Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah senide ailene kavuştursun canım annenle babanda gelsin sanada onlarda iyi gelir

Hiç sorma pilim bitti inan ağzım açık öyle duruyorum
ay tuce resmen 1dk once yorgunluktan agzım acık buldm kendımı ben de
esımın arkadasının dugunu var 2arkadası da dugune gelıyo kahvaltıya alalım dedım yarın için
evı topla utu yap camasır at balkona as dıgerlerini katla yerlestır carsıya cık markete gıt gel pasta yap makınayı bosalt hala daha bıtmedi canım cıktı
esımde yardım edıyo sagolsun hamılelikten dolayı rahat hareket edemıyorum yani uzancam uzanmım dıyorum egılıp sılcem yerı sılmim diyorum e boyle olunca ıste uzuyo gıt gıde yavas yavas anca

Bugün AVM’ye gittik kızlar ucu kaçtı herşeyin. Battık madem araba yüzünden bu ay tam batalım dedik:) 550 TL harcadık geldik.
Ay biz de avm ye gittik hem kalabalık hem indirimler vardı azıcık ben de ipin ucunu kaçırdım ama geçen seneki gibi uzun kk taksitleri yapmadım . Allah hepimize ödeme kolaylığı versin

p_ritha yatmis canim.
Bastan anlatayim.
Arkadasim 2 gece kaldi. Ilk gun hamsi salata yaptim. 2. Gün köfte izgara.
Güzel agirladim. Persembe pazarda 40 lira harcadim. Cuma harcama yapmadik evdeydik.
Bugun de maaslar yatti. 3360 yatmis bana.
Haftasonu oldugundan pek bi odeme vs yapamadim.
Paraya göre hesap butce yaptim 4500 gibi birikime atacagim 20 gr seklinde pazartesi insallah

Ben şu sekilde.
Pzrtesi biber dolmasi cacik
Sali firinda köfte patates salata
Carsamba domatesli makarna ayran
Persembe balik salata
Cuma nohut yahni veya kuru fasulye etli
Cumartesi pazar kisir pirasa veya ispanak gibi kismen daha hafif sebze yemekleri yapiyorum. Listedeki günler degisebiliyor. Hafta da 2 kez de tatli kek veya kurabiye yapiyorum
Karbonhidrat protein dengeli beslenmeye calisiuorum. Köy tavugu haric diger tavuklari cikardim hayatimdan. Cok nadir canim isterse ve koytavugu bulamazsam yapiyorum.
Yumurta da ayni sekilde.
Bugun organik pazardan köy yumurtasi aldim. Denedim hatta ogluma hasladim. Mukemmwldi. Bir de kurabiyenin icine kirdim.
Hep paketli uŕunler tuketmekten digerlerinin tadini unuttuk malesef

benben00 birde canim benim calisma saatlerim de etkili yemek konusunda. Tabiki 8/5 calisanlar icin yemek yapmak yorucu. Kavanozlara vakumlamak mantikli.
Benim dersim en gec 2de bitiyor. 4 gün calisiyorum 3 gun evdeyim. Gunluk yemek yapmak zorlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…