Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cok haklisin bebek = sorumluluk Hani pisman oldugunda iade etme gibi bir sey de yok. Ancak simdi her seye karisma potansiyeli olan aile bes sene Sonra da o potansiyelini korur. Burda is esine dusuyor.
Bence bizim evliliğimiz bebek için hazır değil daha biraz daha gezmek istiyorum zaman geçirmek

Şuan cidden acil terapi lazım bana Salı günü sabahtan başlayalım mı

Bende terapiye ihtiyac duyuyorum kv kanser atlatti kp hala gamsiz hala evle ilgisiz azcik elini uzatsa kv engelliyor soylendim soylendim evden ciktim bugunde fatihe vefa bozacisina gidicez agzimi acip bsy demedim uzulmesin diye

Ben gune 06 42 de basliyorum kuzu sabahta ne kdr sabah olsun sen sec

Off bugun hicbirsey yapmadim yapasim da yok. Oglen dunku yemekleri yedik.
Aksama da oglana yogurtlu makarna yapacagim.
Kendime de yogurtlu patlican kurusu. Bakicimiz getirmisti

Off bugun hicbirsey yapmadim yapasim da yok. Oglen dunku yemekleri yedik.
Aksama da oglana yogurtlu makarna yapacagim.
Kendime de yogurtlu patlican kurusu. Bakicimiz getirmisti
Bugun ben de ev kusuyum. Firin sicakken bir de tahinli kek yaptim biraz komsulara dagitirim esim ise goturur diye dusundum.

Bu düşünce birden geldiyse Eşin kayınvalidenlerin gelişinden etkilenmişe benziyor kaç yıllık evlisiniz

Birikim konusunda ne güzel şeyler konuşmuşsunuz kızlar maaşallah
Yıllık birikim hedefimi belirleyeyim ben de yazarım buraya ..
Ev temizledim hava rüzgârlı, yemek olarak mercimekli köfte yaptım, kıyma kavurdum, salata, ayran yedik.
Yarın gün parası alacağım için öğle arası portakallı kek yapıp işyerine götüreyim diye düşündüm ,fırın ısınmışken fırın yemeği de yapsam iyi olur aslında.
2400 tl alacağım gün parası ,rüyamda bilezik almaya kuyumcuya gidiyordum alamıyordum.
Hesaba atıp gram mı alsam bilemiyorum (bir yanım bilezik al tak diyor ,
Diğer yanım aldıklarını takiyor musun sanki bankada olsun altının diyor, )
.

Hedefini belirle yaz canim bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…