Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gecmis olsun tuce. Basurda beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Farkli bir yag, baharat da etkiler. Bir de barsaklarini yumusak tutacak seyler tuketmelisin. Kuru kayisi incir bamya gibi
Ya evet ama işin kötüsü ben zorlanmasam da durduk yere sancım oluyor

Benim çatlak kesin basura döndü ya bilmiyorum muayene de olmak istemiyorum aile hekimine krem yazdıcağım artık üzgünüm. Birşey sorucam alya ya stres soğuk filan etkili dimi strese girince kaslarım kasılıyor sanki orada birşey oluyor işte

Doğmayan bebeğime don biçme çalışmalarına başladık yine nerede Doğum yapacakmışım nerede kalacakmışım . Kv diyor ki bende kalırsın bende kalamam annem gelemez dedim gelir filan diyo eğri oturup doğru konuşalım gelemez dedim . Ben orada Doğum yapmam için 4 ay evden ayrı sizde yaşamam lazım fark ediyorsan dedim 2 ay Doğumdan önce 2 ay sonra dedim . Ben evimde Doğum yapacağım eğer böyle devam ederse herkesten habersiz yaparım dedim. Kendi kızına bakmamış benimde annemin bakmasını engelleyecek aklında . Ben annemi isterim siz buraya gelirsiniz dedim anca boş çene olmayan şeyi konuşuyor

gunaydın kızlar kahvaltı hazır esım arkadaslarını hava alanından almaya gttı beklıyorum bn de karnım nası gurulduyo yarım portakal yedım uyanınca
kahvaltıdan snra tatlı ve kahve ıkram ederım
sonra onlar dısarı cıkcakmıs gezmeye esleri gelmedi ben de gelmim dedım aksama dugune gıderken alıcaklar beni evden

Annemle konustum biraz. Apartmandaki arkadaslarina gidip geliyormus. Her hafta birimizde toplaniyoz diyor.
Yazin ben evdeyken de geliyorlardi ikramliklari ben hazirliyordum. Simdi yoruluyormus. Kardesim ziyarete geldiginde de cagirdim tekrar herseyi kardesim hazirlamis. Bende diyorum yaslisin cok yorma kendini

Günaydın duş aldım kahvaltı hazırlamam lazım lensim bozulmuş galiba gözümün kenarı kızarmış kahvaltıdan sonra bi bakayım bakalım her yeri gayet net görüyorum batma da Yok halbuki. Gözleme yapacağım biraz sıkıldım acele acele birşeyler yapmaktan bu lohusalık konusu açılırsa kesin net annemin bakacağını söyliyim bari kv ye içimde kalmasın

Siz onumuzdeki yil Hemen bebek istiyor musunuz? Sayet oyle bir dusunceniz yoksa henuz, neden simdiden kv kisisi ile polemige gireceksin ki yok annnem bakacak yok evimde kalacam diye. Daha o zamanlar bir gelsin sartlara gore karar veririz o is kolay cok takma kafana de kapat konuyu:)) az politik ol tuce

Kac yasinda annen?

Kahvalti yaptik. Yemegim var.
Oğlani banyo yaptirdim.
Benim de temizlik yapmam lazim. Hic birsey yapasim yok ama.
Yarin olsaydi şu hesap kitap islerini halleder yolumuza bakardik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…