Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kendini hazir hissetmen önemli.
Neden geleceginizden korkuyorsun ki canim

Hani ben söylemiş miydim kolyemin ucundaki büyük altını bozdurdum 10 çeyrek altındı diye araba için. Onu bu ay itibari ile geri almış oluyorum çok mutluyum o yüzden . Artık sıfırdan birikime başlayacağım şuan karar verdim

Iyi yaptin. Tam 1 yil olmis olacak aralikta.
Ben agustosta basladigim icin hedefi yukselttim

Cnm ben utandım için gitmedim erteledim sonra dayanamayıp gittim doktor ertesi sabaha hemen ameliyat etti . Önemli bir hastalık popo diye ihmal etme. Günde iki üç kere yakmayacak sıcaklıkta oturma banyosu yap ve krem sür 10 gün sonra düzelmezse ameliyatlıksın. Lifli gıda ve bolsu tüket ishal olma o da daha kötü yapar

Kendini hazir hissetmen önemli.
Neden geleceginizden korkuyorsun ki canim
Bebeğin çok büyük maddi manevi sorumluluk olduğunu düşünüyorum eşimin ailesinin herşeye karışacağını düşünüyorum . Eşimin dengeyi kuramamasından korkuyorum

İshal olmadan da oluyor benim ya . 3 haftadır rahatsızım dur bakalım bi çare bulacağım yarın

Slm kızlar mutlu pazarlar
Purecim gelmissin hoşgeldin
Benide yaz listeye canım aylık 1 tam altın diyeyim bu hafta alicam biraz bir tam bir yarim ama her ay bu kadar alamayabilirim o yüzden bir tam altın diyeyim

Slm kızlar mutlu pazarlar
Purecim gelmissin hoşgeldin
Benide yaz listeye canım aylık 1 tam altın diyeyim bu hafta alicam biraz bir tam bir yarim ama her ay bu kadar alamayabilirim o yüzden bir tam altın diyeyim
Hosgeldin zeynolin canim. 2019 aralik 12 tam altin diye yaziyorum senide. Yaparsin inaniyorum . Insallah

Ocak ta hic bisey alamayiz hem kayinvalidemlere gidicez tatilde hemde arabanın kasko vergi sigorta ve bakimi var şubatta inş. Altın almaya devam

Boyle dusundugunu bilmiyordum bir ara terapi yapalim

dünden tarhana çorba portakallı kerevız var akşam onu yerız oğlan sabah pizza istedı rüyasında gördü herhaldeSiimdi soyledım eve getirdiler yedı.Yarın ve Salı günü yemenız için ıspanak kabak kıymalı havuçlu bezelye yaptım.

Hic bezelye atamadim buzluga bu yil.
Gelecek yila insallah.

Bebeğin çok büyük maddi manevi sorumluluk olduğunu düşünüyorum eşimin ailesinin herşeye karışacağını düşünüyorum . Eşimin dengeyi kuramamasından korkuyorum
Cok haklisin bebek = sorumluluk Hani pisman oldugunda iade etme gibi bir sey de yok. Ancak simdi her seye karisma potansiyeli olan aile bes sene Sonra da o potansiyelini korur. Burda is esine dusuyor.

Kızıma da daha altın takılmadı bi kayinvalidem 2 çeyrek takti
Kayınpeder cumhuriyet
3 kaynım yarımşar
2 abim ceyrek
kızkardeşim ceyrek
Babam cumhuriyet altın takar onlarida birikime atarım yazın birikim yapamiyorum o açığı bu altınlarla kapatırım

Aynen bende alternatifleri de düsündum .
Ulasicaz insallah hedeflere.
Daha fazlasini da yapariz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…