- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.721
Allah senide ailene kavuştursun canım annenle babanda gelsin sanada onlarda iyi gelirKızlar dışarıda yedik 85 tl ödedik. 11 tl ye ben su ,yufka , lor almıştım. 3 tl kuaförde bıyık aldırmıştımarkadaşa gidicez birazdan eve giyinmek için geldik kendimi kötü hissediyorum cidden bende ailemi özledim ne bileyim öyle duruyorum ağlamak istiyorum pure hazel ay dön artık
ay tuce resmen 1dk once yorgunluktan agzım acık buldm kendımı ben deHiç sorma pilim bitti inan ağzım açık öyle duruyorum
Ay biz de avm ye gittik hem kalabalık hem indirimler vardı azıcık ben de ipin ucunu kaçırdım ama geçen seneki gibi uzun kk taksitleri yapmadım . Allah hepimize ödeme kolaylığı versinBugün AVM’ye gittik kızlar ucu kaçtı herşeyin. Battık madem araba yüzünden bu ay tam batalım dedik:) 550 TL harcadık geldik.
Hoş geldin tatlımKizlar merhababeni sormuşsunuz merak etmissiniz cok tesekkurler. Bende sizleri ozledim.
Ayrica topigi de hic boş birakmamissiniz tesekkurler.
Merhaba canım, hoş geldinKizlar merhababeni sormuşsunuz merak etmissiniz cok tesekkurler. Bende sizleri ozledim.
hosgeldın canımKizlar merhababeni sormuşsunuz merak etmissiniz cok tesekkurler. Bende sizleri ozledim.
Hosgeldın canımKizlar merhababeni sormuşsunuz merak etmissiniz cok tesekkurler. Bende sizleri ozledim.
Ben şu sekilde.GUnaydın herkese. Haftalık yemek menusu hazırlayanlar paylasabilir mi? Benim ve eşimin yemekhanesi kızların kreş menusu ile cakışmasın derken menu hazırkayamıyorum :) pazar ilk 2-3gun için yemek yapıp kavanozlara vakumluyorum valla taze gibi oluyor. Bigun kayınvalideye bigunde dışardan, haftasonuda geciyor bi şekilde idare ediyoruz şimdilik. Yoksa eve gelince direk yemek yapamıyorum kızlar acıkıyor.
Canim nasil degerlendireceksin o parayi yaz lutfen burdan. Ama gereksiz harcama benceBen de gün için koşturdum bazılarını beğendiler bazılarını fazla beğenmediler ama hepsi güEl eline sağlık dediler an itibarı ile 1000tl param var.
Liselileri bilirimtopıkce genel sıkıntımızAllah kurtarsın arkadasım
bizde de liseye giden canavar var
Amin canım gelecekler ama biraz daha var kardeşim gelecek ocaktaAllah senide ailene kavuştursun canım annenle babanda gelsin sanada onlarda iyi gelir
Pazartesi gelsin altinlarPureeee dönnnnn duy sesimizi gel altın alacağız sarı sarı gelll
Pure özür dilerim geçmiş olsunPazartesi gelsin altinlar
Pure özür dilerim geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?