Bugün ne aldin kaç tl harcadin

E ben eşin haklı niye soyleniyorsun demedim ki zaten:) haklısın orda bi sorun yok kayınpederin buduruma karısıp tuğcee diye uyarı yapması garibime gitti. Neyse boşver, ayrıca haftada bir halı silinir mi valla canını yazık. Kirlensin biraz verirsin yıkanır haftada bir silecek kadar kirlenmez zaten cocukta yok sonuçta

Bende oluşturdum gibi;
Bugun yayla corbası islim kebabı pilav
Ptesi tarhana biber dolması
Salı köfte patates corbada olabilir
Çars domates corbası balık
Pers pırasa yapıcam corba sıcak vakumlayıp koyuyorum kalır bugunede
Cuma pizza
Ctesi baklagil
Gunler değişebilir. Dun1kilo kıyma alıp kogte yapıp dondurucuya attım. Ayrıca migrosta 60tl üstüne tekirdag kofte 1kilo 15tl idi ondan aldım, yine 60tl üstüne bahçivan peynir topları 1kilo 15tl idi ondan da aldım buzluga atacagım.

Yani beni zorluyor gercekten enerken 5,30da evde oluyorum. İlk 3gun kurtarıyorum gercekten sıcsk kavanozlayıp konserve gibi saklamak cok pratik millet 1-2bile saklıyormuş bu şekilde benim 3gunde tuketiliyor en fazla. 1gunde hazır yiyoruz işte pizza/mantı/kebap gibi gibi. Bide evde çocuk olması cok etkiliyor yoksa bizim yemekhane cok iyi 5cesit çıkar dengelidirde aksam bazen geçiştirilirse de olur, onceden aksam menemende yapıp yerdik ama cocuk olunca herseyi tam yapmaya calışıyorum.

Hic oncesinde Migros un hazir koftelerinden yediniz mi? Ben Cesaret edip bir Turlu alamiyorum

Hic oncesinde Migros un hazir koftelerinden yediniz mi? Ben Cesaret edip bir Turlu alamiyorum
Tekirdagı daha once tukettim, beğendim. Niye güvenmiyorsun yani aksi bi durum geldimi basına? Pek hazır gıda almam bunun 60tl üstüme indirimi olunca kacırmadım. Ben cogu üründe bakarım cok fiyat farkı yoksa migrosu tercih ederim, ki bazem kampanyalarla diğer marketler daha ucuza gelir

Kizlar eger sizde isterseniz 1 yillik birikim hedefleri koyalim kendimize topigin ilk sayfasina yazalim.
Eger sizlerden de talep gelirse yapalim. Motive oluruz diye düsündüm.
Bende böyle birşey söyleyecektim çok iyi fikir bence

Bi tanidik dediki a101 ve bimin kiymalari guzel . Ben gidip laboratuvarda incelettim vs vs dedi. Guvenle yiyebilirsiniz sonucu cikti dedi.
Neyse alip denedim annemlerde . Tadi berbattikilçik gibi geldi agzima. Guvenilir mi bilemem ama tadi kotuydü.
Migros daha kalitelidir belki

Basima kotu bir sey gelmedi. Hazir kofte oldugu icin icinde hangi baharatlar ve kofte soslari var ne derece dogal, Bulyon gibi kimyasallar Iceriyor mu gibi gibi seylere takiliyorum. Yani tamamen takintidan ve onyargidan ibaret.

Ben migrosun etlerini seviyorum ayni sekilde carfurre da guzel bizim icin kurtarici oluyor
Yillik hedefi dusuk tutmak istiyorum 250 dolar 250 euro 10 gr altin ve borc yapmamak
Esim isten ayrilacak yeni bir duzen kuracagiz gelir degisecek plan yapamiyorum.
Gecen yilda dusuk tutmustum fazlasiyla gerceklestirdim.
Allah guzel gunlerde kullanmak kismet etsin

Kizlar ay olarak da belirtin lutfen
Ben agustos 2019 200gr altin olarak yazdim hedefimi ilk sayfaya

Ben 2019 aralik diyeyim, ilk alti ay birikim yapabilecegimi dusunmuyorum. Borc yapmasam kafi.

Su maas zamlari belli olsaydi

Bu arada yillardir tazminatlarimdan biri yanlismis.
Bu ay gecen aya gore vergi dilimi artmasina ragmen 70 lira fazla aldim
Hata agirlikli benim odamin
Butun olarak degerlendirdigimde ses cikarmamak benim icin mantikli geliyor
Belki kurumdan ayrilirsam isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…