Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Makas filan bir şeyler diyorsunuz o ne peki. Bilgi için teşekkürler canım fiziki almak mı böyle mi avantajlı oluyor?

Her ay bır büyük altın alacağım diyorum ama çalınır eder dıye alamıyorum Reşat altın almak istiyorum aslında
canım bazı şeyler kısmet 10 yıldır alıyoruz bisey olmadi tabi nerede yasadiginada bağlı bizim burda pek hırsızlık olayları olmaz ben takilarimida kullaniyorum

Makas filan bir şeyler diyorsunuz o ne peki. Bilgi için teşekkürler canım fiziki almak mı böyle mi avantajlı oluyor?
Al sat yaparsan makas etkiliyor canim.uzun vadede sıkıntı olmaz. Mesela grami 210a aldin diyelim. Ayni gun icinde gr 213 oldu. Satacagim dediginde banka 213ten sattirmiyor 210.5ten sattiriyor mesela.
Evine guveniyorsan ve surekli evdeyim diyosan fiziki de alabilirsin bence

Benım niyetim 2yılda 100bın degerınde altın dolar bırıkım yapmak aslında eşin dogudayken 100bın bır para yapmak istiyorum ama bklm nekadar yapacağız.Hep bşrsey cıkıyor 3600a tatıl aldım kasko sigorta vergı o bıteceek araba bakımı yaz lastıgı kıyafet o bu cıkıyor yanı ama artık daha düşünerek harcıyorum

Banka daha güvenli cnm bilgi için teşekkürler canım

canım bazı şeyler kısmet 10 yıldır alıyoruz bisey olmadi tabi nerede yasadiginada bağlı bizim burda pek hırsızlık olayları olmaz ben takilarimida kullaniyorum
Oyle ya nasıp kısmet.Ben sabah çıkıyorum akşam geliyorum esımde yok evde oğlan yalnızız o yüzden girismıyorum bankada olunca daha rahat oluyor kafam.Fiziki alıp elınde olmasıda Harika.10gr bılezık aldım arada çıkarıp bakıyorum omunda tadı baska

Araba epey masrafli.
550 onceki sigorta.
600 de ocakta.
Yaz lastigi kiş lastigi bakimi derken ocak 15te duman olacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…