- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.861
Aslinda en mantiklisi oymus. Bende cok az da dolar vardi ama onu da grama cevirdim.Altın ağırlıklı bırıkım yapmak istiyorum aslında ama eşim 3e bolelım altın dolar Euro seklınde az az her ay bölüp alalım dıyor.
Hesaptan alıyorum 81gram aldım 431 dolar 10gr bılezık.Calınır diye korkuyorum iş bankası maaş bankam ztn ordan alıyorumAslinda en mantiklisi oymus. Bende cok az da dolar vardi ama onu da grama cevirdim.
Sen fiziki mi aliyosun hesaptan mi
Bu ay alacaklarinla epey yükselirHesaptan alıyorum 81gram aldım 431 dolar 10gr bılezık.Calınır diye korkuyorum iş bankası maaş bankam ztn ordan alıyorum
Ben çalinma riskinden korkuyorum. Evde kimse olmuyor bizdeBiz hep fiziki alıyoruz altın elimde oldumu daha çok hoşuma gidiyor
Her ay bır büyük altın alacağım diyorum ama çalınır eder dıye alamıyorum Reşat altın almak istiyorum aslındaBiz hep fiziki alıyoruz altın elimde oldumu daha çok hoşuma gidiyor
Makas filan bir şeyler diyorsunuz o ne peki. Bilgi için teşekkürler canım fiziki almak mı böyle mi avantajlı oluyor?Maas bankam halkbank.
Isbank altin hesabim var.
Hicbir ucret kesinti yok.
Gidip banladan actiriyorsun. Altin biriktirecegin dersen acarlar ucretsiz. Sonra sifre veriyorlar sana internet bankaciligi sifresi.
Mesela elinde 500 tl var .bankaya tl olarak yatirip degeri karsiliginda gram alabiliyosun
Bizdede kımse olmuyor bıde okadar emek verıyoruz bırıktırmek için o yüzden cesaret edenıyorjmBen çalinma riskinden korkuyorum. Evde kimse olmuyor bizde
canım bazı şeyler kısmet 10 yıldır alıyoruz bisey olmadi tabi nerede yasadiginada bağlı bizim burda pek hırsızlık olayları olmaz ben takilarimida kullaniyorumHer ay bır büyük altın alacağım diyorum ama çalınır eder dıye alamıyorum Reşat altın almak istiyorum aslında
Al sat yaparsan makas etkiliyor canim.uzun vadede sıkıntı olmaz. Mesela grami 210a aldin diyelim. Ayni gun icinde gr 213 oldu. Satacagim dediginde banka 213ten sattirmiyor 210.5ten sattiriyor mesela.Makas filan bir şeyler diyorsunuz o ne peki. Bilgi için teşekkürler canım fiziki almak mı böyle mi avantajlı oluyor?
Banka daha güvenli cnm bilgi için teşekkürler canımAl sat yaparsan makas etkiliyor canim.uzun vadede sıkıntı olmaz. Mesela grami 210a aldin diyelim. Ayni gun icinde gr 213 oldu. Satacagim dediginde banka 213ten sattirmiyor 210.5ten sattiriyor mesela.
Evine guveniyorsan ve surekli evdeyim diyosan fiziki de alabilirsin bence
Oyle ya nasıp kısmet.Ben sabah çıkıyorum akşam geliyorum esımde yok evde oğlan yalnızız o yüzden girismıyorum bankada olunca daha rahat oluyor kafam.Fiziki alıp elınde olmasıda Harika.10gr bılezık aldım arada çıkarıp bakıyorum omunda tadı baskacanım bazı şeyler kısmet 10 yıldır alıyoruz bisey olmadi tabi nerede yasadiginada bağlı bizim burda pek hırsızlık olayları olmaz ben takilarimida kullaniyorum
Araba epey masrafli.Benım niyetim 2yılda 100bın degerınde altın dolar bırıkım yapmak aslında eşin dogudayken 100bın bır para yapmak istiyorum ama bklm nekadar yapacağız.Hep bşrsey cıkıyor 3600a tatıl aldım kasko sigorta vergı o bıteceek araba bakımı yaz lastıgı kıyafet o bu cıkıyor yanı ama artık daha düşünerek harcıyorum
bizim en az 3000 tl olur ocak araba masrafiAraba epey masrafli.
550 onceki sigorta.
600 de ocakta.
Yaz lastigi kiş lastigi bakimi derken ocak 15te duman olacaz
Ya aslinda sorun şurda. Bu kadar vergi olur mu. Mazot bu kadar pahali olur mu.Çok üzülüyorum arabaya giden paraya bizden çok yiyor ama olmazsada olmuyor özellikle çocuklu aileye şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?