Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel 15haziran 15bin yazdırmak ıstıyorum tl degeri olarak nasıpse ınsAllah olur tabi promosyon kumbara hepsı dahıl
ılaveten söyle bise de yapabılırız mesela her ay su kadar oldu hedefe su kadar kaldı gıbı de olabılır
ben bu ay yapamam ocak sonu baslıcam anca canım promosyonu ocak sonunda alcakmısız

Tamam aralik 2019 yaziyorum

Basima kotu bir sey gelmedi. Hazir kofte oldugu icin icinde hangi baharatlar ve kofte soslari var ne derece dogal, Bulyon gibi kimyasallar Iceriyor mu gibi gibi seylere takiliyorum. Yani tamamen takintidan ve onyargidan ibaret.
Doğal olduğunu iddia edemeyiz zaten:) sonuçta hazır ürün, illaki yağı baharatı farklı dışarda yediğimiz yemeklerde oyle. Ya ben mumkun oldugunda evde hazırlarım herseyi tarhanalar soslar yogurtlar ama acıkcası dışarda hiç birsey yemem takıntısında da değilim. Alışkanım evde yapıp tüketmek üzerine ama Gerektiğinde veya canım istediğinde dışardada yiyorum, bu durumuda takıntı haline getirmiyorum:)

Aslinda herkese aralik yazayim . Sonucta 1 yil. Simdiden baslayalim.
Aslında takip için iyi olur ama sanırım bende yıllık bildirmekten kaçınırım. Bizim maaslarımız ort üstünde esimin buara iyi bi transferi oldu ama kısa süreli oyuzden yakın zamanda değişiklikler olabilir. Aylık bildirsem daha iyi. Valla gelir nekadar olursa okadar gidiyor aylık hiç birsey yemesek 6000 net giderimiz var. Kreşler, ev kira fatura ufak tefek yardımlar eğitim masraflarımız falan falan. Yani kışlık hazırlıklar falanda yaptığım halde.Yediğini içtiğini gezdiğini üstüne koy. Hepimize kolaylıklar versin 2bebekli hayat zor:)

pure hazel her ay için 1 tam altın yani 4 çeyrek altın diye düşündüm kötü ihtimal tabi bu bakalım yani toplam 48 çeyrek altın bu aydan itibaren mi sayıyoruz
Yeni baslayanlar icin bu aydan itibaren.
Ben agustosta basladim. Agustosa kadar200 gr dedim. Ama aralik 2019 belirledigimiz icin hedefi yukselttim 250 gr dedim.
Sana ne yazalim simdi

Ayrıca söylemeyi unutmuşum hesabımız -5000 deydi. Onu kapatmaya başladık şuan -3500 bu ayki maaştan da 500 tl bırakacağım. Her ay 500 tl bırakıp kapatıyorum böyle böyle . Erken rezervasyon ile tatil alacağız arabanın kasko sigorta memlekete giderek ki benzin harcama şu bu işte . O yüzden her ay 4 çeyrek dedim

Iste okudukca arastirdikca olayin diger boyutunu da ogrendikce bogazimdan gecen seyleri daha bir sorgulama geregi hissediyorum. Disardan elbette besleniyorum bir defa calisinca mecbur oglen yemekhane yemegi yiyorum. Iste mumkun mertebe daha masum seyleri tercih etmeye calisiyorum.

Yeni baslayanlar icin bu aydan itibaren.
Ben agustosta basladim. Agustosa kadar200 gr dedim. Ama aralik 2019 belirledigimiz icin hedefi yukselttim 250 gr dedim.
Sana ne yazalim simdi
Bana ekimden itibaren yazalım purecim. Çünkü arabayı aldık birikimi sıfırladık . Ekim’de yeniden başladık ya o yüzden

Ayen canim
Benim de k. Karti borcum 1500 kaldi cok şükur.
Ayrica krediler borclar araba masrafi vs.
Ikinci bebek de gelirse duman oluruz

Ayen canim
Benim de k. Karti borcum 1500 kaldi cok şükur.
Ayrica krediler borclar araba masrafi vs.
Ikinci bebek de gelirse duman oluruz
Eşim dün gece dedi ki artık bebek düşünelim önümüzdeki ay dedi ben şok tabi bende dedim ki daha Marmaris’e gitmedik ki oraya gidelim sonra dedim . Ne ben daha 1 sene sonra istiyorum . Geleceğimizden korkuyorum dedim neden dedi bende bi sessizlik oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…