksa kokar. Bunun da yolu surekli su icinde yikamaktan gecer. Suyun renginde Hic Ayran rengi olmayacak su berraklasacak.
Dilek in dedigi kalip halinde tortuyu Ilk kez duyuyorum.

Sabah kahvaltı hazırlıyorum gayet güzel pastırma koydum masaya canım kocamda geldi üzerinden aldı hiç sevmem bende alma dedim . Ardından çemeni yere düşürmüş birde üzerine basmış o çorabı ile halıya bastı bende bak bastın halıya dedim. Kp o an gelmişti tam tuğçee dedi . Bende baba ne yapabilirim dedim . Canım kocam da surat astı sinirlendirdi beni. Kuaföre çıktım biraz. Akşama balık yapıcam arkadaşa oturmaya gideceğiz normalde onlar gelecekti gelmek istediler kv lere hoşgeldine geliyorlarmış. Sonra bebekleri durmuyor diye bizi çağırdılar browni yapayım bende bari giderken götürürüm.

İyiymiş, altın ne için? Evinize ilk defa mı geliyorlar

Kp eşine soyleniyorsun diye mi tuğcee dedi, enteresans. Tabi onun yanında gerilmeniz hoş olmamış ama yinede karışmaması gerekir bence

Kp eşine soyleniyorsun diye mi tuğcee dedi, enteresans. Tabi onun yanında gerilmeniz hoş olmamış ama yinede karışmaması gerekir bence
Gerilmedik sadece söyledim ki bu en doğal hakkım beyaz halının üzerine çaman değmiş çorabı ile basarsa söylerim daha dün halı sildim temizlik yaptım. Haftada halı siliniyor kendi de biliyor benimde canım var dün ağzım ayrın kaldı yorgunluktan 1 sn durmadım evde

Tuce rahat ol ya elbette Esine dikkatli olmasi gerektigini soylersin. Bu normal bir sey yok kv kp var diye tamamen poker face takilmak da olmaz Bence. Tutup da kavga etmemissiniz ki.

Tuce rahat ol ya elbette Esine dikkatli olmasi gerektigini soylersin. Bu normal bir sey yok kv kp var diye tamamen poker face takilmak da olmaz Bence. Tutup da kavga etmemissiniz ki.
Aynen ya ne yapalım bassın mı o ayağı ile halıya gittim geldim maşallah eşim uyuyor 2 saattir annesi babası ile sohbet edeyim demiyor da hey allahım

Maaşallah canım atom karınca gibi olmuşsun

Kızlar dışarıda yedik 85 tl ödedik. 11 tl ye ben su ,yufka , lor almıştım. 3 tl kuaförde bıyık aldırmıştım arkadaşa gidicez birazdan eve giyinmek için geldik kendimi kötü hissediyorum cidden bende ailemi özledim ne bileyim öyle duruyorum ağlamak istiyorum pure hazel ay dön artık

Temizlik yaptım sildim süpürdüm WC ovdum.Oglanla benım nevresımlerı yıkadım kurutmaya attım katlayıp kaldıracağım bır makına örtü yıkadım.portakallı kerevız yaptım bırde tarhana çorbası.Cok şükür bugünde doyduk yarında yeter bunlar.Yarında Etlı bezelye ve isoanak yapacağım soğuduğunda dolaba atarım pazwrtesı Salı ıcın onları yeriz.Yarında bir makına çamaşır var oğlani yıkarım ben duş alırım yarında dınlenırız hafıf işler kalıyor yarına inş.Şimdi kabak soyup temızleyecegım yarın kabak tatlısı yaparım.Maas yattı çok şükür 1200 oglanın okul taksıdı 150kredı kartım bıraz harçlık ayıracağım esımde gonderecek bıraz ona göre birikime atacağım.Gecen ay 430 dolar aldım onu 1000 dolara tamamlayıp kalanı ıle bıraz gram alırım dıyorım ama daha pek karar veremedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…