- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.781
E ben eşin haklı niye soyleniyorsun demedim ki zaten:) haklısın orda bi sorun yok kayınpederin buduruma karısıp tuğcee diye uyarı yapması garibime gitti. Neyse boşver, ayrıca haftada bir halı silinir mi valla canını yazık. Kirlensin biraz verirsin yıkanır haftada bir silecek kadar kirlenmez zaten cocukta yok sonuçtaGerilmedik sadece söyledim ki bu en doğal hakkım beyaz halının üzerine çaman değmiş çorabı ile basarsa söylerim daha dün halı sildim temizlik yaptım. Haftada halı siliniyor kendi de biliyor benimde canım var dün ağzım ayrın kaldı yorgunluktan 1 sn durmadım evde
Bende oluşturdum gibi;Ben şu sekilde.
Pzrtesi biber dolmasi cacik
Sali firinda köfte patates salata
Carsamba domatesli makarna ayran
Persembe balik salata
Cuma nohut yahni veya kuru fasulye etli
Cumartesi pazar kisir pirasa veya ispanak gibi kismen daha hafif sebze yemekleri yapiyorum. Listedeki günler degisebiliyor. Hafta da 2 kez de tatli kek veya kurabiye yapiyorum
Karbonhidrat protein dengeli beslenmeye calisiuorum. Köy tavugu haric diger tavuklari cikardim hayatimdan. Cok nadir canim isterse ve koytavugu bulamazsam yapiyorum.
Yumurta da ayni sekilde.
Bugun organik pazardan köy yumurtasi aldim. Denedim hatta ogluma hasladim. Mukemmwldi. Bir de kurabiyenin icine kirdim.
Hep paketli uŕunler tuketmekten digerlerinin tadini unuttuk malesef
Yani beni zorluyor gercekten enerken 5,30da evde oluyorum. İlk 3gun kurtarıyorum gercekten sıcsk kavanozlayıp konserve gibi saklamak cok pratik millet 1-2bile saklıyormuş bu şekilde benim 3gunde tuketiliyor en fazla. 1gunde hazır yiyoruz işte pizza/mantı/kebap gibi gibi. Bide evde çocuk olması cok etkiliyor yoksa bizim yemekhane cok iyi 5cesit çıkar dengelidirde aksam bazen geçiştirilirse de olur, onceden aksam menemende yapıp yerdik ama cocuk olunca herseyi tam yapmaya calışıyorum.benben00 birde canim benim calisma saatlerim de etkili yemek konusunda. Tabiki 8/5 calisanlar icin yemek yapmak yorucu. Kavanozlara vakumlamak mantikli.
Benim dersim en gec 2de bitiyor. 4 gün calisiyorum 3 gun evdeyim. Gunluk yemek yapmak zorlamiyor
Bence de...ben düşüneyim..yazarimKizlar eger sizde isterseniz 1 yillik birikim hedefleri koyalim kendimize topigin ilk sayfasina yazalim.
Eger sizlerden de talep gelirse yapalim. Motive oluruz diye düsündüm.
Sadece birikim anlaminca dilekçimBence de...ben düşüneyim..yazarimuzun bir liste
Sadece birikim anlaminca dilekçim
Hic oncesinde Migros un hazir koftelerinden yediniz mi? Ben Cesaret edip bir Turlu alamiyorumBende oluşturdum gibi;
Bugun yayla corbası islim kebabı pilav
Ptesi tarhana biber dolması
Salı köfte patates corbada olabilir
Çars domates corbası balık
Pers pırasa yapıcam corba sıcak vakumlayıp koyuyorum kalır bugunede
Cuma pizza
Ctesi baklagil
Gunler değişebilir. Dun1kilo kıyma alıp kogte yapıp dondurucuya attım. Ayrıca migrosta 60tl üstüne tekirdag kofte 1kilo 15tl idi ondan aldım, yine 60tl üstüne bahçivan peynir topları 1kilo 15tl idi ondan da aldım buzluga atacagım.
Tekirdagı daha once tukettim, beğendim. Niye güvenmiyorsun yani aksi bi durum geldimi basına? Pek hazır gıda almam bunun 60tl üstüme indirimi olunca kacırmadım. Ben cogu üründe bakarım cok fiyat farkı yoksa migrosu tercih ederim, ki bazem kampanyalarla diğer marketler daha ucuza gelirHic oncesinde Migros un hazir koftelerinden yediniz mi? Ben Cesaret edip bir Turlu alamiyorum
Bende böyle birşey söyleyecektim çok iyi fikir benceKizlar eger sizde isterseniz 1 yillik birikim hedefleri koyalim kendimize topigin ilk sayfasina yazalim.
Eger sizlerden de talep gelirse yapalim. Motive oluruz diye düsündüm.
Basima kotu bir sey gelmedi. Hazir kofte oldugu icin icinde hangi baharatlar ve kofte soslari var ne derece dogal, Bulyon gibi kimyasallar Iceriyor mu gibi gibi seylere takiliyorum. Yani tamamen takintidan ve onyargidan ibaret.Tekirdagı daha once tukettim, beğendim. Niye güvenmiyorsun yani aksi bi durum geldimi basına? Pek hazır gıda almam bunun 60tl üstüme indirimi olunca kacırmadım. Ben cogu üründe bakarım cok fiyat farkı yoksa migrosu tercih ederim, ki bazem kampanyalarla diğer marketler daha ucuza gelir
Tugcecim belirle sende yillik birikimini.Bende böyle birşey söyleyecektim çok iyi fikir bence
Kizlar ay olarak da belirtin lutfen
Ben agustos 2019 200gr altin olarak yazdim hedefimi ilk sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?