Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yesil fasulye bamya ve karniyariklik patlicanlar var buzlukta . Hic cznim istemiyor. Aslimda hafta ici pisirsem iyi olur da evdekiler yemeyince sinir oluyorum

Herkese merhabalar
Sabah kahvaltıya misafir vardı yoruldum zaten uyku sorunum var uyuyamıyorum.
Bizim de bebek planımız var.
Ben de 10gr civarı 3 bilezik ve kolye ucu olan yuvarlak büyük altın (ne kadar bilmiyorum madalyon gibi olsun istiyorum)almak istiyorum birikim hedefim bu yazabilirsin pure hazel

BU hafta ben de buzluktan gidiyorum. Barbunya ve bamya pisirdim, Hindi de var. Bir de esime dun kabak soydurdum onu da firina atacam.
Bu sene buzlukta fasulye isini biraz abartmisim sanirim Cok olunca bana da cazip gelmedi.

BU hafta ben de buzluktan gidiyorum. Barbunya ve bamya pisirdim, Hindi de var. Bir de esime dun kabak soydurdum onu da firina atacam.
Bu sene buzlukta fasulye isini biraz abartmisim sanirim Cok olunca bana da cazip gelmedi.
Kv bize tavuk ayarlamis 4 tane. 1 tane de hindi yilbasi icin. Yumurta ayarlamis 30 kadar. Bal polen zeytin vs . Hafta ici gelecek insallah

Canım maaş bankan halk bankası mı? Altın hesabı nasıl oluyor ? Hesap ücreti aidatı var mı?
Maas bankam halkbank.
Isbank altin hesabim var.
Hicbir ucret kesinti yok.
Gidip banladan actiriyorsun. Altin biriktirecegin dersen acarlar ucretsiz. Sonra sifre veriyorlar sana internet bankaciligi sifresi.
Mesela elinde 500 tl var .bankaya tl olarak yatirip degeri karsiliginda gram alabiliyosun

Geçen aydan 2000tl param var 2200esım atacak gıbı duruyor bende maastan1800koyarım dıyorum 6000tl lik birikim yapmak istiyorum bu ay.Onumuzdekı ay zam var ama kasko sigorta vergı olacak onun taksıdı olur tatıl aldım 600onu taksıdı eşin izne gelecek uçak bıletlerı 1000tl tutuyor tazmınat kesılecek subatta ocaktada biraz iyi para atmam lazım sonra bırkax ay sıkışık olacağız.

Para çar çur olmadan degerlendir. Ama piyasayi takip ediyodun galiba.

Maaş birikimlerimizle geçen ay 431dolar aldım.bu ay onu 1000dolara tamamlayıp kalanla altın alayım dıyorum ama tam emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…