- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.841
bende bu sene koymadim eskisi kadar yemiyoruz bizHic bezelye atamadim buzluga bu yil.
Gelecek yila insallah.
Şöyle 2 pisirimlik yetiyor banada . Bizim Beyefendiler yemekten saymiyorlar bezelyeyibende bu sene koymadim eskisi kadar yemiyoruz biz
Yarin olsaydi da piyasa acilsaydi evet. Alirdik altinlariEsimin maasida 4100 yatmış
Dun alisveris yaptım 210 tl market 45 tl manav tuttu paralar bitmeden altın almak lazim yoksa uçup gidiyor
Kv bize tavuk ayarlamis 4 tane. 1 tane de hindi yilbasi icin. Yumurta ayarlamis 30 kadar. Bal polen zeytin vs . Hafta ici gelecek insallahBU hafta ben de buzluktan gidiyorum. Barbunya ve bamya pisirdim, Hindi de var. Bir de esime dun kabak soydurdum onu da firina atacam.
Bu sene buzlukta fasulye isini biraz abartmisim sanirim Cok olunca bana da cazip gelmedi.
kesesi dolu olsun ne güzel düşünmüş siziKv bize tavuk ayarlamis 4 tane. 1 tane de hindi yilbasi icin. Yumurta ayarlamis 30 kadar. Bal polen zeytin vs . Hafta ici gelecek insallah
Nasip artik. Yarin kac olursa olsun alirim herhalde.Altın fiyatları düşer umarım
Sagolsun her yil ayarliyor boyle.kesesi dolu olsun ne güzel düşünmüş sizi
Canım maaş bankan halk bankası mı? Altın hesabı nasıl oluyor ? Hesap ücreti aidatı var mı?Yarin olsaydi da piyasa acilsaydi evet. Alirdik altinlari
Maaş haftasonuna gelince guzel olmuyor.
Maas bankam halkbank.Canım maaş bankan halk bankası mı? Altın hesabı nasıl oluyor ? Hesap ücreti aidatı var mı?
İnş ulaşırım hedefe.Saglıcakla biriktirelim hep beraber ıns.Canim hedefin süper masallah
Tabi tabi dogu buyük avantaj birikim icin
Para çar çur olmadan degerlendir. Ama piyasayi takip ediyodun galiba.Geçen aydan 2000tl param var 2200esım atacak gıbı duruyor bende maastan1800koyarım dıyorum 6000tl lik birikim yapmak istiyorum bu ay.Onumuzdekı ay zam var ama kasko sigorta vergı olacak onun taksıdı olur tatıl aldım 600onu taksıdı eşin izne gelecek uçak bıletlerı 1000tl tutuyor tazmınat kesılecek subatta ocaktada biraz iyi para atmam lazım sonra bırkax ay sıkışık olacağız.
Ya sorma hep takıpteyım ama altın 204tü almadım fırladı şans yok bendePara çar çur olmadan degerlendir. Ama piyasayi takip ediyodun galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?