- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.741
Bende artık sabrım tükendi İnan
Baktim bazi seylere dayanamiyorum sadece kendi topigimi takip ediyorum bundan boyle.
Hele bdvdenkaciyorummm
Tatile gitcez cnm benzin parasına gitcek. Ve ev hediyesi gideceğimiz yere.Canim nasil degerlendireceksin o parayi yaz lutfen burdan. Ama gereksiz harcama bence
Ya sen gün parani neden benzine veriyosun . Birak maastan gitsin. Ha ikisi de ayni seye geliyor deme.Tatile gitcez cnm benzin parasına gitcek. Ve ev hediyesi gideceğimiz yere.
Gecmis olsun. Cok sükur o bela bende yok ama tahmin edebiliyorum acisini.Salı günü bana doktor yolları göründü kızlar kötüyüm ya basurum arttı
Dayanamıyorum pure çare arıyorum Salı değil Pazartesi kv leri yollayınca da gidebilirimGecmis olsun. Cok sükur o bela bende yok ama tahmin edebiliyorum acisini.
Elinden gelenin en iyisini yaptigina eminim de çok bi caresi yok galuba. Ameliyat vs yok muDayanamıyorum pure çare arıyorum Salı değil Pazartesi kv leri yollayınca da gidebilirim
O boyutta değilim aslında çatlaktı 8 senedir . Yeni basura döndü. Birşeyi üzüleyim sinirleyim üşüyeyim başlıyor hemen ameliyatlık değilimElinden gelenin en iyisini yaptigina eminim de çok bi caresi yok galuba. Ameliyat vs yok mu
basuru en ck tetıkleyen sey ya cok ayakta kalmak yada cok oturmak, ıkıncısı sen de olmayacagına goreO boyutta değilim aslında çatlaktı 8 senedir . Yeni basura döndü. Birşeyi üzüleyim sinirleyim üşüyeyim başlıyor hemen ameliyatlık değilim
Bizim de yillik 1750 galiba.pure hazel canım bizim de promosyon belli oldu dün, bekledıgımızden az ama malesef. 3yılda bir oluyodu 4yıla cıkarmıslar 3yıl evvel 2500almıstık aylık 800küsür tl ye gelıyodu. 4yıllık 3200 yapmıslar artıs yok yani. ve de calısanı cok cok fazla bı kurumdayım
neyse hıc yktan ıyıdır cok sukur, yaklasık yarısı hedıyelere gıtcek kalanı da kenara atıcam ınsAllah
Hem de 2ydi 1ini 6 aylik hamileyken aldilar digerini biraktilar biri tromboze olmus alinmasi gerek dediler.. digeri duruyor :/Benimki de gebelikten oldu... ondan oncesinde yoktu.. kabizlik falan da cok cekmedim yani.. duzenlidir wc aliskanligim da..
Galiba öyle oldu yabasuru en ck tetıkleyen sey ya cok ayakta kalmak yada cok oturmak, ıkıncısı sen de olmayacagına goreyorgunluktan artmıstır ıyıce bnce canım gecmıs olsn
söyle dusunuyorum canım alıcaklarımı taksıtle alıp 2000-2500arasını da bırıkıme atarım dıyorum bakalm nasıpBizim de yillik 1750 galiba.
2bin atsan kenara en azindan iyi olur.
Bebişe fazla para gidebilir kenarda dursun.
Neler aldin? Biz de sosyete pazari yaptik alacagim urunu bulamadim actim gittigidiyor da varmis ordan aldim :))Ay biz de avm ye gittik hem kalabalık hem indirimler vardı azıcık ben de ipin ucunu kaçırdım ama geçen seneki gibi uzun kk taksitleri yapmadım . Allah hepimize ödeme kolaylığı versin
Gecmis olsun tuce. Basurda beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Farkli bir yag, baharat da etkiler. Bir de barsaklarini yumusak tutacak seyler tuketmelisin. Kuru kayisi incir bamya gibiO boyutta değilim aslında çatlaktı 8 senedir . Yeni basura döndü. Birşeyi üzüleyim sinirleyim üşüyeyim başlıyor hemen ameliyatlık değilim
O boyutta değilim aslında çatlaktı 8 senedir . Yeni basura döndü. Birşeyi üzüleyim sinirleyim üşüyeyim başlıyor hemen ameliyatlık değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?