- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.881
Şuan cidden acil terapi lazım bana Salı günü sabahtan başlayalım mıBoyle dusundugunu bilmiyordum bir ara terapi yapalim
Bence bizim evliliğimiz bebek için hazır değil daha biraz daha gezmek istiyorum zaman geçirmekCok haklisin bebek = sorumluluk Hani pisman oldugunda iade etme gibi bir sey de yok. Ancak simdi her seye karisma potansiyeli olan aile bes sene Sonra da o potansiyelini korur. Burda is esine dusuyor.
kesinlikle öyle 400 tl depoyu doldurdu esim simdi biraz düşmüş benzin tek benzin olsa amenna ona razıyızYa aslinda sorun şurda. Bu kadar vergi olur mu. Mazot bu kadar pahali olur mu.
Bizim ulkemizde araba ihtiyac degil de lüks oldu artik.
Yaşlariniz kac tucecimBence bizim evliliğimiz bebek için hazır değil daha biraz daha gezmek istiyorum zaman geçirmek
26-27 canımYaşlariniz kac tucecim
Normal. 30u gecirmemeye calis ilk cocukta26-27 canım
Şuan cidden acil terapi lazım bana Salı günü sabahtan başlayalım mı
Bugun ben de ev kusuyum. Firin sicakken bir de tahinli kek yaptim biraz komsulara dagitirim esim ise goturur diye dusundum.Off bugun hicbirsey yapmadim yapasim da yok. Oglen dunku yemekleri yedik.
Aksama da oglana yogurtlu makarna yapacagim.
Kendime de yogurtlu patlican kurusu. Bakicimiz getirmisti
Dün aksam kurabiye yaptim bende. Birazini da kavonoza koyup dolaba attim.Bugun ben de ev kusuyum. Firin sicakken bir de tahinli kek yaptim biraz komsulara dagitirim esim ise goturur diye dusundum.
Bu düşünce birden geldiyse Eşin kayınvalidenlerin gelişinden etkilenmişe benziyorEşim dün gece dedi ki artık bebek düşünelim önümüzdeki ay dedi ben şok tabibende dedim ki daha Marmaris’e gitmedik ki oraya gidelim sonra dedim . Ne ben daha 1 sene sonra istiyorum . Geleceğimizden korkuyorum dedim neden dedi bende bi sessizlik oluştu
Ben kıbrıs tatlısı yaptım bugun 3gun yeriz artık:)Dün aksam kurabiye yaptim bende. Birazini da kavonoza koyup dolaba attim.
Benimde boyle bi beklentim var31aralıgı da tatıl yapsalardı keske ya ne guzel 4gun baglanırdı
Eger ekstrem bir durum olmazsa ben o gunu Tatil yapmayi planliyorum:)Benimde boyle bi beklentim var
ben hıc beklemıyorum yani ıstıyorum da mumkun degıl yapmazlad yılbası oldugu içinBenimde boyle bi beklentim var
Hedefini belirle yaz canim bekliyoruzBirikim konusunda ne güzel şeyler konuşmuşsunuz kızlar maaşallah
Yıllık birikim hedefimi belirleyeyim ben de yazarım buraya ..
Ev temizledim hava rüzgârlı, yemek olarak mercimekli köfte yaptım, kıyma kavurdum, salata, ayran yedik.
Yarın gün parası alacağım için öğle arası portakallı kek yapıp işyerine götüreyim diye düşündüm ,fırın ısınmışken fırın yemeği de yapsam iyi olur aslında.
2400 tl alacağım gün parası ,rüyamda bilezik almaya kuyumcuya gidiyordum alamıyordum.
Hesaba atıp gram mı alsam bilemiyorum (bir yanım bilezik al tak diyor ,
Diğer yanım aldıklarını takiyor musun sanki bankada olsun altının diyor, )
.
Ilk kitabin hangisi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?