- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.761
Ya evet ama işin kötüsü ben zorlanmasam da durduk yere sancım oluyorGecmis olsun tuce. Basurda beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Farkli bir yag, baharat da etkiler. Bir de barsaklarini yumusak tutacak seyler tuketmelisin. Kuru kayisi incir bamya gibi
Probiyotik Cok onemli aslinda. Yogurdunu probiyotik maya ile kendin yapmalisin. Bir dene barsaklarindaki farkliligi gor.Ya evet ama işin kötüsü ben zorlanmasam da durduk yere sancım oluyor
Benim çatlak kesin basura döndü ya bilmiyorum muayene de olmak istemiyorum aile hekimine krem yazdıcağım artık üzgünüm. Birşey sorucam alya ya stres soğuk filan etkili dimi strese girince kaslarım kasılıyor sanki orada birşey oluyor işteTatlım ben de çatlak vardı ameliyat oldum bu sene başında da eşimde de çatlak oldu ameliyat oldu. Stres bağırsak düzenini bozuyor hemoroid ameliyat edilmese de oluyor ama çatlak ameliyatsız geçmiyor kronikleşmiştir semin de. Geçmiş olsun yaşamayan anlamaz o hastalığı
Biliyorum ama süt alacağım yer Yok burada denedim süt çok kötüProbiyotik Cok onemli aslinda. Yogurdunu probiyotik maya ile kendin yapmalisin. Bir dene barsaklarindaki farkliligi gor.
Buyuk zincir market yok mu orda ? Pastorize sutlere bakabilirsinBiliyorum ama süt alacağım yer Yok burada denedim süt çok kötü
Pastorize sütten yoğurt mayalamayı sevmiyorum ne yazıkki.Buyuk zincir market yok mu orda ? Pastorize sutlere bakabilirsin
tercih meselesi tabi. Ben hep pastorize sutle mayaliyorum koyu kivamli bir yogurt oluyor hep. Kendim Cok memnun oldugum icin tavsiye etmek istemistimPastorize sütten yoğurt mayalamayı sevmiyorum ne yazıkki.
Teşekkür ediyorumtercih meselesi tabi. Ben hep pastorize sutle mayaliyorum koyu kivamli bir yogurt oluyor hep. Kendim Cok memnun oldugum icin tavsiye etmek istemistim
Günaydın ..hoşgeldin bacimGünaydin herkese
Sagol bacim..Günaydın bacılar
Günaydın ..hoşgeldin bacim
Siz onumuzdeki yil Hemen bebek istiyor musunuz? Sayet oyle bir dusunceniz yoksa henuz, neden simdiden kv kisisi ile polemige gireceksin ki yok annnem bakacak yok evimde kalacam diye. Daha o zamanlar bir gelsin sartlara gore karar veririz o is kolay cok takma kafana de kapat konuyu:)) az politik ol tuceGünaydın duş aldım kahvaltı hazırlamam lazım lensim bozulmuş galiba gözümün kenarı kızarmış kahvaltıdan sonra bi bakayım bakalım her yeri gayet net görüyorum batma da Yok halbuki. Gözleme yapacağım biraz sıkıldım acele acele birşeyler yapmaktanbu lohusalık konusu açılırsa kesin net annemin bakacağını söyliyim bari kv ye içimde kalmasın
Kac yasinda annen?Annemle konustum biraz. Apartmandaki arkadaslarina gidip geliyormus. Her hafta birimizde toplaniyoz diyor.
Yazin ben evdeyken de geliyorlardi ikramliklari ben hazirliyordum. Simdi yoruluyormus. Kardesim ziyarete geldiginde de cagirdim tekrar herseyi kardesim hazirlamis. Bende diyorum yaslisin cok yorma kendini
Kronik bir hastaligi yoksa aslinda 60 yas yasli degil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?