Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Salı günü bana doktor yolları göründü kızlar kötüyüm ya basurum arttı

Tatile gitcez cnm benzin parasına gitcek. Ve ev hediyesi gideceğimiz yere.
Ya sen gün parani neden benzine veriyosun . Birak maastan gitsin. Ha ikisi de ayni seye geliyor deme.
O bir gün parasi. Biz kadinlarin en degerli parasi. Ayri yeri var onun hayatimizda

Elinden gelenin en iyisini yaptigina eminim de çok bi caresi yok galuba. Ameliyat vs yok mu
O boyutta değilim aslında çatlaktı 8 senedir . Yeni basura döndü. Birşeyi üzüleyim sinirleyim üşüyeyim başlıyor hemen ameliyatlık değilim

pure hazel canım bizim de promosyon belli oldu dün, bekledıgımızden az ama malesef. 3yılda bir oluyodu 4yıla cıkarmıslar 3yıl evvel 2500almıstık aylık 800küsür tl ye gelıyodu. 4yıllık 3200 yapmıslar artıs yok yani. ve de calısanı cok cok fazla bı kurumdayım
neyse hıc yktan ıyıdır cok sukur, yaklasık yarısı hedıyelere gıtcek kalanı da kenara atıcam ınsAllah

O boyutta değilim aslında çatlaktı 8 senedir . Yeni basura döndü. Birşeyi üzüleyim sinirleyim üşüyeyim başlıyor hemen ameliyatlık değilim
basuru en ck tetıkleyen sey ya cok ayakta kalmak yada cok oturmak, ıkıncısı sen de olmayacagına gore yorgunluktan artmıstır ıyıce bnce canım gecmıs olsn

Bizim de yillik 1750 galiba.
2bin atsan kenara en azindan iyi olur.
Bebişe fazla para gidebilir kenarda dursun.

Bizim de yillik 1750 galiba.
2bin atsan kenara en azindan iyi olur.
Bebişe fazla para gidebilir kenarda dursun.
söyle dusunuyorum canım alıcaklarımı taksıtle alıp 2000-2500arasını da bırıkıme atarım dıyorum bakalm nasıp
1750ye ck ıyıymıs promosyon bizimkiler ayarlayamadılar yada bize dusen bu oldu Allah bılır orasını

Ay biz de avm ye gittik hem kalabalık hem indirimler vardı azıcık ben de ipin ucunu kaçırdım ama geçen seneki gibi uzun kk taksitleri yapmadım . Allah hepimize ödeme kolaylığı versin
Neler aldin? Biz de sosyete pazari yaptik alacagim urunu bulamadim actim gittigidiyor da varmis ordan aldim :))
Aksam yedik ordan da arkadaslarla gorustuk bize de harcamali bir Aksam oldu :)

Gecmis olsun tuce. Basurda beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Farkli bir yag, baharat da etkiler. Bir de barsaklarini yumusak tutacak seyler tuketmelisin. Kuru kayisi incir bamya gibi

Tatlım ben de çatlak vardı ameliyat oldum bu sene başında da eşimde de çatlak oldu ameliyat oldu. Stres bağırsak düzenini bozuyor hemoroid ameliyat edilmese de oluyor ama çatlak ameliyatsız geçmiyor kronikleşmiştir semin de. Geçmiş olsun yaşamayan anlamaz o hastalığı

Merhaba iyi geceler
Degisik bir gun oldu..
Benim galiba insana ihtiyacim var.
Bugun sabah kalktik elektrikler gitti. Ha gelicek ha gelicek derken saat 2 oldu. Markete ciktik kv ye esimin istediklerini aldirdim cay yumusatici ve bir kac sey aa anne bak bu cok guzel bak bu boyle derken halloldu
Sonra taksime gectim, esimle bulustum. Birseyler yedik,bir ciktik ki balmumu heykel muzesi karsimiza cikti. Ben ztn merak ediyordum esim hadi girelim dedi
Sahane bir yer. Esimin maas kartina kampanya varmis biz yari fiyatina girdik. Bolbol foto cektik, herhangi bir sey almadik. Ordan meshur inci pastahanesine gectik profiterol yedik. Cocukken gitmistim ama tadini unutmusum. Eve dondugumuzde hala elektrik yoktu. Hos hala yok. Karsi komsu esimin amcasinin kizi fln oturduk. Bebek var ozlemistim onunla oynadik.
Bundan sonra tum kozlarim karsi komsuya. Esi cok gezmeyi seviyor, biraz takilsak ne iyi olurdu ( gorumcemin de cok yakin arkadasi, gorumce uzakta bu kiz bizimkilere evlat oldu)
Yrn da esimin amcasinin kizi ile diger abisine gitmek istiyorum. Bebekleri cok ozledim. Hem hastalarmis bir yarim saat ugrasam guzel olurdu.
Bu arada apartmanlar karanlik olunca hirsiz dadandi. Kapida ses duyduk kv kostu acti. Genc bi cocuk elinde yanan cakmak kalakalmis. Seey mehmet abiye gelmistim dedi apartmanda oyle biri yok. Kv bakin hele size anlatsin dedi bizimkiler kocaman fenerle kapiya kostu. Kp eski karate hocasi
Abiii dedi ama ses titriyo ztn inmeye baslis kosa kosa kacti gitti.
Esimin botlari kapida birakmisim. Allah bana aci yemim ediyorum alip gitseydi cok uzulurdu. Marka camper, daha yeni. Bir dahada almazdi bana omurluk azap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…